Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω χώρο, σχεδόν άδειο είναι. Το θέμα είναι ότι δεν την εμφανίζει καν.

Εισαι σε insider? Αν οχι μπες σε fast ring κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε! ;)

Δημοσ.

Ήμουν σε insider και βγήκα, έκανα επαναφορά/hard reset, πέρασα τα win10, ξανά επαναφορά/hard reset και ...αυτά. Τώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πρέπει να κάνω ξανά hard reset κτλ. Νομίζω ότι απλά θα περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν σε insider και βγήκα, έκανα επαναφορά/hard reset, πέρασα τα win10, ξανά επαναφορά/hard reset και ...αυτά. Τώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πρέπει να κάνω ξανά hard reset κτλ. Νομίζω ότι απλά θα περιμένω.

Δοκίμασε το upgrade advisor η σύμβουλος αναβάθμισης (μια και τελευταία το έβγαλε στα Ελληνικά),η .164 μπήκε με αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε το upgrade advisor η σύμβουλος αναβάθμισης (μια και τελευταία το έβγαλε στα Ελληνικά),η .164 μπήκε με αυτό.

Δοκιμάζω κι απο εκεί αλλά μου λέει ότι είμαι ενημερωμένος και κλείνει.

Insider δεν ξαναβάζω πάντως. Πιστεύω ότι όλο αυτό τώρα γίνεται γιατί κάποια στιγμή ήμουν σε Insider.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμάζω κι απο εκεί αλλά μου λέει ότι είμαι ενημερωμένος και κλείνει.

Insider δεν ξαναβάζω πάντως. Πιστεύω ότι όλο αυτό τώρα γίνεται γιατί κάποια στιγμή ήμουν σε Insider.

Κλείσε το τηλέφωνο βγάλε την μπαταρία και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να είμαι insider για να πάρω updates που κυκλοφορούν επίσημα; Λίγο κουλό δεν είναι αυτό;

Edit: Μπήκα σε Insider και βρήκε την 218. Υπάρχει τρόπος να την έχω ΧΩΡΙΣ να είμαι σε insider;

• Like 3
Δημοσ.

Όχι δεν πρέπει να είσαι Insider. Απλά σε περίπτωση που έχει μείνει το τηλ, σου σε insider mode, πρέπει να βάλεις το πρόγραμμα για να διαλέξεις να βγεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα βγεί απο insider, και κατέβασα τα Win10M την επόμενη μέρα κυκλοφορίας τους. Απλά έκτοτε δεν μου ξαναέδωσε update. Να το σταματήσω και πάλι τώρα; Όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλω να ξαναμπλέξω με recovery με hard reset. Το τηλέφωνο ακόμη και χωρίς τα τελευταία updates μου λειτουργεί άψογα. 

Απλά θέλω να παίρνω updates με φυσιολογική μέθοδο χωρίς Insider. Ξεκίνησε να κατεβάζει την 218 μόλις τώρα και δεν μπορώ να το σταματήσω...  :-(

Πρώτη φορά έχει αρχίσει να μου τη δίνει όλο αυτό...

Edit: Μπήκα πάλι σε insider. Ξεκίνησε να κατεβάζει την 218 και αποσύνδεσα το Wfi για να μην την κατεβάσει. Στην εφαρμογή Insider του τηλεφώνου έκανα leave program και απεγκατέστησα την εφαρμογή. Επίσης πήγα στο site της Microsoft και έκανα και απο εκεί leave insider. Στο τηλέφωνο τώρα εκρεμεί η εγκατάσταση της 218. WTF? Είναι κανονική ή μέσω Insider;

Edit2: Την εγκαθιστώ κανονικά και βλέπουμε. Στο επόμενο update, όταν βγεί και το ποστάρετε εδώ, αν δεν μου το εμφανίζει...θα κάνω επαναφορά/hard reset. Και φτου και πάλι απο την αρχή.

Επεξ/σία από teo20net
  • Like 1
Δημοσ.

Πρέπει πριν αποχωρίσεις απο insider και κάνεις unistal την εφαρμογή να το γυρίσεις στο production chanel... Προφανώς και δεν το ειχες κανει αυτο γιαυτό ειχες θεματακια... 

Δημοσ.

Edit: Μπήκα πάλι σε insider. Ξεκίνησε να κατεβάζει την 218 και αποσύνδεσα το Wfi για να μην την κατεβάσει. Στην εφαρμογή Insider του τηλεφώνου έκανα leave program και απεγκατέστησα την εφαρμογή. Επίσης πήγα στο site της Microsoft και έκανα και απο εκεί leave insider. Στο τηλέφωνο τώρα εκρεμεί η εγκατάσταση της 218. WTF? Είναι κανονική ή μέσω Insider;

Edit2: Την εγκαθιστώ κανονικά και βλέπουμε. Στο επόμενο update, όταν βγεί και το ποστάρετε εδώ, αν δεν μου το εμφανίζει...θα κάνω επαναφορά/hard reset. Και φτου και πάλι απο την αρχή.

Ναι είναι κανονική, όπως και η production.

Απλά έτσι και αλλιώς για να έχεις καλύτερη απόδοση, πρέπει να κάνεις hardreset, όταν τελειώσει η εγκατάσταση.

Δημοσ.

Είχα αποχωριλσει κανονικά από Insider πριν βάλω επίσημα 10άρια.

Τώρα για το hard reset, αν σε κάθε update χρειάζεται hard reset, καήκαμε. Όταν έβαλα τα 10αρια έκανα. Αλλα και σε κάθε update, πάλι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...