zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά ηρεμήστε λιγο τι γίνεται εδω μεσα? Ακούω κατι τρελά θέματα με την μπαταριά ο αλλος λεει στην αναμονή χωρίς να κανει τίποτα πέφτει -20% τι ειναι αυτα που λετε? Γιατι στο 930 το δικο μου και στο 640 φίλου μετα απο setαρισμα και τις κατάλληλες ρυθμίσεις η μπαταρία ισως και να κρατάει παραπάνω απο 8,1??? Παιδιά σίγουρα κατι δεν κάνετε σωστά, κάποια υπηρεσία τρέχει χωρίς λογο στο παρασκήνιο και δεν το ξέρετε η κάποια εφαρμογή εχετε ξεχάσει ανοιχτη στο task και σας συμβαίνουν αυτα... Ψαχτε το λιγο, δε λεω εχει και τα στραβα του αλλα μη λεμε οτι θέλουμε... Btw βγηκε η 10586,218 και διορθώνει αρκετά θεματακια Εμένα πάντως με τα πάντα κλειστά (εφαρμογές, 3g, bt, wifi) μπορεί να φάει και 25-30% σε ένα βράδυ απλά σε αναμονή, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Με τα 8.1 ξεχνούσα να το φορτίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 soft or harde reset και τα μετράει κανονικότατα Ακόμα τίποτα, δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εμένα πάντως με τα πάντα κλειστά (εφαρμογές, 3g, bt, wifi) μπορεί να φάει και 25-30% σε ένα βράδυ απλά σε αναμονή, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Με τα 8.1 ξεχνούσα να το φορτίσω... όχι αυτό δεν είναι φυσιολογικό στα 10, σίγουρα η κατανάλωση είναι αυξημένη αλλά σε αναμονή ακόμα και με wifi και 4g ανοιχτό η κατανάλωση είναι σε πολύ καλά επίπεδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η εικόνα απο τις πληροφορίες της εκδοσης λογισμικού που ανέβασα παραπάνω, μόνο σε εμένα είναι έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Πας ρυθμίσεις σύστημα και κάτω κάτω πληροφορίες,εκεί θα δεις την έκδοση λογισμικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έχω βάλει εικόνα παραπάνω απο το τι μου δείχνει εκεί...και δεν μου λέει κάτι σχετικό με 10. Μπας κι έχω I-phone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Tεο πηγαινε ρυθισεις προσθετα εκει εχει και το υπομενου προσθετα και πληροφοριες μηπως ειναι εκει Αφου δεν ειναι στις ρυθμισεις και συστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έχω βάλει εικόνα παραπάνω απο το τι μου δείχνει εκεί...και δεν μου λέει κάτι σχετικό με 10. Μπας κι έχω I-phone; Ρυθμισεις -> Συστημα ->Πληροφοριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έχετε δίκιο παίδες. Σε άλλο σημείο κοιτούσα. Στην 10.0.10586.107 είμαι. Το νέο update δεν μου έχει έρθει ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Κανε επανεκκινηση της συσκευης συνδεσου σε wifi και δοκιμασε ελεγχο ενημερωσεων - Η μπαταρια σε σχεση με πριν πηρε αρκετη διαφορα προς το καλυτερο με την 218 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έχετε δίκιο παίδες. Σε άλλο σημείο κοιτούσα. Στην 10.0.10586.107 είμαι. Το νέο update δεν μου έχει έρθει ακόμη.Είσαι 2 πίσω,πρώτα είναι η .164 και τώρα η .218.Η .107 είχε κάποια προβλήματα η .164 ήταν λίγο καλύτερη και η .218 (πιστεύω για μένα)είναι ποιο γρήγορη και καλύτερη από πλευράς μπαταρίας. Πήγαινε στις αναβαθμίσεις και μάλλον θα σου περάσει πρώτα την .164 και μετά την .218. Κοίτα να έχεις αρκετή μπαταρία η βάλτο στην πρίζα. Χρειάζεται υπομονή άλλα θα δεις μεγάλες διαφορές προς το καλύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Bασικά με το που βάζεις την 107 σου βγάζει ότι υπάρχει ενημέρωση για την 164 καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ενας μηνας περασε και δεν του ηρθε η 164 κατι δεν παει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ναι ότι κι αν κάνω...δεν μου βγάζει κάτι. Άνοιξα, έκλεισα συσκευή...τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Soft reset για αρχη,διαφορετικα hard reset.ελευθερο χωρο εχεις τουλαχιστον 1.5 Gb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα