Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εβαλα το mango κανονικα με update αλλα αποφασισα να βαλω και ελληνικο

πρεπει να βαλω την ρομ 7004 και μετα να ξεκλειδωσω το κινητο και να κανω το registry tweak. δεν μπορω

να το φλασαρω ομως. δεν μπαινει καν στην τριχρομη οθονη

οσοι κανατε φλασαρισμα σε καποια ρομ πως μπηκατε στην 3χρονη οθονη;

Κλείνεις το κινητό.

Και το ανοίγεις πατώντας και κρατώντας πατημένο το volume down και μετά το power button. Σε 2 δεύτερα σε έχει βάλει στη τρίχρωμη οθόνη.

Μόλις το δει ο υπολογιστής, πρέπει να εγκατασταθούν drivers και το κατάλληλο software.

Θα είσαι έτοιμος, μόλις στην τρίχρωμη οθόνη κάτω κάτω, το "Serial" γίνει "USB".

Ωραίο...Ψήφισα μερικά. Ε σίγουρα μερικά πράγματα θα τα κάνουν στο επόμενο Update. Λίγα λίγα τα δίνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά help, δεν μου κάνει update μου βγαζει τρέχουσα έκδοση 7.0 (7392) και ότι είναι ενημερωμένο

ή θα κανεις το κολπακι με το force update ή θα κανεις υπομονη μεχρι να ερθει η ενημερωση απο μονη της

Μου διαμαρτύρονται ότι τα mail που στέλνω σε ελληνικά δεν εμφανίζονται κανονικά. Τόσο σε pc όσο και σε iPhone.

Στο Region/Language τα έχω όλα ελληνικά πλην του browser & search language που είναι english (uk).

Μου διαμαρτύρονται ότι τα mail που στέλνω σε ελληνικά δεν εμφανίζονται κανονικά. Τόσο σε pc όσο και σε iPhone.

Στο Region/Language τα έχω όλα ελληνικά πλην του browser & search language που είναι english (uk).

μήπως έχει να κάνει με την γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί η microsoft; είναι αυτή που έχει και στο hotmail. Δεν μπορώ βέβαια να σκεφτώ καμιά λύση αλλά λέω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με ποιο τροπο μπορουμε να εχουμε πολλους λογαριασμους mail σαν σε client στα windows phone. Δεν εχω καταλαβει τι ειναι το outlook exchange and webapp

Επεξ/σία από disqualified

Εννοείς να τα ενοποιήσεις ώστε να ερχονται σε ένα inbox;

Αν ναι τότε ανοίγεις πχ το Hotmail, και ανοίγοντας απο κάτω το μενού, επιλέγεις "συνδεδεμένα εισερχόμενα" και επιλέγεις και τον λογαριασμό gmail που έχεις ήδη δημιουργήσει.

Εννοείς να τα ενοποιήσεις ώστε να ερχονται σε ένα inbox;

Αν ναι τότε ανοίγεις πχ το Hotmail, και ανοίγοντας απο κάτω το μενού, επιλέγεις "συνδεδεμένα εισερχόμενα" και επιλέγεις και τον λογαριασμό gmail που έχεις ήδη δημιουργήσει.

δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Μήπως ερχεται μαζι με το mango;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...