Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το glance screen υπάρχει, τι εννοεις δεν σβήνει ποτε εντελώς

Είχα την εντύπωση ότι έμενε πάντα η ώρα και οι ειδοποιήσεις αλλά τώρα είδα ότι έχει σβήσει τελείως...άρα άκυρο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ με το 735 σε ένα οχτάωρο μη χρήσης (μόνο λίγο Viber), η μπαταρία είχε πέσει 3-5%. Είχα κλείσει βέβαια όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο εκτός του Viber.

• Like 1

Εγώ με το 735 σε ένα οχτάωρο μη χρήσης (μόνο λίγο Viber), η μπαταρία είχε πέσει 3-5%. Είχα κλείσει βέβαια όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο εκτός του Viber.

Για να μην μπερδευτούμε παιδιά,τα υπερβολικό drain στην μπαταρία είναι σε 14295.

Για να μην μπερδευτούμε παιδιά,τα υπερβολικό drain στην μπαταρία είναι σε 14295.

Εμένα στο Lumia 640 xl πάει πολύ καλύτερα η μπαταρία στο 14295 παρά στο .164.

επιβεβαιώνω οτι μετά απο επαναφορά τηλεφώνου η συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα(ελάχιστα πιο αργά απο 8.1)και η διαχείριση μπαταρίας είναι ενα κλίκ χειρότερη απ οτι στα 8.1.

καμία σχέση δηλαδή όπως το δουλευα μετά την αναβάθμιση.

• Like 5

Μπαταρια γνησια για Lumia 640 xl που μπορω να βρω ;απο ελληνικο μαγαζι ομως ;

Nok shop ,στο κέντρο στην αθηνα πατησιών είναι η Αχαρνών ... Έχει τα πάντα για νοκια ... Και micrisoft

• Like 2

Καλησπέρα σε όλους,

Προχώρησα σε update του Lumia 535 dual sim που έχω με αρχικό hard reset σε Denim 8.1 και μετά σε ολική αναβάθιση Windows Mobile 10 και Hard Reset στο τέλος μετά την εγκατάσταση της 10586,164. και με όλες τις εφαρμογές updated

Στο τηλεφωνο είναι εγκατεστημένο τα Skype και Skype Βίντεο και αρχικά είχα ενεργοποιημένο το intergration του skype στο λειτουργικό.

Παρατήρησα το εξής...Άνοιγα το Skype Βιντεο και μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν υπάρχει κάμερα ή χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή...Στη συνέχεια άνοιγα την εφαρμογή της κάμερας και μου έβγαζε error και δεν άνοιγε. Μετά από restart του κινητού η κάμερα φωτογραφική και βιντεο δούλευε κανονικά. Άν ξαναέμπαινα μέσα στο skype βιντεο πάλι έβγαζε μήνυμα ότι δεν υπάρχει κάμερα ή χρησιμοποιείται από αλλη συσκευή και μετά η εφαρμογή της κάμερας δεν λειτουργούσε πάλι αλλά έφτιαχνε με restart.

Απενεργοποίησα το intergration αλλά πάλι τα ίδια...Απεγκατέστησα και την εφαρμογή skype αλλά είχα τα ίδια αποτελέσματα. Δεν είναι σημαντικό πρόβλημα καθώς το skype βιντεο δεν μου άρεσε και με τη κανονική εφαρμογή του skype δουλευει μια χαρά χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην κάμερα!

Το έχει συναντήσει κανείς άλλος το πρόβλημα?

Υπάρχει ένα θέμα με το store...εφαρμογές πουν δεν υποστηρίζονται πλέον στα windows mobile 10 όπως το lumia καμερα εμφανίζονται προς download και ενημερώνουν το κινητό!Τραγικο θα έλεγα αλλά δεν βαριέσαι

Ίσως η ενημέρωση του προγράματος lumia καμερα μου δημιούργησε το πρόβλημα αλλά για να κάνω hard reset τώρα σύντομα δεν παίζει προς το παρών μιας και όλα τα άλλα δουλευουν μια χαρά

Ευχάριστη η αλλαγή γενικά, Το κινητό ελάχιστα πιο βαρύ!Για τη μπαταρία θα δείξει στις επόμενες μέρες!

Με τις επαφές δεν είχα πρόβλημα με διπλοκαταχωρήσεις όπως διάβασα σε μερικά Post

Το ηχείο έχω την εντύπωση οτι είναι πιο δυνατό μετα το update όταν λαμβάνεις κλήση

Κάτι άλλο δεν παρατήρησα προσωπικά από εχτές!

Ενημερωτικά για όσους θέλουν να απενεργοποιήσουν το skype intergration υπάρχουν οδηγίες σε αυτό το link

https://www.thurrott.com/mobile/windows-phone/64163/windows-10-mobile-tip-disable-skype-integration

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...