Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ιδια

ps

lumia 730 με επισημα windows 10, ξερει κανεις καποιο pedometer που να δουλευει με τo lumia motion data με live tile που να εμφανιζει πληροφοριες και να δουλευει κ offline?

υπηρχε το msn health που δουλευε αψογα αλλα η ms αποφασισε να το γαμ#$%%%^ κ αυτο οπως την lumia camera ,τα here drive+ k  maps

απο το κακο στο χειροτερο ,αν μπορουσα να κρατησω τα 8.1 θα το εκανα χωρις πολλη σκεψη

Επεξ/σία από Nimda075
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τα ιδια

ps

lumia 730 με επισημα windows 10, ξερει κανεις καποιο pedometer που να δουλευει με τo lumia motion data με live tile που να εμφανιζει πληροφοριες και να δουλευει κ offline?

υπηρχε το msn health που δουλευε αψογα αλλα η ms αποφασισε να το γαμ#$%%%^ κ αυτο οπως την lumia camera ,τα here drive+ k  maps

απο το κακο στο χειροτερο ,αν μπορουσα να κρατησω τα 8.1 θα το εκανα χωρις πολη σκεψη

σε καποια απο τις προηγούμενες σελίδες μου έχουν δωσει λινκ για να κάνεις recovery.

Δοκίμασε να δεις εαν σε πάει σε 8.1

πήγα να κάνω την διαδικασία επαναφοράς και μου λεει οτι έχω περασμένα 10αρια

post-184642-0-52883200-1458468071_thumb.png

αυτο σημαίνει οτι δεν μπορούμε να γυρίσουμε σε 8.1; :-(

για διάβασε λίγο προσεκτικά τι λέει.

εκδοση λειτουργικου 9651 το ειδα.

ποια είναι τουτη;

απ οτι βρίσκω πρέπει να ειναι το denim update 1 που είχε και η συσκευή όταν την πήρα.

Ενδιαφέρον να ξέρω οτι μπορώ να γυρίσω πίσω,σαν λειτουργικό είναι οκ δεν έχω το παραμικρό θέμα απλά έχει βαρύνει σαν συσκευή.

υπάρχει αισθητή καθυστέρηση στο άνοιξε-κλείσε πραγμάτων,στην εμφάνιση πληκτρολογίου κλπ.

• Like 1

εκδοση λειτουργικου 9651 το ειδα.

ποια είναι τουτη;

απ οτι βρίσκω πρέπει να ειναι το denim update 1 που είχε και η συσκευή όταν την πήρα.

Ενδιαφέρον να ξέρω οτι μπορώ να γυρίσω πίσω,σαν λειτουργικό είναι οκ δεν έχω το παραμικρό θέμα απλά έχει βαρύνει σαν συσκευή.

υπάρχει αισθητή καθυστέρηση στο άνοιξε-κλείσε πραγμάτων,στην εμφάνιση πληκτρολογίου κλπ.

υπαρχει διαφορα στην αποδοση οπως εγραψα και πριν μερες.το recovery σε παει στην  denim update 2

υπαρχει διαφορα στην αποδοση οπως εγραψα και πριν μερες.το recovery σε παει στην  denim update 2

update 2 δεν είχε ποτέ πάρει η συσκευή πάντως :P

θα δω πως θα συμπεριφερθεί και μετά από επαναφορά.

update 2 δεν είχε ποτέ πάρει η συσκευή πάντως :P

θα δω πως θα συμπεριφερθεί και μετά από επαναφορά.

Όταν θα κάνεις επαναφορά, θα κρατήσει και τα αρχεία του λειτουργικού σε φάκελο κάπου μέσα στα app data. Αυτό μπορείς να το αντιγράψεις κάπου και να το έχεις διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή αν το χρειαστείς στο μέλλον.

Όταν θα κάνεις επαναφορά, θα κρατήσει και τα αρχεία του λειτουργικού σε φάκελο κάπου μέσα στα app data. Αυτό μπορείς να το αντιγράψεις κάπου και να το έχεις διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή αν το χρειαστείς στο μέλλον.

δηλαδή εαν κατάλαβα καλά μπορώ να έχω "backup" την 8.1 ώστε να την ξαναπεράσω;

δηλαδή εαν κατάλαβα καλά μπορώ να έχω "backup" την 8.1 ώστε να την ξαναπεράσω;

Ακριβώς.

Για την ακρίβεια, βρίσκονται εδώ: C:\ProgramData\Microsoft\Packages\Products

Απλά για να το βρεις, πρέπει να ενεργοποιήσεις την προβολή κρυφών φακέλων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...