g13333 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Απο τις ρυθμισεις πας στις συσκευες και βαζεις πρεπιλεγμενη καμερα (καμερα)και οχι lumia camera. Ετσι το video skype θα δουλευει κανονικα. Εγω τις εφαρμογες lumia τις εχω απεγκαταστησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Στη 14295 τα email δουλεύουν λίγο περίεργα, πολλές φορές το άνοιξα και λέει last sync πριν 1 ώρα ενώ έχω ορίσει να κάνει κάθε 15 λεπτά.επίσης στα πολλαπλά email η εναλλαγή από λογαριασμό σε λογαριασμό αργεί λίγο. Παρατήρησε κανείς κάτι αντίστοιχο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Απο τις ρυθμισεις πας στις συσκευες και βαζεις πρεπιλεγμενη καμερα (καμερα)και οχι lumia camera. Ετσι το video skype θα δουλευει κανονικα. Εγω τις εφαρμογες lumia τις εχω απεγκαταστησει. Την εχω απεγκαταστησει τη lumia camera και εχω κανει τη ρυθμιση που λες αλλα τα ιδια! Για τις αλλες lumia εφαρμογες δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο ακομα και γι αυτο δεν τις βγαζω.Μικρο το κακο. Τελικα υπαρχει τι θεμα αυτο με το 535 αλλα οχι με το 640... Σιγουρα ειναι bug... οπως διαβασα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Το παιχνιδι αυτο στα 8.1 μια χαρα επαιζε στα 10 δεν μπορει να κατεβει μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoschris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τελικά στα κινητά με 512 ram πότε θα γίνει η αναβάθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εδω κολλανε σε σχεση με τα 8.1 τα κινητα με 1 gb φαντασου να παρουν αυτα με 512.και αν παρουν θα παρουν καποια πετσοκομενη εκδοση των 10 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τελικά στα κινητά με 512 ram πότε θα γίνει η αναβάθμιση; Δεν θα γινει μαλλον. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο youtube client που να μην κολλάει όταν προχωράς το video? Δοκίμασα perfect tube (το αγαπημένο μου κατά τα άλλα) και το mytube άλλα αν πχ θέλω να συνεχίσω να βλέπω ένα video από το pc, τότε αν δοκιμάσω να το προχωρήσω κολλάει και όταν ξεκολλήσει ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος με την εικόνα. Επίσης γίνεται τα διάφορα links που βρίσκω στο internet να μην ανοίγουν με το m.youtube.com αλλά με την εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δοκίμασε Tubecast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Γρηγόρη ερώτηση: Που βρίσκεται το "φίλτρο κλήσεων και sms " που μπλοκάρεις αριθμούς?στα windows phone 10 Την λίστα εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Αν σε έχουν καλέσει ήδη και είσαι στο ιστορικό τον κλήσεων τότε παρατεταμένο κλικ και block. Διαφορετικά κάνε αναζήτηση στις ρυθμίσεις για "φίλτρο κλήσεων" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για την απαντηση αλλα το είχα κάνει αναζητηση ήδη χωρίς αποτέλεσμα.ξέρει κάποιος την διαδρομή στις ρυθμίσεις να το βρω?έχω φάει τον τόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Στις ρυθμίσεις στα πρόσθετα υπάρχει το Call & sms filter που σε παραπέμπει στο Block and filter. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Έχει βελτιωθεί η κατάσταση στα "μεγάλα" apps (Facebook,Messenger,Instagram,WhatsApp,Viber,YouTube κτλ) ή είναι ακόμα όλα απαρχαιωμένα και με άθλιο UI;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Έχει βελτιωθεί η κατάσταση στα "μεγάλα" apps (Facebook,Messenger,Instagram,WhatsApp,Viber,YouTube κτλ) ή είναι ακόμα όλα απαρχαιωμένα και με άθλιο UI;; εαν ρωτάς για τα 10αρια ναι το FB έχει βελτιωθεί αρκετά. Για τα υπολοιπα(πλην WApp) δεν υπάρχει εφαρμογη για 10αρια ακομα και ειναι οπως στα 8.1 Δεν έχω δοκιμάσει κάποια universal εφαρμογή για να ξέρω εαν υπάρχει κάτι αλλο βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα