alekderm Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μόλις έβαλα τα 10αρια στο 930, έχω θέμα με το wifi. Συνδέομαι κανονικά στο δίκτυο, αλλά μετα απο λίγο δείχνει ότι δεν έχει καθόλου σημα το wifi, και μόλις σύρω το action center ξαναβρίσκει σήμα το wifi. Το έχει και κανείς άλλος αυτό το bug? Επίσης αν μιλάω για πολύ ώρα στο τηλέφωνο, μετά απο λίγο ο άλλος δεν με ακούει καθόλου, σαν να μπαίνει μόνο του σε σίγαση, και πρέπει να τον βάλω σε σίγαση και να τον βγάλω, για να ξεκολλήσει.
teo20net Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μόλις έβαλα τα 10αρια στο 930, έχω θέμα με το wifi. Συνδέομαι κανονικά στο δίκτυο, αλλά μετα απο λίγο δείχνει ότι δεν έχει καθόλου σημα το wifi, και μόλις σύρω το action center ξαναβρίσκει σήμα το wifi. Το έχει και κανείς άλλος αυτό το bug? Επίσης αν μιλάω για πολύ ώρα στο τηλέφωνο, μετά απο λίγο ο άλλος δεν με ακούει καθόλου, σαν να μπαίνει μόνο του σε σίγαση, και πρέπει να τον βάλω σε σίγαση και να τον βγάλω, για να ξεκολλήσει. Δεν έχει αναφερθεί ξανά. Ούτε εγώ το έχω παρατηρήσει. Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα hard reset. 1
anamenos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εγω εχω θεμα στο 640 XL με το update 14295, οταν ανοιγω ενα βιντεο σε full screen και μετα θελω ειτε να αυξομειωσω την ενταση του ηχου η να μεταβω σε αλλο σημειο του video παντα το video τρεμοπαιζει. Δυστυχως μετα απο καποια χρηση το .164 αποδειχθηκε πολυ πιο σταθερο build απο το 14295. Αν δεν ηταν και η καλυτερη υλοποιηση των push notification και η βελτιωση της διαρκειας ζωης της μπαταριας θα δυσκολευομουν να τους δωσω credit.
salida Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγω εχω θεμα στο 640 XL με το update 14295, οταν ανοιγω ενα βιντεο σε full screen και μετα θελω ειτε να αυξομειωσω την ενταση του ηχου η να μεταβω σε αλλο σημειο του video παντα το video τρεμοπαιζει. Αν δεν ηταν και η καλυτερη υλοποιηση των push notification και η βελτιωση της διαρκειας ζωης της μπαταριας θα δυσκολευομουν να τους δωσω credit.Ισχύει το bug με τα videakia, επίσης o edge δεν κουνιέται. Τι εννοείς καλύτερη υλοποίηση στα push notification ? Πρώτη φορά μετα από τόσα build μου έβγαλε μήνυμα μερικές φορές ότι το κινητό φορτίζει αργά. Με restart φτιάχνει
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Γινετια να κανω βιντεο κληση με καποιο τροπο ΧΩΡΙΣ να μπλεξω με το skype? Αν οχι, ο messenger κανει βιντεοκληση στα wp?
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παιδια καλημερα.. Γιατι στα 10αρια οταν παω να κατεβασω κατι απο το store που γραφει συνεχεια σφαλμα ανατρεξτε στις λεπτομερειες ;;ευχαριστβ 1
KwstasXt Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παιδια καλημερα.. Γιατι στα 10αρια οταν παω να κατεβασω κατι απο το store που γραφει συνεχεια σφαλμα ανατρεξτε στις λεπτομερειες ;;ευχαριστβΜερικες εφαρμογες δεν κατεβαινουν στην Sd αλλα δεν βγαζει πλεον μηνυμα οτι αυτη η εφαρμογη δεν εγκαθισταται στην Sd. Δοκιμασε να αλλαξεις την εγκατασταση εφαρμογων στην μνημη του τηλεφωνου μηπως λυσει το προβλημα σου.Γινετια να κανω βιντεο κληση με καποιο τροπο ΧΩΡΙΣ να μπλεξω με το skype? Αν οχι, ο messenger κανει βιντεοκληση στα wp? fb messenger? Οχι.. 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παιδια καλημερα.. Γιατι στα 10αρια οταν παω να κατεβασω κατι απο το store που γραφει συνεχεια σφαλμα ανατρεξτε στις λεπτομερειες ;;ευχαριστβ εαν πατήσεις για τις λεπτομεριες σου λεει οτι δεν μπορει να εγκατασταθεί στην κάρτα μνήμης και σε προτρέπει να το εγκαταστήσεις στην μνήμη συσκευής χωρίς να αλλάξει το προεπιλεγμένο σημείο αποθήκευσης. 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Έχω 930,οποτε δεν έχω κάρτα μνήμης
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 fb messenger? Οχι.. EPIC^2 fail! Και αντε, το messenger το αναπτυσσουν οι devs του fb, οποτε δεν ειναι στο χερι της ms και αλλες τετοιες δικαιολογιες. Γιατι το υπολοιπο λειτουργικο να θελει ΕΦΑΡΜΟΓΗ για να κανει μια βιντεο κληση της πλακας, που την κανανε μεχρι και τα τελευταια dumbphones?!?! Και φυσικα, η εφαρμογη να θελει ονομα χρηστη κλπ, να μην ειναι κατι απλο.
Nimda075 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μερικες εφαρμογες δεν κατεβαινουν στην Sd αλλα δεν βγαζει πλεον μηνυμα οτι αυτη η εφαρμογη δεν εγκαθισταται στην Sd. Δοκιμασε να αλλαξεις την εγκατασταση εφαρμογων στην μνημη του τηλεφωνου μηπως λυσει το προβλημα σου. fb messenger? Οχι.. απο την σκυλα στην χαρυβδη
teo20net Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 EPIC^2 fail! Και αντε, το messenger το αναπτυσσουν οι devs του fb, οποτε δεν ειναι στο χερι της ms και αλλες τετοιες δικαιολογιες. Γιατι το υπολοιπο λειτουργικο να θελει ΕΦΑΡΜΟΓΗ για να κανει μια βιντεο κληση της πλακας, που την κανανε μεχρι και τα τελευταια dumbphones?!?! Και φυσικα, η εφαρμογη να θελει ονομα χρηστη κλπ, να μην ειναι κατι απλο. Γιατί το skype κάνει την δουλειά που κάνει το I-message στα Iphones. Τώρα για το σχόλιο σου περι epic fail, δεν νομίζω να συμφωνούν οι πάντες. Το γεγονός ότι ακόμη η υλοποίησή του να μην είναι τόσο λειτουργική και εύχρηστη όσο θα περίμενε κάποιος, είναι αλήθεια. Αλλά υπερέχει για έναν απλό λόγο. Μπορείς να στείλεις μνμ και να κάνεις βιντεοκλήση (δωρεάν) σε οποιονδήποτε έχει Skype και δεν περιορίζεσαι σε ιδιοκτήτες Iphone, όπως το I-Message.
Georgc Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Και ποιοι εχουν skype; ολοι ειναι με Viber,messenger.να μη λεμε τα ιδια ειναι πισω 3-4χρονια το λειτουργικο μαζι με το store σε σχεση με τον ανταγωνισμο.οποιοι παιρνουν w phones μετανιωνουν πλεον και δεν ξαναπαιρνουν.το ποσοστο ειναι κατω του 2%. 2
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σκοπος δεν ειναι να μπορεις να κανεις βιντεοκληση (ή να στειλεις μηνυμα στο τζαμπα) με το skype ή το viber ή το messenger. Σκοπος ειναι να μπορεις να κανεις βιντεοκληση χωρις να εχεις την εφαρμογη-"πατεριτσα" για να καλυψεις την οποιαδηποτε αναπηρια εχει το λειτουργικο. Με αυτο τον τροπο, βιντεοκληση μπορει να κανει και ο τυπος που δεν εχει καλη σχεση με την τεχνολογια και χρησιμοποιει το κινητο του με πολυ διαφορετικο τροπο απο οτι το χρησιμοποιω πχ εγω που το ξερω μεσα-εξω.
Georgc Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το tubecast μς τα 8.1 επαιζε σε full screen εφευγε το βελακι και το λογοτυπο windows.τωρα δεν το κανει με τα 10.το pefect tube καλο ειναι αλλα πεταει διαφημισεις και κλεινουν με το ζορι.ενα φτιαχνουν δυο χαλανε τελικα.επισης δεν εμπιστευομαι πλεον το κινητο για ξυπνητηρι γιατι εκει που εχει μπαταρια στις 10 το βραδυ στις 6 μπορει να σβησει και χωρις να τρεχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο,οποτε δεν εχεις τηλεφωνο ολη μερα αν δεν εχεις καπου ναντο φορτισεις 2 ωρες τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα