Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι φαίνεται να είναι, ο edge καταναλώνει παρα πολυ μπαταρία...,επίσης χρησιμοποίησα την εγγραφη φωνής για δοκιμα μια-δυο φορες και μου βγάζει κατανάλωση 28.5%. Πραγματικότητα ή bug τι να πω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο θεμα μπαταριας αυτη τη στιγμη ποιο λετε οτι κραταει καλυτερα; Στα 8.1 ή στα 10;;

χωρίς αμφιβολία τα 10 καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία, ειδικά ο edge

• Like 1

Με το 620 που εχει μολις 1300mAh μπαταρια δηλαδη να μην το σκεφτω καν για edge και w10?

Και οντως δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο browsers. Ειχα την ελπιδα πως η opera mini (ο μονος non-ie backend browser για wp) θα αλλαζε κατι αλλα @@.

Android σου ερχομαι... μετα το Πασχα :P

• Like 2

Μετά από 4 ημέρες χρήσης του επίσημου update των Windows 10 Mobile ήρθε η ὠρα να γράψω την εμπειρία μου.

Καταρχάς το κινητό μου είναι το lumia 830.

Με το που βγήκε το επίσημο Update το κατέβασα χωρίς να κάνω hard reset. Αφού δούλεψα για λίγο το κινητό και είδα ότι όλα τρέχουν μια χαρά άρχισα να κάνω Update τις εφαρμογές μου. Τότε άρχισα να παρατηρώ διάφορα κολλήματα με αποκορύφωμα στον edge να κλικάρω να ανοίξει λινκ και να μην κάνει τίποτα απολύτως.

Έτσι λοιπόν έκανα hard reset. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο είχε την επιλογή να κάνει restore τις ρυθμίσεις μου από το cloud και το επέλεξα ώστε να γλιτώσω λίγο χρόνο.Για κακή μου τύχη όμως ενώ έκανε restore έβγαλε κάποιο error και έτσι το κινητό πέρασε τις μισές ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να έχει τρομερά κολλήματα.

Τότε έγινε το δεύτερο hard reset. Αυτήν την φορά χωρίς restore απο το cloud. Όλα φαινόντουσαν μια χαρά ώσπου άρχισα να ψαχουλεύω τις ρυθμίσεις... Τότε παρατήρησα ότι λείπουν οι ρυθμίσεις για την glance screen, την αφή και πολλές ακόμη απο τα πρόσθετα. Ευτυχώς ο συμφορουμίτης παραπάνω τα ανέβασε και έτσι μπόρεσα και τα κατέβασα ένα ένα.

Μετά από αυτήν την διαδικασία το κινητό δουλεύει απροβλήματιστα. Τα windows 10 με τις εφαρμογές που ανεβαίνουν στο store καθημερινά έχουν αρχίσει να μου αρέσουν πάρα πολύ. Αν και ακόμη έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα που ονομάζεται battery drain του edge. Πραγματικά με το που αρχίσω το browsing η μπαταρία αρχίζει να εξαφανίζεται..

Ως συμπέρασμα εμένα προσωπικά μου αρέσουν, πιστεύω θα διορθωθεί το πρόβλημα με τον edge και το store επιτέλους αρχίζει να έχει ζωή. 

• Like 3

Δυστυχώς ή ευτυχώς και εγώ πιστεύω ότι με hard reset τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα.

Παλιά βέβαια ήταν common practice μετα το update να κάνουμε κ hard reset

η μπαταρια φευγει απιστευτα γρηγορα ,πραγματικα ειναι θεμα

Γενικά δεν πέφτει γρήγορα. Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο κατά την χρήση του edge(τουλάχιστον σε εμένα). Αν παρατηρήσεις την χρήση της μπαταρίας θα δεισ πως ο edge είναι το μεγάλο αγκάθι του λειτουργικού. :(

Συγκρίνεται μια κάμερα χωρίς firmware σε συσκευή των 100 ευρώ με το S6?

Για τις εφαρμογές που σας λείπουν,πιο πίσω έχω δώσει ένα λινκ.Μπείτε από το κινητό και κατεβάστε ότι θέλετε.

• Like 2

o συγχρονισμος μηνυματων μεταξυ συσκευων στα windows phone 10 τι ακριβως κανει?

εχει να κανει μονο με sms?

Στην ουσία είναι cloud backup και νομίζω ότι αφορά μόνο τα sms, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως το έχουν στα 10. Μπορεί να είναι και για Skype πχ.

το εχω ενεργο κ βλεπω οτι τα μνματα που σβηνω στο google mail αντικατοπριζονται κ στο pc

εχει σχεση η ασχετο?

Άσχετο. Αυτό έχει να κάνει με την υπηρεσία του mail. Αν ειναι POP3 ή IMAP. Το POP3 κρατάει τοπικό αντίγραφο και το επεξεργάζεσαι τοπικά και το IMAP διαχειρίζεται απομακρυσμένα το λογαριασμό σου

Μιας και στα 8.1 δεν υπήρχε,

μήπως στα 10αρια προστέθηκε η επιλογή αλλαγής χρώματος για την δευτερη σιμ;

βγάζει κάτι ανάπηρους συνδυασμούς τώρα με τα 10αρια.

πχ σε κόκκινο θέμα βγάζει τη δευτερη σιμ με γκρί χρώμα.

σε 8.1 εαν ειχες ως χρώμα το κοκκινο η δευτερη σιμ ειχε για χρώμα το πορτοκαλί οποτε καταλαβαινες τι παιζει και ηταν και πιο ομορφο.

• Like 1

Μπαταρία : Έχω το Lumia 640 XL LTE ,σε μεσαία φωτεινότητα , 3 ώρες την μέρα τσάτινγ και καμία ώρα χάζεμα στο ινσταγραμ η μπαταρία μου έβγαλε 3 μέρες ακριβώς. Το ίδιο μου κρατούσε και με τα 8,1. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα (facebook,φωτογραφίες, κανα game κ.τ.λ. ) δεν τα ανοίγει όσο γρήγορα τα άνοιγαν τα 8,1. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...