Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο mail σου αν μπεις απο υπολογιστη στο πεδιο επαφες σου τις δειχνει;δοκιμασες;

Στο mail είναι κανονικά, στο τηλέφωνο τίποτα ακόμα...

Γενικά κάτι δεν πήγε καλά μάλλον. Όπως έγραψα μου έχει αγγλικά και ελληνικά μαζί στο μενού και πχ στις επαφές αν πατήσω προσθήκη κλείνει η εφαρμογή αυτόματα!

Γκαντεμιά ρε γμτ! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικά, μια χαρά μου λειτουργούν (Lumia 640) και έχει αρκετές βελτιώσεις από εδώ και από εκεί - αλλού μεγαλύτερες και αλλού μικρότερες. Το μόνο παράπονό μου είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (χωρίς να το έχω μετρήσει ακριβώς, μου φαίνεται ένα +25%, χοντρικά) και ότι το Greek localization, με παντού τόνους σε όλα τα κείμενα με κεφαλαία, είναι κάπως fail...λες και το κάνανε με google :P

• Like 1

To 25% πάντως είναι πολύ, έστω και χοντρικά. Είναι πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει κάνει τέτοια διαφορά η μετάβαση σε 10. Μέχρι ένα 10% βαριά...ίσως.

• Like 1

να θυμίσω οτι εν έτη 2010 η voda στα 3-4 windows phone που υπήρχαν εκείνη την εποχή τα έριξε σχεδόν μισή τιμή και αγοράσαμε κινητάρες με 200ε και τότε τα windows phone 7 είχαν καλύτερο market share απο τωρα. Δε βλάπτει και καμια προωθητική κίνηση απο MS και παρόχους με καλύτερες τιμές...

Και για να το τραβήξω λίγο παραπάνω αν η MS θέλει να πουλήσει έχει πλέον δικά της online store. Δε θα χαλούσε την MS για promotion να μπορουμε να αγοράσουμε απο ελληνικό microsoft store κινητό με αρκετά μεγάλη έκπτωση

Microsoft slashes $100 off unlocked Lumia 950, now available for $449  link

You can now buy the Lumia 950 with $100 off its regular price, bringing it down to $449. That's also 25% lower than its full retail price of $598.99 from AT&T.

Κάπως έτσι "κρεμάς" τους παρόχους.

Άρχισαν να "νιώθουν" λέτε ? η τιμή προφανώς δεν είναι για Ελλάδα ούτε καν για Ευρώπη νομίζω.

• Like 1

Microsoft slashes $100 off unlocked Lumia 950, now available for $449  link

Κάπως έτσι "κρεμάς" τους παρόχους.

Άρχισαν να "νιώθουν" λέτε ? η τιμή προφανώς δεν είναι για Ελλάδα ούτε καν για Ευρώπη νομίζω.

Μα το 950 κάνει 418 ευρώ ήδη στο skroutz.

• Like 1

Zio κανε μια επαναφορα και θα στρωσει λογικα

Έκανα επαναφορά νωρίτερα όντως, οι επαφές επανήλθαν και γενικά φαίνεται να μπήκαν σωστά αυτή τη φορά...:) Το μόνο που δεν μου εμφανίζει και το ψάχνω είναι τα αγαπημένα που έχω στον explorer του pc και τα θέλω και στον edge του κινητού. Με τα 8.1 υπήρχε αυτόματος συγχρονισμός.

• Like 1

Έκανα επαναφορά νωρίτερα όντως, οι επαφές επανήλθαν και γενικά φαίνεται να μπήκαν σωστά αυτή τη φορά... :) Το μόνο που δεν μου εμφανίζει και το ψάχνω είναι τα αγαπημένα που έχω στον explorer του pc και τα θέλω και στον edge του κινητού. Με τα 8.1 υπήρχε αυτόματος συγχρονισμός.

δεν ξέρω μήπως φταίει που έχεις τον explorer στο pc με τον edge υπαρχει συγχρονισμος

• Like 1

δεν ξέρω μήπως φταίει που έχεις τον explorer στο pc με τον edge υπαρχει συγχρονισμος

Το κακό ότι στο μηχάνημα που χρησιμοποιώ περισσότερο δεν μπορώ να περάσω τα 10άρια για να έχω edge...

• Like 1

Μπαταρία : Έχω το Lumia 640 XL LTE ,σε μεσαία φωτεινότητα , 3 ώρες την μέρα τσάτινγ και καμία ώρα χάζεμα στο ινσταγραμ η μπαταρία μου έβγαλε 3 μέρες ακριβώς. Το ίδιο μου κρατούσε και με τα 8,1. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα (facebook,φωτογραφίες, κανα game κ.τ.λ. ) δεν τα ανοίγει όσο γρήγορα τα άνοιγαν τα 8,1. 

Να δώσω και εγώ κάποιες πληροφορίες λοιπον για το 640XL LTE από την μεριά μου με κάπως βαρύτερη χρήση, ώστε να έχετε μία γενικότερη εντύπωση. Οι μετρήσεις μου είναι με τις εξής ρυθμίσεις:

• Όλα ανοικτά (4G, WiFi, Location, Bluetooth)
  • 3 λογαριασμοί mail (exchange/gmail/imap) σε PUSH mode
  • Facebook / Viber /Slack ανοικτά
  • Φωτεινότητα στο auto

Σημερινή χρήση:

07:00 Αποσύνδεση από φορτιστή (100% μπαταρία)

08:30 - 10:00 Ενεργή σύνδεση με bluetooth

10:00 - 17:30 Σύνδεση με ακουστικά με ενεργό΄Groove Music (κάπως πρέπει να περνάει η ώρα στο computer room ...). Μέτρια προς κακή ποιότητα 3G/4G σήματος (είπαμε σε computer room είμαστε)

17:30 - 18:30 Ενεργή σύνδεση με bluetooth

18:30 - 22:00 Ενεργή σύνδεση σε WiFi. Σχετικά καλή ποιότητα 4G σήματος. Έκανα και κάτι δοκιμές με WiFi extenders, οπότε είχα και περισσότερο screen-on time (έτρεχα WiFi analyzer στο Lumia)

Κατά την διάρκεια αυτή (07:00-22:00) μίλησα περίπου 2-2.5 ώρες (κυρίως στο διάστημα 10:00-17:00), browsing περίπου 1 ώρα. Αλλά είπαμε, mail accounts σε push mode και ΟΛΑ ανοικτά. Η μπαταρία μου στις 22:00 ήταν στο 41%

Ενδιάμεσες τιμές μπαταρίας:

11:00 -> 86%

13:00 -> 76%

15:00 -> 70%

17:00 -> 63%

19:00 -> 51%

21:00 -> 42 %

Σε Win8.1 δεν έχω μετρήσεις, καθώς ήμουνα σε Win10 insider απο day1...

• Like 2

Συγγνώμη στα 10άρια δεν βάλανε screen on time? Μόνο έτσι φαίνεται η αυτονομία ενός κινητού στην πραγματική της διάσταση χωρίς να υπολογίζει ο καθένας στο περίπου.

• Like 1

Συγγνώμη στα 10άρια δεν βάλανε screen on time? Μόνο έτσι φαίνεται η αυτονομία ενός κινητού στην πραγματική της διάσταση χωρίς να υπολογίζει ο καθένας στο περίπου.

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Αν γνωρίζει κάποιος, μας λέει

• Like 1

Screen on time εννοεις αυτο που εχει η lg?? Αν ναι δε πρεπει η οθονη να ναι oled ωστε να 'αναβουν' το φως μονο της εικονιζομενης ωρας!; Εκτος και αν λες το glance screen! Ή εκτος αν καταλαβα λαθος!  :ph34r:  :mellow:

Screen on time εννοεις αυτο που εχει η lg?? Αν ναι δε πρεπει η οθονη να ναι oled ωστε να 'αναβουν' το φως μονο της εικονιζομενης ωρας!; Εκτος και αν λες το glance screen! Ή εκτος αν καταλαβα λαθος!  :ph34r:  :mellow:

Χμμ,, μάλλον κατάλαβες λάθος. Μιλάμε για screen-on-time, έναν τρόπο να δούμε πόση ώρα είναι η οθόνη ανοικτή κατά την διάρκεια της ημέρας, ώστε να ελέγξουμε την αυτονομία του κινητού ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...