Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά ηρεμήστε λιγο τι γίνεται εδω μεσα? Ακούω κατι τρελά θέματα με την μπαταριά ο αλλος λεει στην αναμονή χωρίς να κανει τίποτα πέφτει -20% τι ειναι αυτα που λετε? Γιατι στο 930 το δικο μου και στο 640 φίλου μετα απο setαρισμα και τις κατάλληλες ρυθμίσεις η μπαταρία ισως και να κρατάει παραπάνω απο 8,1??? Παιδιά σίγουρα κατι δεν κάνετε σωστά, κάποια υπηρεσία τρέχει χωρίς λογο στο παρασκήνιο και δεν το ξέρετε η κάποια εφαρμογή εχετε ξεχάσει ανοιχτη στο task και σας συμβαίνουν αυτα... Ψαχτε το λιγο, δε λεω εχει και τα στραβα του αλλα μη λεμε οτι θέλουμε...

Btw βγηκε η 10586,218 και διορθώνει αρκετά θεματακια 

Εμένα πάντως με τα πάντα κλειστά (εφαρμογές, 3g, bt, wifi) μπορεί να φάει και 25-30% σε ένα βράδυ απλά σε αναμονή, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Με τα 8.1 ξεχνούσα να το φορτίσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα πάντως με τα πάντα κλειστά (εφαρμογές, 3g, bt, wifi) μπορεί να φάει και 25-30% σε ένα βράδυ απλά σε αναμονή, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Με τα 8.1 ξεχνούσα να το φορτίσω...

όχι αυτό δεν είναι φυσιολογικό στα 10, σίγουρα η κατανάλωση είναι αυξημένη αλλά σε αναμονή ακόμα και με wifi και 4g ανοιχτό η κατανάλωση είναι σε πολύ καλά επίπεδα

• Like 1

Έχω βάλει εικόνα παραπάνω απο το τι μου δείχνει εκεί...και δεν μου λέει κάτι σχετικό με 10.

Μπας κι έχω I-phone;  :whistle:

Ρυθμισεις -> Συστημα ->Πληροφοριες

• Like 1

Κανε επανεκκινηση της συσκευης συνδεσου σε wifi και δοκιμασε ελεγχο ενημερωσεων

-

Η μπαταρια σε σχεση με πριν πηρε αρκετη διαφορα προς το καλυτερο με την 218

Έχετε δίκιο παίδες. Σε άλλο σημείο κοιτούσα. Στην 10.0.10586.107 είμαι. Το νέο update δεν μου έχει έρθει ακόμη.

Είσαι 2 πίσω,πρώτα είναι η .164 και τώρα η .218.

Η .107 είχε κάποια προβλήματα η .164 ήταν λίγο καλύτερη και η .218 (πιστεύω για μένα)είναι ποιο γρήγορη και καλύτερη από πλευράς μπαταρίας.

Πήγαινε στις αναβαθμίσεις και μάλλον θα σου περάσει πρώτα την .164 και μετά την .218.

Κοίτα να έχεις αρκετή μπαταρία η βάλτο στην πρίζα.

Χρειάζεται υπομονή άλλα θα δεις μεγάλες διαφορές προς το καλύτερο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...