Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επιλογή windows insider settings που εμφανίστηκε με τη 14291 στα settings του κινητού προκαλεί κλείσιμο των ρυθμίσεων χωρίς να εμφανίζει τίποτα.

Ο edge μου φαίνεται λίγο πιο αργόστροφος...Καταπίνει μπαταρία...σίγουρα κάτι παίζει με αυτό

Επεξ/σία από salida
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα δεν νομίζω να 'χει διαφορά... μόνο αν το κάνεις με clean install (και χωρίς επαναφορά backup)

Του κανονικά clean install χωρίς να κάνω επαναφορά απότο back up και είναι ακριβώς το ίδιο με το preview .164 καμία διάφορα...

την καρτα σε τι συστημα αρχειων πρεπει να την εχω να δεχεται αρχεια μεγαλυτερα των 4-5 gb?ριχνω μια ταινια 8 gb και παντα σταματαει,στους υπολογιστες ειναι το ntfs ,στην καρτα;

εκανα εγγραφη στα 720 30fps σε 11 λεπτα εκλεισε η εφαρμογη ,ειπα να το πεταξω το τηλεφωνο αλλα ακομα εχω υπομονη ,φυσικα τα 11 λεπτα πηγαν χαμενα σε κατι σημαντικο.ξανα εκανα εγγραφες 10 και 20 λεπτα αλλα δεν ειχα θεμα με 8,1.

προσπαθω να βρω το βιντεο αλλα μολις παω να το παιξω κανει επανεκκινηση

οποτε λεω που εισαι android .......αναγκαστικα θα βαλω προγραμμα επαναφορας δεδομενων

Να την κανεις exfat αν την αναγνωριζει. Ετσι δεν θα εχεις το οριο των 4GB ανα αρχειο

https://en.wikipedia.org/wiki/ExFAT

Το ntfs για να παιξει σε android θελει και εξτρα εφαρμογη, και rooted συσκευη και κατι ακομα που δεν θυμαμαι, δεν παιζει natively.

• Like 1

Να την κανεις exfat αν την αναγνωριζει. Ετσι δεν θα εχεις το οριο των 4GB ανα αρχειο

https://en.wikipedia.org/wiki/ExFAT

Το ntfs για να παιξει σε android θελει και εξτρα εφαρμογη, και rooted συσκευη και κατι ακομα που δεν θυμαμαι, δεν παιζει natively.

ookkk μια χαρα ευχαριστω φιλε μ

έχει κάνει κανείς επαναφορά να μας πει πως πάει απο μπαταρία;

επίσης,μερικές φορές τα εικονίδια τρεμοπαίζουν οταν πχ έρχεται μήνυμα και γράφει το 1 στο εικονίδιο.

Παιδες μπορουμε να βαλουμε insider τωρα με τα windows 10 πανω?

θελω να  παιρνω τα καινουρια updates χωρις να περιμενω τα επισημα της MS windows killer....

Παιδιά δεν ξέρω για εσάς, αλλά από τον Δεκέμβριο που είμαι στο insider έχω δει εκπληκτικές διαφορές στο λειτουργικό (Προς το καλύτερο) από τότε και ειδικά στον browser edge. Τρία χρόνια με το SGS3 είχα πάρει κάτω από τα μισά updates που έχω πάρει μέχρι σήμερα στο LUMIA 640 XL και εκτός αυτού το κινητό είχε γίνει πολύ πιο αργό από ότι ήταν μόλις το είχα αγοράσει. Σε αυτή την περίσταση και παρόλο το κράξιμο που της έχουμε ρίξει ανά καιρούς, αξίζει συγχαρητήρια η Microsoft γιατί επιτέλους άρχισε να ακούει τους χρήστες.

• Like 2

Παιδιά δεν ξέρω για εσάς, αλλά από τον Δεκέμβριο που είμαι στο insider έχω δει εκπληκτικές διαφορές στο λειτουργικό (Προς το καλύτερο) από τότε και ειδικά στον browser edge. Τρία χρόνια με το SGS3 είχα πάρει κάτω από τα μισά updates που έχω πάρει μέχρι σήμερα στο LUMIA 640 XL και εκτός αυτού το κινητό είχε γίνει πολύ πιο αργό από ότι ήταν μόλις το είχα αγοράσει. Σε αυτή την περίσταση και παρόλο το κράξιμο που της έχουμε ρίξει ανά καιρούς, αξίζει συγχαρητήρια η Microsoft γιατί επιτέλους άρχισε να ακούει τους χρήστες.

Φίλε μου το κινητό πάει καλύτερα από ότι με 8.1; Εμένα μου φαίνεται ένα κλικ πιο αργό και κάνει και κάτι κολληματάκια που και που...γενικά σκέφτομαι να ξαναπάω σε 8.1 αλλά λέω να δώσω και λίγο χρόνο ακόμα στα 10...

• Like 2

Φίλε μου το κινητό πάει καλύτερα από ότι με 8.1; Εμένα μου φαίνεται ένα κλικ πιο αργό και κάνει και κάτι κολληματάκια που και που...γενικά σκέφτομαι να ξαναπάω σε 8.1 αλλά λέω να δώσω και λίγο χρόνο ακόμα στα 10...

ναι πιο αργό σε όλα είναι,μπαταρία παραπάνω πίνει,κολληματάκια έχει.

και γω το σκέφτομαι για 8.1 ξανά εδώ και αρκετές μέρες.

• Like 2

Επειδή πάει καιρός να χρησιμοποιήσω τα 8.1 δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα ως προς την ταχύτητα, αλλά με τα updates τα windows 10 έχουν ανεβεί πολλά σκαλιά από το Δεκέμβριο που τα χρησιμοποιώ.

lumia 730 με hard reset μετα την εγκατασταση των 10

χωρις τον edge κ με ρυθμισεις εφαρμογων παρασκηνιου περιπου οπως στα 8.1 ,νομιζω η μπαταρια ειναι στα ιδια 

επισης απο ταχυτητα ειναι ανεπαισθητα πιο αργο απο τα 8

σκαλωματα εχει καμποσα βεβαια

θα περιμενω το firmware update που πρεπει να παρει για να δουλευει το τηλεφωνο σωστα

μονο κ μονο η ρυθμιση για 2g στην καρτα που χρησιμοποιω για τηλεφωνα κ 3g στη δευτερη καρτα για δεδομενα αξιζει η παραμονη στα 10, περαν του αναβαθμισμενου περιβαλλοντος κ ευκολιων δεξια αριστερα

εγω πάντως στο 435 χωρίς επαναφορά:

το τηλέφωνο έχει γίνει 2 φορές πιο αργό.

Η μπαταρία φευγει για πλάκα εαν το λειτουργείς.

υπάρχουν κολληματάκια.

έχω κλείσει σχεδόν τα πάντα απο παρασκήνιο και συνεχίζει να πίνει.

κανε hard reset σιγουρα

λογικα θα στρωσει καμποσο κ μεινε στην επισημη 10 μεχρι να παρεις firmware update

κάνω ηδη.

Δεν ήθελα και πολύ να σου πω την αλήθεια μου απο καιρό το σκεφτόμουν απλά ειναι λίγο ζορικη η διαδικασία μέχρι να το ξαναφέρω στα μέτρα μου.

μακάρι να στρώσει δεν θέλω να φυγω απο τα 10 καμια σχέση με τα 8.1 αλλο τηλέφωνο πηρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...