Nimda075 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 κοιτα ,καινουργιο λειτουργικο ειναι ,οπως κανεις κ στα win φανταζομαι ,κανεις καθαρη εγκατασταση για να μην μεινουν ακυρες ρυθμισεις απο το παλιο os ,κανα κολλημα στα προγραμματα κλπ το κανεις μια φορα ,το στηνεις σωστα κ μετα παιρνεις τα update κλπ χωρις επαναφορες λογικα θα δουλεψει με λιγοτερα προβληματα αλλα οχι τελεια οπως στα 8,1 μετα οπως ολοι θα περιμενεις επισημα non technical preview fixes και κανα major os update (οπως κ στα desktop το fall update) τοτε θα στρωσουν κ θα δουλευουν απροβληματιστα οπως κ τα 8,1 ετσι κ αλλιως αργα η γρηγορα ολοι θα παμε στα 10 λογω universal apps κ περισσοτερων δυνατοτητων, οποτε γιατι να γυρισεις πισω ο edge ειναι θεμα αλλα φανταζομαι θα βγαλουν συντομα update κ για αυτον γιατι το προβλημα με την καταναλωση μπαταριας ειναι υπερβολικο για να το αγνοησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 εγινε η επαναφορά και ξεκίνησα το σετάρισμα. καμία σχέση η συσκευή κολλάει ελαφρά περισσότερο απ οτι με τα 8.1 και οι εντολές πλέον ακούνε με τη μια. τώρα για την μπαταρία και το τι τρώει θα το δούμε στις επόμενες μέρες και αφού το φτιάξω όπως θέλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πάντα κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από μια τέτοια σημαντική αναβάθμιση ανεξαρτήτως λειτουργικού. Είναι κλασική παράλειψη των περισσότερων και δημιουργείται μια στρεβλή εικόνα από την πραγματικότητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 οπως εγραψα σε προηγουμενα post εκανα δυο φορες και γω επαναφορα ,μια φορα με την 107 και μια που πηρα την 164,ηταν ακριβως το ιδιο ,εχει τα ιδια ψιλικολληματακια του ωρες ωρες,η αποδοση επεσε τουλαχιστον 20 %. ισως με firmware update να στρωσουν οι συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Όσοι ξαναπάτε από 10άρι σε 8.1 και έχετε το navigon,ίσως να έχετε πρόβλημα και να μην το αναγνωρίζει ότι αγοράστηκε από σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως χωρίς επαναφορά κόλλαγε και γενικά είχε διάφορα θέματα, έκανα μια επαναφορά και συνέχισε να έχει θεματάκια. Έκανα άλλη μία και είναι καλύτερα. Με τα προγράμματα πλοήγησης τι γίνεται; Εμένα τώρα μου έχει τα δύο here και τους χάρτες. Το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα πάντως είναι ο συγχρονισμός στον edge, όπως έγραψα. Φτιάξανε τη λειτουργία άνοιγμα σε νέα καρτέλα αλλά τώρα έχει αυτό... Κάτι άλλο ενοχλητικό είναι ότι σε κάθε επαναφορά χρησιμοποιεί τα δεδομένα της sim, δεν βρήκα τρόπο να το παραλείπω αυτό και να γίνεται η διαδικασία μόνο με wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 μολις κανεις επαναφορα οταν ανοιξει σου ζηταει pin πατας ακυρο συνεχιζεις τις ρυθμισεις αφου ολοκληρωθουν πηγαινεις ρυθμισεις απενεργοποιεις τα δεδομενα κανεις επανεκκινηση βαζεις pin και εισαι κομπλε. οσο για τους χαρτες here/here drive σβησε τις εφαρμογες σε λιγες μερες δεν θα λειτουργουν και θα κατεβουν απο το store λιγο αργοτερα,εχουν τα windows 10 τους χαρτες κατεβασε τον χαρτη που θες και μεσα ειναι και η φωνητικη λειτουργια,μολις ανοιξεις το gps αυτοματα θα ενεργοποιηθει και η φωνητικη καθοδηγηση (αφου βαλεις το σημειο που θες να πας και κλειδωσει στο δορυφορο) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Χαιρετίζω τους beta testers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Pre alpha να λες οχι beta.σε αυτο το σταδιο ειναι χλαπατσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως χωρίς επαναφορά κόλλαγε και γενικά είχε διάφορα θέματα, έκανα μια επαναφορά και συνέχισε να έχει θεματάκια. Έκανα άλλη μία και είναι καλύτερα. Με τα προγράμματα πλοήγησης τι γίνεται; Εμένα τώρα μου έχει τα δύο here και τους χάρτες. Το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα πάντως είναι ο συγχρονισμός στον edge, όπως έγραψα. Φτιάξανε τη λειτουργία άνοιγμα σε νέα καρτέλα αλλά τώρα έχει αυτό... Κάτι άλλο ενοχλητικό είναι ότι σε κάθε επαναφορά χρησιμοποιεί τα δεδομένα της sim, δεν βρήκα τρόπο να το παραλείπω αυτό και να γίνεται η διαδικασία μόνο με wifi. Υπάρχει και κάτι άλλο πιο απλό, βγάζεις την κάρτα sim και όταν τελειώσει η διαδικασία και σετάρεις το κινητό την ξαναβάζεις. Σε εμένα υπάρχει ένα θέμα μετά ελληνικά ειδικά όταν γράφω σε φόρουμς (σε search δεν το κάνει) όταν γράφω μια λέξη και πατάω spacebar αντί να αφήσει το κενό μετά την λέξη, το αφήνει πριν από αυτη, δηλαδή πριν μου βγάζει 2 κενά και την επόμενη λέξη που θα γράψω θα είναι κολλητά με την προηγούμενη, πρέπει να πατήσω 2 φορές το spacebar, στις 7 από τις 10 το κάνει περίπου..... έλεος.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το πηρα αποφαση! Θα παω σε insider και ας μου μεινει στα χερια! Ποια επιλογη απο τις 3 πρεπει να επιλεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Στη fast εαν θελεις να παιρνεις αμεσως ενημερωσεις και αναβαθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 jim με τις technical κ σε τηλεφωνο που δεν θα παρει επισημο 10αρι δεν θα παρεις ποτε firmware οποτε θα εχεις θεματα μικρα η μεγαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Οποτε τι να κανω? Να μεινω στα 8.1? Τι χανω αν δεν παρω firmware? Εννοειται πως μετα την αναβαθμηση σε 10 θα γινει hard reset. Θελω τα 10 για ενα βασικο λογο, για να δω τον edge. Και οχι, δεν υπαρχει σοβαρος browser στα 8.1. Ολοι, εκτος της operas mini, ειναι ie με αλλo ui και η opera mini εινια μια αθλιοτητα, χειροτερη και απο την opera mini που ειχα στο 5800 ειναι. Για το υπολοιπο κεφαλαιο του "app shortage" θα συνεχισω αλλη στιγμη. Δεν χρησιμοποιω instagram, facebook, skype, whatever, και τα viber και whatsapp τα ανοιγω μια φορα τη βδομαδα να δω αν εχει ερθει κατι, επειδη υπαρχουν και βλαμμενοι που "με παιρνουν και το εχω κλειστο!". Που με παιρνουν? Στο viber!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Με το firmware δενει το λογισμικο με τη συσκευη καμερες μικροφωνα κτλ για να μην υπαρχουν προβληματα η και κολληματα.ειναι οπως οι drivers στον υπολογιστη πανω κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα