eliasjuve Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Άμα δεν μου το εμφανίσει μόνο του το update δεν το κάνω.Ούτε advisor ούτε μπούρδες.Στα pc μας ζάλισαν τον έρωτα μιλάμε.. Σωστά! Επίσημο update σου λέει μετά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά εσάς στο tile του ημερολογίου του Outlook σας εμφανίζει πληροφορίες, εμένα είναι στατικό πλέον δεν δείχνει ουτε καν την ημερομηνια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά εσάς στο tile του ημερολογίου του Outlook σας εμφανίζει πληροφορίες, εμένα είναι στατικό πλέον δεν δείχνει ουτε καν την ημερομηνια... Έχεις ενεργοποιημενες της υπηρεσίες παρασκηνίου για το "αλληλογραφία και ημερολόγιο"??? Αν ναι, Θα μπεις στο ημερολόγιο στην σημερινή ήμερα, θα πατήσεις να προσθέσεις "νέο συμβάν" βάλε ενα οποιοδήποτε όνομα κ αφού το προσθέσεις περίμενε περίπου 10 δευτερόλεπτα και διέγραψε το. μετά απο 10 περίπου πάλι δευτερόλεπτα κλείσε εντελώς το ημερολόγιο και θα εχει φτιάξει ειναι bug του ημερολογίου αυτο και συμβαίνει και στα pc... κ αν σου ξανακολλήσει κανεις παλι αυτο που σου ειπα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ωραια ,hard reset ξανα κ τωρα περα απο τις ρυθμισεις αφης εχασα κ τις ρυθμισεις χρωματος lumia 730 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABRihRRvkwDlNKc&id=82E12CC32F8AF242%2186580&cid=82E12CC32F8AF242 εδώ υπάρχει ότι λείπει.το καταβάζετε στο κινητό και περνάτε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Έχεις ενεργοποιημενες της υπηρεσίες παρασκηνίου για το "αλληλογραφία και ημερολόγιο"??? Αν ναι, Θα μπεις στο ημερολόγιο στην σημερινή ήμερα, θα πατήσεις να προσθέσεις "νέο συμβάν" βάλε ενα οποιοδήποτε όνομα κ αφού το προσθέσεις περίμενε περίπου 10 δευτερόλεπτα και διέγραψε το. μετά απο 10 περίπου πάλι δευτερόλεπτα κλείσε εντελώς το ημερολόγιο και θα εχει φτιάξει ειναι bug του ημερολογίου αυτο και συμβαίνει και στα pc... κ αν σου ξανακολλήσει κανεις παλι αυτο που σου ειπα... θενκς ηταν το Bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABRihRRvkwDlNKc&id=82E12CC32F8AF242%2186580&cid=82E12CC32F8AF242 εδώ υπάρχει ότι λείπει.το καταβάζετε στο κινητό και περνάτε. Να σαι καλα φιλε ,1000 ευχαριστω δουλευουν μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν κάνει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 μηπως εχεις βρει κ το φιλτρο κλησεων ως εφαρμογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 δε πιστεύω,δες αν υπάρχει στο store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 το εχουν εξαφανισει στα 10 υπαρχει επιλογη για μπλοκαρισμα αλλα δεν υπαρχει tile να βλεπεις τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ολες οι εφαρμογες ειναι στη βιβλιοθηκη απο το store πχ για αφη ,ηχο , οθονη. υπαρχει και το https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/sysapp-pusher/9wzdncrfhvls το φιλτρο κλησεων δεν υπαρχει σε εφαρμογη ξεχωριστη ,αλλα ειναι στις κλησεις. οσο για τη μπαταρια που πεφτει προφανως θα διορθωθει σε καθε συσκευη ξεχωριστα με το δικο της firmware προσεχως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Να μην το ματιάσω σήμερα,με την χτεσινή ελαφρά χρήση και έχω ακόμα 89% απ τις 8:30 το πρωί. Υποψιν η ελαφριά χρήση ειναι τηλεφωνα-μηνύματα χωρίς ιντερνετ και φωτεινότητα αυτόματη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μονο εγώ σε 535 δεν μπορώ να στείλω μυνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Για την μπαταρία.... Εγω ήμουν insider μήνες τώρα,οπότε είχα εδώ και μέρες τα "επίσημα".Η μπαταρία προφανώς και έπεφτε πιο γρήγορα από τα 8.1 αλλά μικρό το κακό.Ετσι είπα να περάσω τα επίσημα,έτσι για το καλό. Πως καταφέρνει όμως η και καλά επίσημη έκδοση που είναι η τελευταία insider να πίνει περισσότερο,δε μπορώ να καταλάβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα