Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά ηρεμήστε λιγο τι γίνεται εδω μεσα? Ακούω κατι τρελά θέματα με την μπαταριά ο αλλος λεει στην αναμονή χωρίς να κανει τίποτα πέφτει -20% τι ειναι αυτα που λετε? Γιατι στο 930 το δικο μου και στο 640 φίλου μετα απο setαρισμα και τις κατάλληλες ρυθμίσεις η μπαταρία ισως και να κρατάει παραπάνω απο 8,1??? Παιδιά σίγουρα κατι δεν κάνετε σωστά, κάποια υπηρεσία τρέχει χωρίς λογο στο παρασκήνιο και δεν το ξέρετε η κάποια εφαρμογή εχετε ξεχάσει ανοιχτη στο task και σας συμβαίνουν αυτα... Ψαχτε το λιγο, δε λεω εχει και τα στραβα του αλλα μη λεμε οτι θέλουμε...

Btw βγηκε η 10586,218 και διορθώνει αρκετά θεματακια 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις βγήκε η 10586.218 ενημέρωση.

Insider & επίσημα.

ετσι είναι με την μπαταρία,μόλις στρώσει τελικά κρατάει καλά.

Έχω ένα πρόβλημα με τα 10αρια όπου δεν μετράει τα mb από τα δεδομένα κινητής, για το wifi τα μετράει κανονικά, έχει κανένας αυτό το πρόβλημα και αν ναι υπάρχει κάποια λύση;

soft or harde reset και τα μετράει κανονικότατα

Οντως υπαρχει αναβαθμιση νεα,για να δουμε τι θα δουμε...

Flogerako λες να λεμε ψεματα σε ελληνικα και ξενα φορουμ οτι υπαρχει προβλημα με τη μπαταρια;

post-344095-0-85331900-1460487486_thumb.png

• Like 3

Ρε παιδιά ηρεμήστε λιγο τι γίνεται εδω μεσα? Ακούω κατι τρελά θέματα με την μπαταριά ο αλλος λεει στην αναμονή χωρίς να κανει τίποτα πέφτει -20% τι ειναι αυτα που λετε? Γιατι στο 930 το δικο μου και στο 640 φίλου μετα απο setαρισμα και τις κατάλληλες ρυθμίσεις η μπαταρία ισως και να κρατάει παραπάνω απο 8,1??? 

Μια απο τα ίδια τόσο στο 930 μου όσο και στο 640 που έχουμε στην οικογένεια. Και τα 2 λειτουργούν μια χαρά πλέον.

• Like 1

έχω την εντύπωση οτι με την .218 το τηλέφωνο έγινε γρηγορότερο με καλύτερη απόκριση.

οχι επιπέδου 8.1 αλλα το πλησιάζει αρκετά!!!!

• Like 1

Συστημα και πληροφοριες-περισσοτερες πληροφοριες και βλεπεις

Εκεί κοιτάζω αλλα δεν βλέπω κάτι που να μοιάζει με τα νούμερα των builds που περιγράφονται παραπάνω.

Με Lumia 920, πήρα την 218 σήμερα το πρωί.

Επιτέλους διορθώσαν το πρόβλημα με την λίστα των app που έχανε το background color  όταν έβγαινες από εφαρμογή.

Στα άλλα κινητά νομίζω είχε διορθωθεί ήδη.

Λοιπον σημερα χρησιμοποιησα για πρωτη φορα τα maps για navigation.

1ον) Το οτι δεν εχει αυτοματα το σημειο εναρξης ως την τοποθεσια μου και οτι πρεπει να πατας στο text field και να γραψεις καποιο γραμμα της λεξης "Τοποθεσια" για να στο βγαλει και μετα να το επιλεξεις δεν χρειαζεται να πω ποσο αβολο και σπαστικο ειναι.

2ον) Με ανοιγμενα το location και τα δεδομενα, χρειαστηκε να κανω καμποσες φορες την παραπανω διαδικασια μεχρι να με βρει.

3ον) Οταν με το καλο ξεκινησει το navigation και εχεις το κινητο σε landscape mode το "κουτι" που γραφει σε ποιο δρομο εισαι πιανει σχεδον την μιση οθονη.

4ον) Δεν ακουσα ποτε φωνητικες οδηγιες...

Με λιγα λογια δεν συγκρινεται καν με το HERE Drive+.

Δν χρειάζεται να γράψεις κάτι απλά πατάς τον κύκλο στο μενου πάνω δεξια

φωνητικές οδηγίες πάντως για οδήγηση υπάρχουν και είναι μάλλον ακριβώς όπως και στο here drive ( η φωνή είναι ακριβως η ιδια)

Υ.Γ. Ηρθε και σε μένα η 218

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...