Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χμμμ ισως αλλα δεν νομιζω να την εχει ποσταρει καποιος εδω. Οπως και να εχει μετα και τα χτεσινα πιστευω πως το N9/Nokia WP7 παραμένει το πιο όμορφο κινητό B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμμ ισως αλλα δεν νομιζω να την εχει ποσταρει καποιος εδω. Οπως και να εχει μετα και τα χτεσινα πιστευω πως το N9/Nokia WP7 παραμένει το πιο όμορφο κινητό B)

εμένα το razr μου έκανε ένα κλικ αλλά n9 δεν είναι...

εμένα το razr μου έκανε ένα κλικ αλλά n9 δεν είναι...

Το razr ναι, απο μπροστά είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει. Αλλά όπως έγραψα και στο άλλο thread, με χαλάει πολύ η προεξοχή στη κάμερα. Πολύ όμως.

Άντε να έρθουν τα nokia, γιατί ο ανταγωνισμός προχωράει.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλές αναφορές για ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό φαινόμενο στα Windows Phone 7.5 (Mango). Όπως φαίνεται, το onscreen πληκτρολόγιο των φορητών Windows εξαφανίζεται χωρίς λόγο.

Το bug έχει δύο παραλλαγές. Στην πρώτη, ο χρήστης πατάει το textfield και περιμένει να δει το πληκτρολόγιο, αλλά τελικά δεν εμφανίζεται τίποτα. Στη δεύτερη περίπτωση, ο χρήστης γράφει κάτι και ξαφνικά το keyboard εξαφανίζεται.

Το εκνευριστικό της υπόθεσης είναι<…>

ότι δε φαίνεται να υπάρχει για την ώρα κάποιο pattern. Το bug εμφανίζεται τυχαία, ενώ αφορά όλες τις συσκευές. Η δυσλειτουργία αυτή δεν ταλαιπωρεί όλους τους κατόχους κινητών με Windows Phone Mango, αλλά σίγουρα αφορά έναν μεγάλο αριθμό.

Η Microsoft έχει γνώση του θέματος και επικοινωνεί με χρήστες που αναφέρουν το πρόβλημα για να εντοπίσει την αιτία του.

http://www.secnews.gr/archives/29271

Εγω το μονο που ειχα ηταν ενα κολληματακι επαναλαμβανομενης κινησης στην κεντρικη οθονη οταν εφτασε στο τερμα μετα το swype ή μετα το pin ενος tile. Δε θυμαμαι. Τρεχει μια χαρα τωρα

Επισης για καποιο λογο στο inbox του κινητου εξαφανιζονται απο μονα τους τα mail χωρις να κανω κατι. Τα mail βεβαια τα βλεπω κανονικα οτι υπαρχουν μεσα στο windows live. Αυτο συμβαινει και πριν το mango. Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο ή κανω κατι και δεν το καταλαβαινω;

Την εξαφάνιση του πληκτρολογίου την έχω συναντήσει 2-3 φορές τον τελευταίο μήνα, μόνο στο mangο. Με την rtm δεν το είχα πετύχει.

Αυτό με τα mail όχι, δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...