Nimda075 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) τα ιδια ps lumia 730 με επισημα windows 10, ξερει κανεις καποιο pedometer που να δουλευει με τo lumia motion data με live tile που να εμφανιζει πληροφοριες και να δουλευει κ offline? υπηρχε το msn health που δουλευε αψογα αλλα η ms αποφασισε να το γαμ#$%%%^ κ αυτο οπως την lumia camera ,τα here drive+ k maps απο το κακο στο χειροτερο ,αν μπορουσα να κρατησω τα 8.1 θα το εκανα χωρις πολλη σκεψη Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2016 από Nimda075 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 τα ιδια ps lumia 730 με επισημα windows 10, ξερει κανεις καποιο pedometer που να δουλευει με τo lumia motion data με live tile που να εμφανιζει πληροφοριες και να δουλευει κ offline? υπηρχε το msn health που δουλευε αψογα αλλα η ms αποφασισε να το γαμ#$%%%^ κ αυτο οπως την lumia camera ,τα here drive+ k maps απο το κακο στο χειροτερο ,αν μπορουσα να κρατησω τα 8.1 θα το εκανα χωρις πολη σκεψη σε καποια απο τις προηγούμενες σελίδες μου έχουν δωσει λινκ για να κάνεις recovery. Δοκίμασε να δεις εαν σε πάει σε 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ναι αλλα σε λιγο θα δωσει τα 10 ως αναγκαστικη αναβαθμιση ,σωστα? ξερω πως κανει recovery σε nokia http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391188 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ναι αλλα σε λιγο θα δωσει τα 10 ως αναγκαστικη αναβαθμιση ,σωστα? όχι.Τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 πήγα να κάνω την διαδικασία επαναφοράς και μου λεει οτι έχω περασμένα 10αρια αυτο σημαίνει οτι δεν μπορούμε να γυρίσουμε σε 8.1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 για διάβασε λίγο προσεκτικά τι λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 για διάβασε λίγο προσεκτικά τι λέει. εκδοση λειτουργικου 9651 το ειδα. ποια είναι τουτη; απ οτι βρίσκω πρέπει να ειναι το denim update 1 που είχε και η συσκευή όταν την πήρα. Ενδιαφέρον να ξέρω οτι μπορώ να γυρίσω πίσω,σαν λειτουργικό είναι οκ δεν έχω το παραμικρό θέμα απλά έχει βαρύνει σαν συσκευή. υπάρχει αισθητή καθυστέρηση στο άνοιξε-κλείσε πραγμάτων,στην εμφάνιση πληκτρολογίου κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 με το recovery tool m;ono se 8.1 σε πάει προς το παρόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 εκδοση λειτουργικου 9651 το ειδα. ποια είναι τουτη; απ οτι βρίσκω πρέπει να ειναι το denim update 1 που είχε και η συσκευή όταν την πήρα. Ενδιαφέρον να ξέρω οτι μπορώ να γυρίσω πίσω,σαν λειτουργικό είναι οκ δεν έχω το παραμικρό θέμα απλά έχει βαρύνει σαν συσκευή. υπάρχει αισθητή καθυστέρηση στο άνοιξε-κλείσε πραγμάτων,στην εμφάνιση πληκτρολογίου κλπ. υπαρχει διαφορα στην αποδοση οπως εγραψα και πριν μερες.το recovery σε παει στην denim update 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 υπαρχει διαφορα στην αποδοση οπως εγραψα και πριν μερες.το recovery σε παει στην denim update 2 update 2 δεν είχε ποτέ πάρει η συσκευή πάντως θα δω πως θα συμπεριφερθεί και μετά από επαναφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 update 2 δεν είχε ποτέ πάρει η συσκευή πάντως θα δω πως θα συμπεριφερθεί και μετά από επαναφορά. Όταν θα κάνεις επαναφορά, θα κρατήσει και τα αρχεία του λειτουργικού σε φάκελο κάπου μέσα στα app data. Αυτό μπορείς να το αντιγράψεις κάπου και να το έχεις διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή αν το χρειαστείς στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Όταν θα κάνεις επαναφορά, θα κρατήσει και τα αρχεία του λειτουργικού σε φάκελο κάπου μέσα στα app data. Αυτό μπορείς να το αντιγράψεις κάπου και να το έχεις διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή αν το χρειαστείς στο μέλλον. δηλαδή εαν κατάλαβα καλά μπορώ να έχω "backup" την 8.1 ώστε να την ξαναπεράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 δηλαδή εαν κατάλαβα καλά μπορώ να έχω "backup" την 8.1 ώστε να την ξαναπεράσω; Ακριβώς. Για την ακρίβεια, βρίσκονται εδώ: C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products Απλά για να το βρεις, πρέπει να ενεργοποιήσεις την προβολή κρυφών φακέλων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 από όλα μπορείς να έχεις,υπάρχει στις ρυθμίσεις η επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα