eliasjuve Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εγώ θα κάνω απεγκατάσταση τον advisor μην γίνει καμιά στραβή και μπουν καταλάθος τα 10άρια και τρέχουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εγώ θα κάνω απεγκατάσταση τον advisor μην γίνει καμιά στραβή και μπουν καταλάθος τα 10άρια και τρέχουμε.. θα μπουν με τροπο πλαγιο, οπως στους υπολογιστες μια μερα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ρυθμίσεις - Πρόσθετα - Αφή Ωραιααααα ,lumia 730 στις preview υπηρχε ,στην επισημη δεν υπαρχει ρυθμιση αφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ωραιααααα ,lumia 730 στις preview υπηρχε ,στην επισημη δεν υπαρχει ρυθμιση αφης πηγαινε στο store(ληψεις και ενημερωσεις) κανε ενημερωση ολων θα κατεβει η συγκεκριμενη εφαρμογη-ρυθμιση δεν ειναι εγγενως ενσωματωμενες λειτουργιες βασικες οπως στο android,ειναι πισω 4 χρονια .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εχω κανει ολες τις ενημερωσεις απο το store μαλιστα εκανα hard reset μετα την εγκατασταση των 10 κ μετα απο λιγο μου περασε αλλη μια μικρη αναβαθμιση συστηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εχω κανει ολες τις ενημερωσεις απο το store μαλιστα εκανα hard reset μετα την εγκατασταση των 10 κ μετα απο λιγο μου περασε αλλη μια μικρη αναβαθμιση συστηματος πολυ ωραια,αυτη η ρυθμιση στα προσθετα υπαρχει;οπως στις φωτο παραπανω; λοιπον φιλε μου κανε επαναφορα αλλη μια φορα και να εχεις συνδεση wifi θα εισαι οκ μετα θα δεις ενημερωσεις 40+ μεσα εκει ειναι και αυτη που ρυθμιζει την αφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 βαζω η δεν βαζω 10αρια? Απο οτι καταλαβα ειναι αλλο μαρκετινγκ για τα insider μιας και εχουν bugs... ¨/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 βαζω η δεν βαζω 10αρια? Απο οτι καταλαβα ειναι αλλο μαρκετινγκ για τα insider μιας και εχουν bugs... ¨/ θες δεν θες μια μερα θα τα εχεις,προς το παρον υπαρχει θεμα με τη μπαταρια..... η τηλεμετρια υφισταται και μετα 8,1 ,στα 10 ειναι εντελως παραλογη...... σιγα σιγα θα τα βλεπουν ολοι.....................και θα ζητανε τα 8,1 ,λεω τωρα εγω.ο ογκος εξερχομενων δεδομενων ειναι μεγαλος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οχι εχω κανει σωστα τα βηματα,ημουν σε technical εκατο κατι γυρισα απο το insider σε production πηρε το update με τα 10 εκανα hard reset πεταξα σαβουρα που δεν με ενδιεφερε κ αναβαθμισα οτι ειχε μεινει ,τα παντα ολα προς το τελος πηρε ακομα ενα update συστηματος τεσπα μικρο το κακο ,θα το φτιαξουν φανταζομαι το σημαντικο ειναι οτι εχουμε τελικη εκδοση 10 ,ειχα βαρεθει απο δεκεμβρη να ειμαι σαν τον γυφτο απο τα απανωτα updates τουλαχιστον εκανα τις ρυθμισεις κ εβαλα κ τις εφαρμογες μου λογικα οπως κ με τα 10ρια desktop θα στρωσουν στο επομενο μεγαλο update μετα απο καποιους μηνες παντως τα 8.1 ηταν αισθητα πιο απροβληματιστα κ γρηγορα ,τεσπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 στο επομενο αν υπαρχουν χρηστες των 10 .....καλως αναμεσα σε αυτα που πεταξες ηταν και η αφη... γιατι στο ειπα εγγενως στο συστημα δεν ειναι ενσωματωμενες οι βασικες λειτουργιες,γινονται - προστιθενται με ενημερωσεις. με αυτη τη λογικη δεν νομιζω να μεινουν και αρκετοι στα win mobile 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οχι δεν πεταξα την αφη ,δεν θα μπορουσα αλλωστε να απεγκαταστησω μενου ρυθμισεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 κι εγώ νομίζω βλέπω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας...και ήταν το πιο δυνατό σημείο του 640 δεν ανησυχούσα ποτέ για το αν θα έχω μπαταρία στο τέλος της μέρας, επίσης έχω πρόβλημα με τη σύνδεση του fb στο people, χάθηκε το Link με τις επαφές και δεν εχω και feed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkphobia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Έκανα κανονικά update από 8.1 στα 10 χωρίς πρόβλημα στο 435DS αλλά βγάζει το 0x80073712 error στην ενημέρωση της .164. Έκανα soft reset μπας και στρώσει αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dangor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 σε 2g παντως δεν πεφτει τοσο η μπαταρια, σε 3g που ηταν με την αναβαθμιση σε 10 μου πεφτε γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Άμα δεν μου το εμφανίσει μόνο του το update δεν το κάνω.Ούτε advisor ούτε μπούρδες.Στα pc μας ζάλισαν τον έρωτα μιλάμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα