Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την ξερω τη διαφορα μεταξυ slow και fast ring. Το τριτο ομως τι ειναι? Κατι σαν "super slow" καταλαβα οτι εινια...

θα παιρνεις τα builds του Slow ring αλλα τα καλα απο αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την ξερω τη διαφορα μεταξυ slow και fast ring. Το τριτο ομως τι ειναι? Κατι σαν "super slow" καταλαβα οτι εινια...

Θα παίρνεις beta updates για προγράμματα. Δεν θα παίρνεις builds.

Παιδια  μια βοηθεια! εχω ενα Lumia 640 xl και προσπαθω να κανω upgrade αλλα μου βγαινει συνεχως μυνημα 801881d0 ! 

το εχω προσπαθησει σε 3 διαφορετικα wifi αλλα τιποτα..με free space 1,8 GB! 

Tι συμβαινει??

Fix error codes 801881d0, 8018822a, 80072f30, 80072ee7, 80072ee2,

80072efd, 80072f76, 80072efe

All these appear because there was a temporary issue with a server or your Internet connection during the update. Here is the solution:

Make sure you’re connected to the Internet and try again. It’s best to connect to Wi-Fi so you can avoid possible cellular data charges.

Οποτε απλα δοκιμαζεις καποια αλλη στιγμη.

Απο εδω

http://windowsreport.com/windows-phone-8-update-issues-fix/

Ξύπνησα λοιπόν, είδα τη μπαταρία και αναρωτιέμαι. Να κάνει rollback κανείς ή να μην κάνει. Ιδού η απορία.

Εγω βαριέμαι τα download και λέω να περιμένω μερικές μέρες. Βέβαια 2-3 φορές φόρτιση τη μέρα δε παλεύεται ...

απο τις 08:00 το πρωί χωρίς να κάνω τίποτα έχω 63%

Το πρόβλημα πάντως εντοπίζεται κυρίως στην κατανάλωση όταν κάνεις χρήση και όχι στην αναμονή.

Σε εμένα καμία σχέση... μόνο του αδειάζει...

Σε εμένα καμία σχέση... μόνο του αδειάζει...

αν όντως συμβαίνει αυτό ναι είναι πρόβλημα, θα παρατηρήσω περαιτέρω και το δικό μου πάντως.

Μήπως υπάρχει κάποιο tile που δεν είχες πριν και  κάνει ανανέωση πληροφοριών οπότε χρησιμοποιεί το wifi πιο έντονα;

Ο edge τρωει στο φουλ τη μπαταρια πλεον θελει δυο φορες φορτιση σε σχεση με τα .8.1

αυτό είναι αλήθεια, δεν το έχω δει τόσο υψηλά οτ ποσοστό στο δικό μου όμως βέβαια ισως είναι και η πιο έντονη δική σου χρήση

Ύπάρχει κάπου η πληροφορία πόση ώρα εχει περάσει από την τελευταία αφορτιση ή το εβγαλαν;

Η μπαταρία συνεχίζει να μην παλεύεται και όλη η κατανάλωση είναι στην χρήση(+95%).

Firmware update ξεχάσανε να βγάλουν; Και να βγει, θα διορθωθεί το πρόβλημα ή δεν παίζει ρόλο;

Δεν το σκέφτομαι καν να γυρίσω στα 8.1 λόγω εφαρμογών αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τις 1,5-2 φορτίσεις την μέρα.

Την οθόνη γρήγορης ματιάς την έβγαλαν; Παρατηρώ ότι η οθόνη δεν σβήνει ποτέ εντελώς! Ίσως παίζει κι αυτό ρόλο στην κατανάλωση.

το glance screen υπάρχει, τι εννοεις δεν σβήνει ποτε εντελώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...