Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και στα 8.1 δεν υπήρχε,

μήπως στα 10αρια προστέθηκε η επιλογή αλλαγής χρώματος για την δευτερη σιμ;

βγάζει κάτι ανάπηρους συνδυασμούς τώρα με τα 10αρια.

πχ σε κόκκινο θέμα βγάζει τη δευτερη σιμ με γκρί χρώμα.

σε 8.1 εαν ειχες ως χρώμα το κοκκινο η δευτερη σιμ ειχε για χρώμα το πορτοκαλί οποτε καταλαβαινες τι παιζει και ηταν και πιο ομορφο.

μπορεις να κανεις μετονομασια στις καρτες πχ στη μια cosmote στην αλλη vodafone αν σε βολευει https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia630-dual-sim/smartguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-6908C606-6FE7-46D4-9382-81D23F455DB8-8_10_1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπορεις να κανεις μετονομασια στις καρτες πχ στη μια cosmote στην αλλη vodafone αν σε βολευει https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia630-dual-sim/smartguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-6908C606-6FE7-46D4-9382-81D23F455DB8-8_10_1

όνομα έχουν ήδη,το χρώμα θέλω να αλλάξω.

Στην σιμ 1 έχει το χρώμα του θέματος που βάζεις απ τις ρυθμίσεις.

Για τη σιμ 2 απλά επιλέγει ενα ξεκάρφωτο χρώμα.

Στα 8.1 ταίριαζαν περισσότερο τα χρώματα στα 10αρια είναι τελειως ακυρα μεταξύ τους

πλεον σε ολες τις επαφες μου βγαζει γενεθλια και επετειος 1/1  και σε αυτες που ειχα και σε οποιες νεες αποθηκευω,τι ειναι παλι αυτη η αηδια;

post-344095-0-02888400-1458673611_thumb.jpg

Βγήκε εφαρμογή Reddify for Reddit, ίσως η πιο όμορφη μέχρι στιγμής αλλά θέλει ακόμα για να φτάσει το Readit & Baconit ως προς την λειτουργικότητα. Είναι ωραίο πάντως να έχεις επιλογές και μάλιστα πολύ αξιόλογες.

Με το 620 που εχει μολις 1300mAh μπαταρια δηλαδη να μην το σκεφτω καν για edge και w10?

Και οντως δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο browsers. Ειχα την ελπιδα πως η opera mini (ο μονος non-ie backend browser για wp) θα αλλαζε κατι αλλα @@.

Android σου ερχομαι... μετα το Πασχα :P

Αν ειναι η βασικη σου συσκευη δεν στο προτεινω γιατι και εγω το 620 εχω. Η μπαταρια φευγει γρηγορα. Σε παλιοτερα builds εμεινα χωρις κινητο λογο μπαταριας.Δεν ειχε που δεν ειχε καλη μπαταρια το 620 , με τα 10ρια μια φορα τουλαχιστον φορτισμα την μερα.

καλημερα σας, εγω εχω ενα lumia 640 xl LTE και σκεφτομαι να βαλω τα δεκαρια! μετα το update φωτογραφιες τραγουδια και τα λοιπα δεν σβηνονται. τι γινετε με τις εφαρμογες?? παραμενουν ή πρεπει να τις ξαναεγκαταστησω??

και αν οπως διαβαζω χρειαστει να κανω hard reset εχοντας κανει back up στο onedrive οταν θα ξαναμεταφερω τις φωτογραφιες θα ειναι κανονικα εικονες --> camera roll και τα λοιπα??

καλημερα σας, εγω εχω ενα lumia 640 xl LTE και σκεφτομαι να βαλω τα δεκαρια! μετα το update φωτογραφιες τραγουδια και τα λοιπα δεν σβηνονται. τι γινετε με τις εφαρμογες?? παραμενουν ή πρεπει να τις ξαναεγκαταστησω??

και αν οπως διαβαζω χρειαστει να κανω hard reset εχοντας κανει back up στο onedrive οταν θα ξαναμεταφερω τις φωτογραφιες θα ειναι κανονικα εικονες --> camera roll και τα λοιπα??

Τιποτα δεν σβηνεται με το upgrade. To Hard reset θα σου σβησει της εφαρμογες ομως συνισταται.

• Like 2

Έχω ένα κινητό win10 και ένα win8.Μεταξύ τους πλέον δεν μπορούν να κάνουν συνχρονισμό στα μυνήματα ενώ στις επαφές όλα καλά.Όταν φόραγε τα 8 όλα ήταν καλά.Σε νόκια 535

Και τα μηνύματα δεν υπάρχουν...γιατί έγινε αυτό;

Πρέπει να βάλεις τα μαιλ που είχες πριν και απο τις ρυθμίσεις μυνημάτων να επιλέξεις την επιλογή συνχρονισμός.Εμένα το θέμα είναι ότι απλά με συσκευές με πιο παλιό λειτουργικό όπως win8 δεν κάνει συνχρονισμό

Πρέπει να βάλεις τα μαιλ που είχες πριν και απο τις ρυθμίσεις μυνημάτων να επιλέξεις την επιλογή συνχρονισμός.Εμένα το θέμα είναι ότι απλά με συσκευές με πιο παλιό λειτουργικό όπως win8 δεν κάνει συνχρονισμό

Έχω βάλει το mail στις επαφές και δεν έχουν έρθει...στα μηνύματα δεν βρίσκω επιλογή να προσθέσω το mail, απλά έχω ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό μηνυμάτων μεταξύ συσκευών.

Στις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς στο μαιλ που έχεις βάλει είναι επιλεγμένο το πεδίο επαφές.Αλλιώς μπορεί να είναι κάποιο κόλλημα τονς σερβερ γιατί και εμένα έχει θέμα αλλά μόνο στα μνμ

Έχω βάλει το mail στις επαφές και δεν έχουν έρθει...στα μηνύματα δεν βρίσκω επιλογή να προσθέσω το mail, απλά έχω ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό μηνυμάτων μεταξύ συσκευών.

στο mail σου αν μπεις απο υπολογιστη στο πεδιο επαφες σου τις δειχνει;δοκιμασες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...