AlienTechGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 εαν ρωτάς για τα 10αρια ναι το FB έχει βελτιωθεί αρκετά. Για τα υπολοιπα(πλην WApp) δεν υπάρχει εφαρμογη για 10αρια ακομα και ειναι οπως στα 8.1 Δεν έχω δοκιμάσει κάποια universal εφαρμογή για να ξέρω εαν υπάρχει κάτι αλλο βέβαια. Ναι για τα 10άρια έλεγα. Ευχαριστώ για την απάντηση! Μακάρι να υποστηριχθούν τα βασικά apps τουλάχιστον αυτή τη φορά γιατί αν προσωπικά μου άρεσαν αρκετά τα 10άρια που είχα δοκιμάσει σε Lumia 640/435 και σκέφτομαι να επιστρέψω κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ναι για τα 10άρια έλεγα. Ευχαριστώ για την απάντηση! Μακάρι να υποστηριχθούν τα βασικά apps τουλάχιστον αυτή τη φορά γιατί αν προσωπικά μου άρεσαν αρκετά τα 10άρια που είχα δοκιμάσει σε Lumia 640/435 και σκέφτομαι να επιστρέψω κάποια στιγμή. Στο 435DS μου,τα 10αρια πάνε ελαφρώς χειρότερα απ ότι με τα 8.1 αλλα σε καμία περίπτωση δεν γυρίζω πίσω. Το λειτουργικό είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα 8.1 που ειχαν μείνει τρομερά πίσω. το θέμα ειναι οτι οι εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί για τα 10αρια κουβαλάνε τα κουσούρια που είχανε(κρασαρισματα το viber,χαμένες ειδοποιήσεις κλπ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Γρηγόρη ερώτηση: Που βρίσκεται το "φίλτρο κλήσεων και sms " που μπλοκάρεις αριθμούς?στα windows phone 10 Την λίστα εννοω το φιλτρο κλησεων δεν υπαρχει σε εφαρμογη ξεχωριστη ,αλλα ειναι στις κλησεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σε Lumia 640 με το που βγήκε από το κουτί, έγινε update σε Win 10 και hard reset. Όλα καλά, το κινητό κατέβασε άμεσα τις αποθηκευμένες επαφές από το account στο Hotmail. Παρόλα αυτά δεν εμφανίζει καμμία επαφή στο Viber ενώ στις επαφές του κινητού έχει πάει ειδοποίηση ότι ενεργοποίησα το Viber σε Windows Phone. Ξέρει κάποιος κάποια λύση; Απεγκατάσταση/εγκατάσταση viber, ρυθμίσεις επαφών, ρυθμίσεις απορρήτου κτλ δοκιμάστηκαν αλλα δεν λύνουν το πρόβλημα. Edit: Στο Whatsup δουλεύουν όλα κανονικά παραδόξως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καποια στιγμη ειχε βγει ενα προγραμματακι apktowin10 ωστε να περνας android apps στα win10..ξερετε να ισχυει ακομα η αν βγηκε κατι παρομοιο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Κάνε απενεργοποίηση του Viber (απενεργοποίηση δηλ.σβήσε εντελώς τον λογαριασμό σου στο Viber και φτιάξε ξανά σαν να είναι καινούργιος πρώτη φόρα). Μέσα στο Viber στις ρυθμίσεις πας απόρρητο και κάτω υπάρχει απενεργοποίηση λογαριασμού μετά κάνεις ξανά καινούργιο λογαριασμό από την αρχή Καποια στιγμη ειχε βγει ενα προγραμματακι apktowin10 ωστε να περνας android apps στα win10..ξερετε να ισχυει ακομα η αν βγηκε κατι παρομοιο;; Δεν υπάρχει πλέον αλλά περιμένουμε universal εφαρμογές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος έστω να περάσουμε bookmarks στον edge; (Να συγχρονίζει αυτόματα δεν το ρωτάω καν...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Κάνε απενεργοποίηση του Viber (απενεργοποίηση δηλ.σβήσε εντελώς τον λογαριασμό σου στο Viber και φτιάξε ξανά σαν να είναι καινούργιος πρώτη φόρα). Μέσα στο Viber στις ρυθμίσεις πας απόρρητο και κάτω υπάρχει απενεργοποίηση λογαριασμού μετά κάνεις ξανά καινούργιο λογαριασμό από την αρχή Ούτε κι αυτό διόρθωσε κάτι. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2016 από teo20net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδια επειδη εχω χαθει...ποια εκδοση ειναι η τελευταια και σε ποιο ring ειναι;Το θεμα μπαταριας εχει διορθωθει;Thanks! Για τα 10ρια μιλαω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 .164 , Slow. Εκτος αν εννοεις το redstone που ειναι η 14295 , fast ring. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχω ένα 735 και μετά απ'την αναβάθμιση σε Win10 η εφαρμογή "Χάρτες" δε βρίσκουν καμία διεύθυνση. Αν πατήσεις παρατεταμένα σε οδό, σου βγάζει οδηγίες αλλά πρέπει να τη βρεις στο χάρτη. Οι "Here Maps" λειτουργούν κανονικά. Ξέρει κανείς τις πταίει; Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οι χαρτες εχουν πολλα προβληματα. Εκτος του οτι αλλο ζητας και αλλο σου βγαζουν εγω με το 640 δεν εχω και φωνητικη πλοηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οι χαρτες εχουν πολλα προβληματα. Εκτος του οτι αλλο ζητας και αλλο σου βγαζουν εγω με το 640 δεν εχω και φωνητικη πλοηγηση. Αυτό ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ. Δεν έχει στις ρυθμίσεις να κατεβάσεις γλώσσες για πλοήγηση όπως στο here maps. Έχει τα ελληνικά default ή δεν έχει καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παρατηρησα κατι σχετικα με την φωνητικη πλοηγηση. Αμα παμε στις(ρυθμισεις) μετα στην (προστασια προσωπικων δεδομενων) ανοιγουμε την επιλογη μικροφωνο και βλεπουμε οτι οι χαρτες δεν υπαρχουν πουθενα.(οι heear υπηρχαν). Αρα αμα η εφαρμογη δεν χρησιμοποιει το μικροφωνο πως θα ακουσεις την πλοηγηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα