eliasjuve Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Απ'ότι φαίνεται άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, βλέπε update advisor vs. insider. Συνεχίζεται το beta testing στα windows 10 . Ευχαριστούμε μικρομαλακή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εχω Win 10 μεσω insider! Αλλαζει κατι αν γυρισω στα 8.1 και τα βαλω επισημα η τζαμπα κοπος; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εχω Win 10 μεσω insider! Αλλαζει κατι αν γυρισω στα 8.1 και τα βαλω επισημα η τζαμπα κοπος; Ευχαριστω! Τσάμπα ο κόπος.Καλύτερα να το κάνεις σε επόμενη έκδοση,και πάλι ίσως να μην χρειαστεί και τότε. Έτσι και αλλιώς όταν βγουν τα firmwares θα δοθούν και στους insiders. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αυτά τα firmware περιμένουμε όλοι νομίζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 πλέον ναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 το κατεβάζεις από το store. link ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δεν έχω.το βρήκα στην βιβλιοθήκη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ξερει κανεις πως απενεργοποιειται η δονηση των 3 πληκτρων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ξερει κανεις πως απενεργοποιειται η δονηση των 3 πληκτρων ? Ρυθμίσεις - Πρόσθετα - Αφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δεν έχω.το βρήκα στην βιβλιοθήκη μου. το ξερω και το βλεπω εκει,αλλα το μενου αυτης της εφαρμογης που ειναι ;το παλιο το ειχα μπροστα εβλεπα ποιον απορριπτει κτλ.αυτο στα προσθετα δεν υπαρχει και πουθενα μεσα οσο εψαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 με σχεδόν μηδενική χρήση η μπαταρία στο 435DS έχει φτάσει 73% απ τις 8 το πρωί. Απο εκεί που με 8.1 ειχα χαλαρά 2 μέρες αναμονή με αυτη την λογική ουτε 15 ώρες δεν θα βγάζει. Μπορεί να μου δώσει καποιος λινκ για να γυρίσω στα 8.1; είναι πραγματικά απαράδεκτη τούτη η κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 με σχεδόν μηδενική χρήση η μπαταρία στο 435DS έχει φτάσει 73% απ τις 8 το πρωί. Απο εκεί που με 8.1 ειχα χαλαρά 2 μέρες αναμονή με αυτη την λογική ουτε 15 ώρες δεν θα βγάζει. Μπορεί να μου δώσει καποιος λινκ για να γυρίσω στα 8.1; είναι πραγματικά απαράδεκτη τούτη η κατανάλωση. http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 αν δεν μπηκε στους σερβερς η εκδοση 10 εδω εισαι πραγματικα απιστευτη καταναλωση ειδικα οταν κανεις πλοηγηση με τον edge. κοιτα να δεις που χτυπιομουν για τα 10 και τωρα απελπιστηκα πραγματικα και εγω. το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εβαλα αφυπνιση 6,30 πρωι και δεν εκανε απολυτως τιποτα,οσες φορες δοκιμασα τποτα ,εκανα σοφτ reset και δουλεψε,αφου εχασα μια μερα απο τη δουλεια.... φυσικα οι επιδοσεις με τα 10 .164 ειναι 20 % λιγοτερες(lumia 640 xl ds) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 αν δεν μπηκε στους σερβερς η εκδοση 10 εδω εισαι πραγματικα απιστευτη καταναλωση ειδικα οταν κανεις πλοηγηση με τον edge. κοιτα να δεις που χτυπιομουν για τα 10 και τωρα απελπιστηκα πραγματικα και εγω. το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εβαλα αφυπνιση 6,30 πρωι και δεν εκανε απολυτως τιποτα,οσες φορες δοκιμασα τποτα ,εκανα σοφτ reset και δουλεψε,αφου εχασα μια μερα απο τη δουλεια.... φυσικα οι επιδοσεις με τα 10 .164 ειναι 20 % λιγοτερες(lumia 640 xl ds) ευχαριστώ. θα δοκιμάσω και hard reset μήπως και έχει σκαλώσει τίποτα και πίνει προτού δοκιμάσω την επαναφορά. πραγματικά τι το ήθελα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 σε 640ds απλό όχι xl η μπαταρία όντως πέφτει γρηγορότερα,αν και πάντα έβγαζα μια μέρα,αλλά είναι και πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο. Πάντα με hard reset βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 χτες βραδυ αφου εγινε ενημερωση στην 107 νομιζω εκανα μετα hard reset μετα λιγη ωρα εκει που το εστρωνα μου ερχεται ειδοποιηση για την 164 την περναει,μετα ξανα hard reset ,το τηλεφωνο δεν εχει υπολειμματα προηγουμενης ,οποτε αδικα θα κανεις επαναφορα ..... η μπαταρια πεφτει δραματικα γρηγορα ,το βαζεις στη φορτιση και αφου τελειωσει 100 % χωρις χρηση χωρις εφαρμογες στο παρασκηνιο σε 1,5 ωρα χανει 5 %(Μπαταρια 3000 mah) ειναι ενα περιβαλλον εντελως ανθυγιεινο ,καμια σχεση με το android ,πρεπει να ειναι καποιος επιστημονας να βρει ρυθμισεις συγκεκριμενες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα