Mpiftekis Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παρατηρησα κατι σχετικα με την φωνητικη πλοηγηση. Αμα παμε στις(ρυθμισεις) μετα στην (προστασια προσωπικων δεδομενων) ανοιγουμε την επιλογη μικροφωνο και βλεπουμε οτι οι χαρτες δεν υπαρχουν πουθενα.(οι heear υπηρχαν). Αρα αμα η εφαρμογη δεν χρησιμοποιει το μικροφωνο πως θα ακουσεις την πλοηγηση? Μα δεν ακούς το τηλέφωνο απ'το μικρόφωνο, απ'το ακουστικό το ακούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σωστο αυτο που λες. Εγω εκανα μια παρατηρηση σχετικα με τη διαφορα αυτων των χαρτων με τους here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) .164 , Slow. Εκτος αν εννοεις το redstone που ειναι η 14295 , fast ring. KwstasXt ευχαριστω την redstone λεω! Την εβαλα, 'ακουει' καλυτερα το κουμπι πισω και γενικως ειναι πιο responsive!!Τωρα για μπαταρια δεν ξερω...εχει καμια διαφορα;; Edit: Αυτη η ρημαδογλωσσα ελληνικα πως στο @!# (καλο) κατεβαινει;;; Παταω να κατεβει και μου λεει attention required και τα κλασσικα try again και τετοια!... Το εφτιαξα...μπηκα insider ξαναπατησα παλι fast ring(ωστε να μπουν τα language packs,ετσι λεει ο γουγλης) μετα πηγα ρυθμισεις,time & language(ωρα και γλωσσα), γλωσσα, προσθεσα ελληνικα εκανα restart καιι βοϊλαα! Επεξ/σία 4 Απριλίου 2016 από olimpiakos 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μα δεν ακούς το τηλέφωνο απ'το μικρόφωνο, απ'το ακουστικό το ακούς Ούτε από το ακουστικό, από το ηχείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 οι χαρτες εχουν φωνητικη καθοδηγηση στην γλωσσα που εχει η συσκευη νομιζω,εγω κατεβασα τον ελληνικο χαρτη ,μολις ενεργοποιησω το gps κλειδωνει σε 20 δευτερολεπτα σε δορυφορο/ους και λειτουργει μια χαρα η φωνητικη μολις βαλω σημειο προορισμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 οι χάρτες λειτουργουν κανονικά και υπάρχει φωνητική πλοήγηση σαν να έχει ενσωματωθεί το here drive στην εφαρμογή. Αυτό που με πείραξε ήταν πως εχουν βγάλει στο σημείο που δειχνει που είσαι την ακρη που σου δειχνει προς τα που κοιτάς οταν δεν εισαι στην λειτουργια πλοηγησης οπου και εμφανιζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εντυπωσεις απο build redstone! Η αποδοση βελτιωθηκε αισθητα..ειναι κοντα στα 8.1 περιπου Η γλωσσες κατεβαινουν κανονικα.. Ο Edge κλασσικα μαμιε@@ παλι! και εννοω οταν μπαινεις κανει αυτο το κολλημα που πρεπει να περιμενεις...η καρτελες στο κοσμο τους...τις κλεινεις και ενω υποτιθεται οτι εκλεισαν οταν τον ξαναανοιξεις ειναι παλι εκει! Η μπαταρια δυστυχως ρουφαει παραπανω απτα 8.1 και η αληθεια ειναι οτι μου τη σπαει!(μονο και μονο γιαυτο σκεφτομαι να γυρισω στα 8.1) Αυτα μεχρι στιγμης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 συνβαινουν διαφορα κουλα στην επισημη ,επαιζα ενα παιχνιδι για λιγο ,παω να το κλεισω ,τρωει ενα σκαλωμα ,με τα χιλια ζορια το κλεινω (η ετσι νομιζα) το πρωι κ ενω θα επρεπε να εχω τουλαχιστον 60% μπαταρια βρηκα το κινητο κλειστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλημέρα! Κάποιος είχε ποστάρει έναν τρόπο για να κατεβάσουμε τα Win10 σε περίπτωση που ο Upgrade Adv σου βγάζει ένα "Τέλος" μόνο όταν τελειώνει. Αν θυμάμαι καλά είχε ένα QR code ή κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ξαναποσταριστεί, γιατί πήρα χθες ένα 640 και δεν μπορώ να το αναβαθμίσω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλημέρα! Κάποιος είχε ποστάρει έναν τρόπο για να κατεβάσουμε τα Win10 σε περίπτωση που ο Upgrade Adv σου βγάζει ένα "Τέλος" μόνο όταν τελειώνει. Αν θυμάμαι καλά είχε ένα QR code ή κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ξαναποσταριστεί, γιατί πήρα χθες ένα 640 και δεν μπορώ να το αναβαθμίσω. Ευχαριστώ. Ψαξε στο google,Upgrade advisor και θα σου βγαλει το Link της εφαρμογης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ψαξε στο google,Upgrade advisor και θα σου βγαλει το Link της εφαρμογης. Το Upgrade advisor το κατέβασα. Στο τέλος όμως αντί να μου βγάλει ΚΑΙ την επιλογή της αναβάθμισης, έχει ΜΟΝΟ το κουμπί "Τέλος" συν τις πληροφορίες ότι το τηλέφωνο μπορεί να αναβαθμιστεί σε 10. Στη φωτογραφία λείπει η επιλογή "Enable Windows 10 upgrade". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 κανε μια χαρη στον εαυτο σου ,κρατα τα 8.1 μεχρι να τα στρωσουν τα 10ρια απο μερα 1 τα εχουμε βαλει λογω οτι πιστεψαμε την ms που διερρεε καθε μηνα οτι βγαινουν τα φαιναλ κ βαλαμε τεκνικαλ πριβιου κ την πατησαμε κ γαμωσταυριζουμε με τις μλκες της καθε μερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κανένα πρόβλημα στο 930 μου με τα 10αρια. Μπαταρία ίσως και καλύτερη μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το Upgrade advisor το κατέβασα. Στο τέλος όμως αντί να μου βγάλει ΚΑΙ την επιλογή της αναβάθμισης, έχει ΜΟΝΟ το κουμπί "Τέλος" συν τις πληροφορίες ότι το τηλέφωνο μπορεί να αναβαθμιστεί σε 10. Στη φωτογραφία λείπει η επιλογή "Enable Windows 10 upgrade". Εισαι μηπως σε κανα προγραμμα insider? Εισαι σιγουρος οτι εχεις την σωστη εφαρμογη της MS ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εισαι μηπως σε κανα προγραμμα insider? Εισαι σιγουρος οτι εχεις την σωστη εφαρμογη της MS ; Όχι και ναι. Είμαι σίγουρος γιατί το έκανα σε ένα 735 στο οποίο μου έβγαλε την επιλογή για αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα