Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μην κάνετε ασκοπα hard reset.

απο 8.1 σε 10αρια .164 εκανα μια και τελειωσε μιας και καθυστερουσε αρκετά το τηλέφωνο

απο .164 σε .218 δεν χρειάζεται, δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή καθυστέρηση αντίθετα φαίνεται πιο σταθερό και πιο γρηγορο το κινητό.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεται επαναφορα απο την 164 στην 218 μιας και δεν ειναι και καμια τεραστια ενημερωση,ειναι απλα καποιες διορθωτικες αλλαγες στο λογισμικο καπου 200 -300 mb

Έχετε δίκιο παίδες. Σε άλλο σημείο κοιτούσα. Στην 10.0.10586.107 είμαι. Το νέο update δεν μου έχει έρθει ακόμη.

Το παλικάρι είναι στην 107.

Συνiστώ hard reset...

Αν πάρεις backup, τα περισσότερα θα είναι έτοιμα....

Edit: Μπήκα πάλι σε insider. Ξεκίνησε να κατεβάζει την 218 και αποσύνδεσα το Wfi για να μην την κατεβάσει. Στην εφαρμογή Insider του τηλεφώνου έκανα leave program και απεγκατέστησα την εφαρμογή. Επίσης πήγα στο site της Microsoft και έκανα και απο εκεί leave insider. Στο τηλέφωνο τώρα εκρεμεί η εγκατάσταση της 218. WTF? Είναι κανονική ή μέσω Insider;

Edit2: Την εγκαθιστώ κανονικά και βλέπουμε. Στο επόμενο update, όταν βγεί και το ποστάρετε εδώ, αν δεν μου το εμφανίζει...θα κάνω επαναφορά/hard reset. Και φτου και πάλι απο την αρχή.

Αυτό έκανα το μεσημέρι. Τώρα είμαι σε 218. Πριν την κατεβάσω βγήκα απο Insider και πήγα πάλι στις ενημερώσεις όπου μου την εμφανιζε. Την έκανα εγκατάσταση και απλά περιμένω μέχρι την επόμενη, να δω αν θα μου την βγάλει ή όχι. Hard reset δεν κάνω.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας , καινούργιος όντας στα windows phones δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο μπορώ να μεταφέρω τις επαφές που διατηρώ στο Microsoft Outlook 2010 στο κινητό που αγόρασα και τρέχει λειτουργικό Windows 10.
Όσο και αν προσπάθησα ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν μπόρεσα να καταλάβω πως θα μεταφέρω τις επαφές απο το Outlook 2010 στο People του Hotmail αφού επιχείρησα να τις κάνω export σε αρχείο είτε excel ειτε csv αλλά δεν τις κάνει import το hotmail.
Επίσης διάβασα οτι στα κινητά με λειτουργικό Windows 10 ΔΕΝ είναι εφικτή η μεταφορά συγχρονισμός επαφών μέσω καλωδίου USB γεγονός που με απογοήτευσε και με έκανε να στραφώ στην εμεπιρία και στις γνώσεις σας ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη αν το ερώτημα μου έχει ήδη απαντηθςί σε κάποιο άλλο topic του φορθμ.

Ευχαριστω πολύ

Guys πριν από λίγο βγήκε το update 13422 για το fast ring. Θα έχουμε πολλά νέα features.

Από windows central.

http://m.windowscentral.com/action-center-and-cortana-improvements-part-windows-10-mobile-preview-build-14322

• Like 1

Εβαλα το update 13422.....Καλο update, μπηκαν νεα features...στο μενου εξοικονομησης ενεργειας ειναι πιο κατανοητο...ρολλαρει καλυτερα...την μπαταρια πιστευω οτι ειναι ψιλο οκ....τωρα το μονο προβλημα που συναντησα,ειναι η καμερα..μπαινω και λεει η καμερα δεν εκκινειται,δοκιμαστε να επανεκκινησετε μπλα μπλα και απο κατω ο κωδικος σφαλματος (0x80070032)...
*Εχω κανει 2 reset και δεν fixare...οποτε θα ελεγα μην την βαλετε...εκτος και αν ειναι μονο σε μενα το συγκεκριμενο προβλημα...

Αλλο ισως bug το οτι κατεβασα facebook και messenger,αλλα μετα εγιναν διπλα,το ενα ηταν σε εκκρεμοτητα,και απο κατω ακριβως η εφαρμογη εγκατεστημενη....Fix:διεγραψα την εγκατεστημενη εφαρμογη και πατησα την απο πανω σε εκκρεμοτητα ωστε να την κατεβασει παλι απτο store και οκ!...

Σήμερα παρέλαβα ένα 640 για λογαριασμό ενός συναδέλφου. Το άνοιξα, κατέβασα το Upgrade advisor , μου βγάζει ότι τα 10 είναι διαθέσιμα άλλα δεν μου δίνει επιλογή εγκατάστασης. Λέει ότι θα ενημερωθώ μόλις είναι διαθέσιμα για τη συσκευή μου.

Η αγορά έγινε από κατάστημα στο skroutz , κι έχω την εντύπωση ότι η συσκευή είναι Γερμανίας. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό;

Την ίδια διαδικασία έκανα πριν μια εβδομάδα σε 640 από Eshop και όλα έγιναν κανονικά. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Edit: Ούτε από τις ρυθμίσεις τηλεφώνου/ενημερώσεις μου βγάζει ενημέρωση.

Μάστορες...Υπάρχει τρόπος να καθορίσω τον χρόνο στον οποίο σβήνει η οθόνη όταν βλέπω τη lock screen? Παραείναι σύντομος στο default...

Sorry νόμιζα ότι τώρα που βγήκε επίσημα, το windows device recovey σε πάει σε default 10...

Δοκίμασα με το Recovery και μου βγάζει ότι η διαθέσιμη έκδοση είναι παλιότερη απο αυτή που έχει το τηλέφωνο. Και θα δοκιμάσω να βάλω την παλιότερη τώρα να δώ μήπως έτσι γίνει κάτι και περαστούν τα 10. Απ'ότι διάβασα σε κάποιες εκδόσεις, δεν επιτρέπεται ακόμη να περαστούν τα 10άρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...