gesamgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εβαλα το update 13422.....Κ επισημα θα ερθει αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Gesamgr δεν ξερω κατι! Ειναι insider version παντως! Απλα δεν μου δουλευε η καμερα ακομα και μετα απο 2 reset που εκανα! Δοκίμασα με το Recovery και μου βγάζει ότι η διαθέσιμη έκδοση είναι παλιότερη απο αυτή που έχει το τηλέφωνο. Και θα δοκιμάσω να βάλω την παλιότερη τώρα να δώ μήπως έτσι γίνει κάτι και περαστούν τα 10. Απ'ότι διάβασα σε κάποιες εκδόσεις, δεν επιτρέπεται ακόμη να περαστούν τα 10άρια. Τεο η εκδοση απτο recovery tool δεν ειναι τα Windows 10!! ΕΙναι τα 8.1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τεο η εκδοση απτο recovery tool δεν ειναι τα Windows 10!! ΕΙναι τα 8.1! Διάβασα ότι κάποια τηλέφωνα (640) που έρχονται με την τελευταία build των 8.1, δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε Win 10 M. Οπότε δοκίμασα να περάσω με το recovery tool κάποια ποιό παλιά έκδοση (ίσως να ήταν και τελείως χαζό αυτό που σκέφτηκα). Παρόλα αυτά δεν λειτούργησε ούτε αυτό μιας και η συσκευή και πάλι μου λέει (μέσω του Upgrade Advisor) ότι και καλά η Microsoft συνεργάζεται με τον πάροχο για να λάβει η συσκευή την ενημέρωση σύντομα. Δεν το είχα ξανακούσει ποτέ και ο ιδιοκτήτης της συσκευής έχει ξενερώσει άσχημα, μιας και αγαπάει τα WP και περίμενε να βγούνε τα Win 10 για να το πάρει. Όσο κι αν έψαξα δεν βρίσκω λύση και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάρει σύντομα τα Win10, πράγμα που είναι τραγικό, να μην μπορεί να πάρει το 640 όταν πέρνουν άλλα κι άλλα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ή βρεί κάτι, ας με ενημερώσει γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Διάβασα ότι κάποια τηλέφωνα (640) που έρχονται με την τελευταία build των 8.1, δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε Win 10 M. Οπότε δοκίμασα να περάσω με το recovery tool κάποια ποιό παλιά έκδοση (ίσως να ήταν και τελείως χαζό αυτό που σκέφτηκα). Παρόλα αυτά δεν λειτούργησε ούτε αυτό μιας και η συσκευή και πάλι μου λέει (μέσω του Upgrade Advisor) ότι και καλά η Microsoft συνεργάζεται με τον πάροχο για να λάβει η συσκευή την ενημέρωση σύντομα. Δεν το είχα ξανακούσει ποτέ και ο ιδιοκτήτης της συσκευής έχει ξενερώσει άσχημα, μιας και αγαπάει τα WP και περίμενε να βγούνε τα Win 10 για να το πάρει. Όσο κι αν έψαξα δεν βρίσκω λύση και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάρει σύντομα τα Win10, πράγμα που είναι τραγικό, να μην μπορεί να πάρει το 640 όταν πέρνουν άλλα κι άλλα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ή βρεί κάτι, ας με ενημερώσει γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου σήμερα. όχι δεν παίζει αυτό το σενάριο. Τα κινητά από τα skroutzoμάγαζα δεν παίρνουν ακόμα update γιατί είναι ως επι το πλείστον Γερμανικά και έχουν θέμα με "κλειδωμένο"πάροχο. Τα βάζεις μέσα από insider και μετά βγαίνεις από το πρόγραμμα.Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Θα πάρει και το firmware όταν αυτό βγει και όλα μέλι γάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Έχω 640 και έχουν περάσει τα επίσημα 10 κανονικά, από την πρώτη μέρα. Ομοίως και για τα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Και εγώ το 640 έχω,αλλά δεν είναι σε πάροχο... Μια χαρά όλα τα updates στην ώρα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενημερώνεται ο groove για τα νεα τραγουδια; εχω στειλει μερικά μεσω της εφαρμογής easy transfer και δεν πιάνει. Το ιδιο και με bluetooth. Δηλαδή μόνο απο υπολογιστή τα βλέπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τα βάζεις μέσα από insider και μετά βγαίνεις από το πρόγραμμα.Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Θα πάρει και το firmware όταν αυτό βγει και όλα μέλι γάλα. Μέσω insider; Αν βγώ μετά θα συνεχίσει να πέρνει updates και χωρίς Insider; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέσω insider; Αν βγώ μετά θα συνεχίσει να πέρνει updates και χωρίς Insider; Μπορεί και όχι,αλλά αν μείνεις στο production ring,δεν έχει καμία διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε. Δοκίμασα με Insider, με πετάει στο ελληνικό site της MS και μου λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα builds για την γλώσσα μου. Ίσως θεωρεί ότι είναι γερμανικό; Δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 τωρα με πιάνεις αδιάβαστο... κανονικά με insider δε παίζει ρόλο to region & o πάροχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τα έχω δεί κι εγώ όλα σήμερα με αυτή τη συσκευή. Απλά προσπαθώ γιατί είναι κρίμα, ο ιδιοκτήτης έχει ξενερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 αν κ αναφερεται σε nokia νομιζω πως κ η ms εχει κατι αντιστοιχο ,για ψαξτο Για ποιόν λόγο χρειάζεται να φλασάρω τη συσκευή μου;Φλασάροντας τη συσκευή μας δίνεται η δυνατότητα να εγκαταστήσουμε από την αρχή κάποια έκδοση του λειτουργικού της. Αυτό μπορεί να είναι είτε νεώτερης έκδοσης, είτε άλλης χώρας, είτε κάποιου παρόχου είτε αν η συσκευή μας έχει ήδη λογισμικό παρόχου -είναι branded- και θέλουμε να το αφαιρέσουμε για να την κάνουμε unbranded. Τέλος αν κάποια αναβάθμιση λειτουργικού δεν γίνει σωστά, φλασάροντας τη συσκευή μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού μαζί με την αναβάθμιση. ειχα κανει το lumia 730 απο πολωνικο ουγγρικο αν θυμαμαι καλα για να παρω νεωτερο update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τα έχω δεί κι εγώ όλα σήμερα με αυτή τη συσκευή. Απλά προσπαθώ γιατί είναι κρίμα, ο ιδιοκτήτης έχει ξενερώσει. τι να πω στο myphone πάντως αναφέρουν ότι από insider τα έχουν βάλει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 αν κ αναφερεται σε nokia νομιζω πως κ η ms εχει κατι αντιστοιχο ,για ψαξτο Για ποιόν λόγο χρειάζεται να φλασάρω τη συσκευή μου; Φλασάροντας τη συσκευή μας δίνεται η δυνατότητα να εγκαταστήσουμε από την αρχή κάποια έκδοση του λειτουργικού της. Αυτό μπορεί να είναι είτε νεώτερης έκδοσης, είτε άλλης χώρας, είτε κάποιου παρόχου είτε αν η συσκευή μας έχει ήδη λογισμικό παρόχου -είναι branded- και θέλουμε να το αφαιρέσουμε για να την κάνουμε unbranded. Τέλος αν κάποια αναβάθμιση λειτουργικού δεν γίνει σωστά, φλασάροντας τη συσκευή μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού μαζί με την αναβάθμιση. ειχα κανει το lumia 730 απο πολωνικο ουγγρικο αν θυμαμαι καλα για να παρω νεωτερο update Ναι, το 640 είναι Microsoft και σε συσκευή που δεν μου ανήκει, ούτε κατα διάννοια να κάνω flasharισμα. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. Chrysostome, έχεις link απο κάποιον που περιγράφει ότι το κατάφερε, στο άλλο forum; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα