Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμ,, μάλλον κατάλαβες λάθος. Μιλάμε για screen-on-time, έναν τρόπο να δούμε πόση ώρα είναι η οθόνη ανοικτή κατά την διάρκεια της ημέρας, ώστε να ελέγξουμε την αυτονομία του κινητού ...

Ααα τωρα το πιασα! :)  :fear:  :ph34r:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χθες κρασαρε το κινητο την ωρα που εβλεπα ρυθμισεις τοποθεσιας

αναγκαστηκα να βγαλω μπαταρια

και εμενα μου εχει κανει δύο κρασαρισματακια και αναγκαστηκα να βγαλω μπαταρια

• Like 1

τελικα εχει κανεις αυτο που εγραψα χτες σε σχεση με τις επαφες;που βγαζει γενεθλια και επετειο ;

τώρα που το λες έχω παρατηρήσει κατι παρομοιο στα 8.1 σε μια μόνο επαφή εβλεπα στο ημερολογιο επέτειος 1/1, αλλα τα γενέθλια ήταν κανονικά

• Like 1

Οταν σας κρασαρει , καντε soft reset .Δεν χρειαζεται να βγαλετε μπαταρια.

Εχει κανενας το 950 η 550 , η  καποιος τελος παντων που να εχει παρει το firmware για τα 10  , να μας πει πως παει απο καταναλωση μπαταριας;

Ειναι θεμα firmware η θελουμε επειγοντως καινουρια build που να βελτιωνει την καταναλωση;

• Like 1

πλεον σε ολες τις επαφες μου βγαζει γενεθλια και επετειος 1/1  και σε αυτες που ειχα και σε οποιες νεες αποθηκευω,τι ειναι παλι αυτη η αηδια;

Εμένα τις βγάζει κανονικά τις ημερομηνίες (Lumia 735). Πιστεύω ότι είναι θέμα συγχρονισμού του facebook, αφού λογικά από εκεί τραβάει τα στοιχεία.

Ρίξε μια ματιά ματιά στο μενού των επαφών, εκεί που λέει "Εμφάνιση ορισμένων λογαριασμών". Αν πατήσεις στο "ορισμένων λογαριασμών" σου βγάζει διάφορες επιλογές για συνδέσεις των λογαριασμών facebook, skype κλπ. Ίσως χρειάζεται να κάνεις εκεί κάποια ρύθμιση. (εγώ πάντως ξαναεκανα χερουκλάτα τις συνδέσεις των επαφών μου με το facebook κλπ)

• Like 1

Δεν εχω κανενα λογαριασμο κοινωνιλων δικτυων συγχρονισμενο εκτος το outlook διαβασα και σε φορουμ της ms οτι συμβαινει και σε αλλους αλλα απαντηση δεν υπαρχει που να δινει λυση

Όσοι insiders είναι στο Fast μπορούν να κατεβάσουν την preview για Redstone (14291), πλέον υποστηρίζει όλα τα κινητά που έχουν πάρει επίσημα τα 10αρια εκτός από το 635.

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-preview-build-14291-released-most-insider-devices

Όποιος την βάλει ας πει εντυπώσεις σε σχέση με την επίσημη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την καρτα σε τι συστημα αρχειων πρεπει να την εχω να δεχεται αρχεια μεγαλυτερα των 4-5 gb?ριχνω μια ταινια 8 gb και παντα σταματαει,στους υπολογιστες ειναι το ntfs ,στην καρτα;

εκανα εγγραφη στα 720 30fps σε 11 λεπτα εκλεισε η εφαρμογη ,ειπα να το πεταξω το τηλεφωνο αλλα ακομα εχω υπομονη ,φυσικα τα 11 λεπτα πηγαν χαμενα σε κατι σημαντικο.ξανα εκανα εγγραφες 10 και 20 λεπτα αλλα δεν ειχα θεμα με 8,1.

προσπαθω να βρω το βιντεο αλλα μολις παω να το παιξω κανει επανεκκινηση

οποτε λεω που εισαι android .......αναγκαστικα θα βαλω προγραμμα επαναφορας δεδομενων

Επεξ/σία από Georgc

Σήμερα δεν μπορούσα να διαλέξω ήχο κλήσης. Πατούσα στις ρυθμίσεις και με πετούσε στην αρχική οθόνη! Έκανα επαναφορά και έστρωσε. Αλλά συνεχίζει να με απασχολεί το θέμα των bookmarks...αν δεν συγχρονίζουν σκέφτομαι να γυρίσω πάλι στα 8.1!

Παιδες μπορουμε να βαλουμε insider τωρα με τα windows 10 πανω?

θελω να  παιρνω τα καινουρια updates χωρις να περιμενω τα επισημα της MS windows killer....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...