Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έβαλα το navigon select 3.1321 σε optimus 7, προσπάθησα να περάσω τους χάρτες με τα 2 προγράμματα-webserver που κυκλοφορούν στο xda + 2 κανονικούς web server (1 σε windows και 1 σε linux) που έχω, και ενώ έκανε κανονικά ping την διεύθυνση navigon.vo.llnwd.net και μπορούσα να μπώ σε αυτήν από τον internet explorer του κινητού, το navigon μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να κάνει σύνδεση όταν είχα το data κλειστό στο κινητό, ενώ όταν το είχα ανοιχτό έβγαζε την οθόνη του download και μετά κράσαρε. Το δοκιμάζω σε wifi δίκτυο και μου κατεβάζει τους χάρτες και τις γλώσσες από όλην την ευρώπη από τον κανονικό server στο κινητό.

Όταν το βάζω να λειτουργήσει όμως δεν ακούγονται οι φωνητικές οδηγίες σε καμία γλώσσα, είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έβαλα το navigon select 3.1321 σε optimus 7, προσπάθησα να περάσω τους χάρτες με τα 2 προγράμματα-webserver που κυκλοφορούν στο xda + 2 κανονικούς web server (1 σε windows και 1 σε linux) που έχω, και ενώ έκανε κανονικά ping την διεύθυνση navigon.vo.llnwd.net και μπορούσα να μπώ σε αυτήν από τον internet explorer του κινητού, το navigon μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να κάνει σύνδεση όταν είχα το data κλειστό στο κινητό, ενώ όταν το είχα ανοιχτό έβγαζε την οθόνη του download και μετά κράσαρε. Το δοκιμάζω σε wifi δίκτυο και μου κατεβάζει τους χάρτες και τις γλώσσες από όλην την ευρώπη από τον κανονικό server στο κινητό.

Όταν το βάζω να λειτουργήσει όμως δεν ακούγονται οι φωνητικές οδηγίες σε καμία γλώσσα, είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Για να κατεβάσει τα δεδομένα, δεν μπαίνεις στον ie. Απλά ετοιμάζεις τον server σου, όπως είναι στο πρόγραμμα, μετά ανοίγεις το πρόγραμμα στο κινητό σου. Και έχοντας απενεργοποιημένο το 3g-wifi, θα συνδεθεί στον υπολογιστή για να κατεβάσει τα δεδομένα, και το πρόγραμμα του υπολογιστή θα το κατευθύνει στον server.

Ακολούθα τελείως τις οδηγίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Κάνε uninstall και ξαναβάλτο κανονικά.

Ναι βρε από το πρόγραμμα πήγα να τραβήξω τα δεδομενα, την σελίδα την εβαλα για δω ότι τρέχει σωστά ο server.

τελικά τα δεδομενα τα κατέβασα απευθείας από τον official server μέσα από το πρόγραμμα όλα παίζουν οι εκτός από την φωνητική πλοήγηση.

Edit---

άκυρο τελικά

γκαβομαρα, δεν είδα το πρώτο κουμπί που ενεργοποιεί το μεγάφωνο.

Έχω απο τον Ιούλη το trophy αν και σε κανα μήνα με βλέπω προς νόκια wp7 :-D

P.S.: Βγήκε εφαρμογή plaisio και Athairport

searay aka nokia 800 all the way σε λέω... και περιμένουμε και insomnia εφαρμογή (if you know what i'm saying)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...