Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε, μάστορες - βγήκαν όντως επίσημα; Στο check for updates δε μου βγάζει τίποτα...

Ναι ρε συ κανονικότατα,όσο ψέμα και αν ακούγεται. :P

θα κατεβάσεις από το store to upgrade advisor και βουαλά...

http://mspoweruser.com/microsoft-finally-announces-windows-10-mobile-update-roll/

Επεξ/σία από Chrysostomos
  • Like 2
Δημοσ.

Παίζει να μην βγει η αναβάθμιση για το HTC One M8, κρίμα σε όσους το προτίμησαν αντί για την android έκδοση.

Δημοσ.

γενικα δεν παιζει να μεινουν πολλοι με τα win phones.δεν ενδιαφερει ουτε την ms απο οτι καταλαβα...ισως σκοτωσει το mobile windows προσεχως....και αφησει ταμπλετς να τρεχουν το λογισμικο της με τις universal ''και καλα''(και αναζητηση στο store να κανεις δεν υπαρχουν αποτελεσματα γιαυτες) εφαρμογες.

στο λογισμικο android οι εφαρμογες απορριψης ,καμερας οθονης και πολλων αλλων ειναι εγγενως εγκατεστημενες,στα win phones μετα την επαναφορα σου εχει 45 εφαρμογες που καποιες αντικαθιστανται καποιες ουτε καν λειτουργουν.για τις εφαρμογες τριτων ουτε λογος ειναι στο 2011-12.

νομιζω -πιστευω δεν εχει μελλον.

Δημοσ.

Παίδες μια γρήγορη ερώτηση. Πρόκειται για δώρο.

Lumia 640 ή 650;

Στην ουσία αναρωτιέμαι αν αξίζει να πάρεις το 650 που κάνει τα διπλά χρήματα απο το 640.

• Like 1
Δημοσ.

Lumia 640 ή 650;

Στην ουσία αναρωτιέμαι αν αξίζει να πάρεις το 650 που κάνει τα διπλά χρήματα απο το 640.

Απο μενα 640!

• Like 1
Δημοσ.

γενικα δεν παιζει να μεινουν πολλοι με τα win phones.δεν ενδιαφερει ουτε την ms απο οτι καταλαβα...ισως σκοτωσει το mobile windows προσεχως....και αφησει ταμπλετς να τρεχουν το λογισμικο της με τις universal ''και καλα''(και αναζητηση στο store να κανεις δεν υπαρχουν αποτελεσματα γιαυτες) εφαρμογες.

στο λογισμικο android οι εφαρμογες απορριψης ,καμερας οθονης και πολλων αλλων ειναι εγγενως εγκατεστημενες,στα win phones μετα την επαναφορα σου εχει 45 εφαρμογες που καποιες αντικαθιστανται καποιες ουτε καν λειτουργουν.για τις εφαρμογες τριτων ουτε λογος ειναι στο 2011-12.

νομιζω -πιστευω δεν εχει μελλον.

Καλά η αναζήτηση στο store είναι το κάτι άλλο, υπήρχαν και developers που έκαναν παράπονα πριν λίγους μήνες πως δεν εμφανίζονται οι εφαρμογές τους.

Lumia 640 ή 650;

Lumia 640 λόγω χαρακτηριστικών και τιμής, προσωπικά θα επέλεγα το 650 λόγω εμφάνισης.

Αλλά με τα 80+ ευρώ διαφορά τιμής το 640 φαίνεται μονόδρομος.

• Like 3
Δημοσ.

Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Καλή η 5Mp selfie camera και η Amoled οθόνη (και 1080p video) αλλά δεν αξίζουν την χρηματική διαφορά για budget phone. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα δεν παιζει να μεινουν πολλοι με τα win phones.δεν ενδιαφερει ουτε την ms απο οτι καταλαβα...ισως σκοτωσει το mobile windows προσεχως....

Απο που βγαίνουν συνεχώς αυτές οι θεωρίες θα ήθελα να ήξερα. Στην τελική ΟΠΟΙΟΣ δεν ειναι ευχαριστημένος ας αλλάξει λειτουργικό/smartphone. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την αναβάθμιση και ξέρω πως θα βελτιωθεί η κατάσταση. Στην τελική την κάθε πλατφόρμα την επιλέγεις για συγκεκριμένο λόγο. Με Lumia 735 εδώ και 1.5 χρόνο το κινητό μου τρέχει απροβλημάτιστα, έχω ο,τι χρειάζομαι (+ Office που δεν είχα σε άλλες συσκευες), η απόδοσή του παραμένει ίδια και η αναβάθμιση που πήρα στα 10 μόνο καλό έκανα (με εξαίρεση μια παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας, που πιστεύω θα διορθωθεί και ήταν ήδη κλάσεις ανώτερη απο iPhone + Android). Αδύναμο store? Σίγουρα, αλλά εγώ ο,τι χρειάζομαι το έχω και τώρα με τις universal θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Πολύ γκρίνια ρε παιδι μου....

• Like 7
Δημοσ.

lumia 635..

αφαίρεσα την σιμ ( vodafon ) για να βάλω μια άλλη, μετά ξανά έβαλα την vodafon και δεν την αναγνωρίζει, σκέφτηκα μήπως χάλασε η σιμ, αλλα την δοκίμασα σε αλλο κινητό και λειτουργεί κανονικά, ξέρετε τι παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...