salida Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Έχει κανεις facebook beta? Κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή κάνει sync τις επαφές... Κάθε φορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Τα maps των windows 10 υποστηριζουν οδηγιες με φωνη? Δεν βρισκω πουθενα καποια ρυθμιση για κατεβασμα ή αλλαγη φωνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εχουν μεσα στο πακετο χαρτων την γλωσσα ,μολις ενεργοποιησεις το. Gps και κλειδωσει σε δορυφορο μολις ορισεις σημειο προορισμου θα εχει και φωνητικη καθοδηγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα αν εχω Αγγλικα ως γλωσσα του κινητου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 παιδια ειναι φανερο (και το εκαναν απο την αρχη) δεν θελουν να σπαταλησουν πορους στο λειτουργικο η θα το παρατησουν καποια στιγμη ή οταν θα αποφασισουν να ασχοληθουν θα ειναι πια πολυ αργα.. και αυτο το προγραμμα για ενοποιηση παντου και δυσκολο ειναι και θα αργησει να πετυχει..τοτε θα ειναι αργα για τα mobile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Φιλε μου να σου πω την αληθεια, ουτε εγω εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα windows phone. Για να φανταστεις, το προηγουμενο μου κινητο ηταν ενα galaxy s2 με custom rom και το καλοκαιρι αγορασα ενα lumia 830. Δεν μπορω να πω, φοβερη συσκευη και πανεμορφο, αλλα τα windows phone απο την αρχη δεν μου κατσανε καλα. Τα θεωρω πολυ ελλειπη και υπερβολικα minimal (λες και απλα δεν ασχοληθηκανε καθολου με το θεμα του design). Επισης το θεμα ταχυτητας δεν το ειδα ποτε. Βαρεθηκα να βλεπω τις τελείες φορτωσης ή να κανει ποση ωρα να δει αν υπαρχουν updates για τις εφαρμογες. Το θεμα με τις εφαρμογες δεν το θιγω. Αυτα και αλλα πολλα με ειχαν απογοητευσει και το μονο που μου εδινε ελπιδα ηταν τα windows 10. Ηρθανε και αυτα και η εμπειρια χρησης μου παραμενει ιδια. Αυτη ειναι η αποψη μου (και η απογοητευση μου) και πολυ πιθανον για πρωτη φορα στην ζωη μου να αλλαξω κινητο μεσα σε ενα χρονο (το καλοκαιρι με το καλο). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Off topic : Ρε Ολυμπιακέ7, τι έχεις φτιάξει εκεί...δεν έχεις αφήσει ούτε ένα post που να μην έχεις κάνει like. LoL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Off topic : Ρε Ολυμπιακέ7, τι έχεις φτιάξει εκεί...δεν έχεις αφήσει ούτε ένα post που να μην έχεις κάνει like. LoL χαχαχα ισχυειι!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Φιλε μου να σου πω την αληθεια, ουτε εγω εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα windows phone. Για να φανταστεις, το προηγουμενο μου κινητο ηταν ενα galaxy s2 με custom rom και το καλοκαιρι αγορασα ενα lumia 830. Δεν μπορω να πω, φοβερη συσκευη και πανεμορφο, αλλα τα windows phone απο την αρχη δεν μου κατσανε καλα. Τα θεωρω πολυ ελλειπη και υπερβολικα minimal (λες και απλα δεν ασχοληθηκανε καθολου με το θεμα του design). Επισης το θεμα ταχυτητας δεν το ειδα ποτε. Βαρεθηκα να βλεπω τις τελείες φορτωσης ή να κανει ποση ωρα να δει αν υπαρχουν updates για τις εφαρμογες. Το θεμα με τις εφαρμογες δεν το θιγω. Αυτα και αλλα πολλα με ειχαν απογοητευσει και το μονο που μου εδινε ελπιδα ηταν τα windows 10. Ηρθανε και αυτα και η εμπειρια χρησης μου παραμενει ιδια. Αυτη ειναι η αποψη μου (και η απογοητευση μου) και πολυ πιθανον για πρωτη φορα στην ζωη μου να αλλαξω κινητο μεσα σε ενα χρονο (το καλοκαιρι με το καλο). Παλια τα WP ειχαν το προτερημα εναντι των android στο κομματι του smoothness. Πλεον τα android εχουν ωριμασει τοσο πολυ και εχουν βγαλει τοσα πολλα κινητα με καλα specs που δεν νοειται 2016 και πολλα κολληματα. Η microsoft εχασε αυτο το πλεονεκτημα και πρεπει να χτυπησει με αλλες εξυπνες προτασεις.. Βλεπω την ενδιαφερει ο business τομεας τελευταια με τα τελευταια lumia που εβγαλε. Και επισης λενε οτι το 650 θα ειναι το τελευταιο για φετος για να δωσει χωρο και σε αλλους OEMs. Μεχρι τοτε αναμενουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Βλεπω την ενδιαφερει ο business τομεας τελευταια με τα τελευταια lumia που εβγαλε. Και επισης λενε οτι το 650 θα ειναι το τελευταιο για φετος για να δωσει χωρο και σε αλλους OEMs. Αυτό που λες είναι ένα τεράστιο μαρκετίστικο κόλπο... Το brand lumia δεν πούλησε όπως θα ήθελαν. Άλλοτε έβγαλαν 75 μοντέλα με παραπλήσια spec και άλλοτε έβγαλαν 3 κινητά... παταγώδης αποτυχία. Σύντομα θα έρθει το brand surface στα κινητά, που στο εξωτερικό έχει ήδη πείσει για τις ικανότητες του στα tablet. Και εμείς θα κατουρηθούμε από ενθουσιασμό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τα πράγματα με την μπαταρία είναι τραγικά πάντως! Μπορεί να φάει πάνω από 20% σε ένα βράδυ απλά στην αναμονή! Όταν βρω χρόνο θα γυρίσω σε 8.1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τα πράγματα με την μπαταρία είναι τραγικά πάντως! Μπορεί να φάει πάνω από 20% σε ένα βράδυ απλά στην αναμονή! Όταν βρω χρόνο θα γυρίσω σε 8.1. Έκανες clean install ? ή αναβάθμιση? Είχα πάθει το ίδιο και μόλις έκανα clean install έφτιαξε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω ένα πρόβλημα με τα 10αρια όπου δεν μετράει τα mb από τα δεδομένα κινητής, για το wifi τα μετράει κανονικά, έχει κανένας αυτό το πρόβλημα και αν ναι υπάρχει κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έκανες clean install ? ή αναβάθμιση? Είχα πάθει το ίδιο και μόλις έκανα clean install έφτιαξε... Έκανα αναβάθμιση και επειδή είχε διάφορα θεματάκια έκανα ξανά καθαρή εγκατάσταση μετά αλλά δεν διορθώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Λοιπον σημερα χρησιμοποιησα για πρωτη φορα τα maps για navigation. 1ον) Το οτι δεν εχει αυτοματα το σημειο εναρξης ως την τοποθεσια μου και οτι πρεπει να πατας στο text field και να γραψεις καποιο γραμμα της λεξης "Τοποθεσια" για να στο βγαλει και μετα να το επιλεξεις δεν χρειαζεται να πω ποσο αβολο και σπαστικο ειναι. 2ον) Με ανοιγμενα το location και τα δεδομενα, χρειαστηκε να κανω καμποσες φορες την παραπανω διαδικασια μεχρι να με βρει. 3ον) Οταν με το καλο ξεκινησει το navigation και εχεις το κινητο σε landscape mode το "κουτι" που γραφει σε ποιο δρομο εισαι πιανει σχεδον την μιση οθονη. 4ον) Δεν ακουσα ποτε φωνητικες οδηγιες... Με λιγα λογια δεν συγκρινεται καν με το HERE Drive+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα