Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα 8.1 για να βάλεις τόνο σε μια λέξη πατάς τον τόνο μετά το γράμμα...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν κάνει έτσι! Παραμένει το ίδιο και στα 10;

εμένα αυτό με βολεύει περισσότερο γιατί έτσι γράφουμε κανονικά και σε χαρτί, ίσως θα έπρεπε να το υιοθετήσουν και στα κανονικά windows

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμένα αυτό με βολεύει περισσότερο γιατί έτσι γράφουμε κανονικά και σε χαρτί, ίσως θα έπρεπε να το υιοθετήσουν και στα κανονικά windows

Είναι θέμα συνήθειας όμως. Τόσα χρόνια γράφουμε έτσι στο pc, στα desktop windows 8.1 γράφουμε έτσι και στα 8.1 mobile διαφορετικά...δεν έχει και τόση λογική! Εγώ αν γράψω λίγη ώρα στο κινητό μετά στον υπολογιστή μπερδεύομαι! :)

Όταν σας είχα πει εγώ οτι πήρα την επίσημη την .107 και μετα την .164 δε με πιστεύατε...

post-202726-0-50367400-1458309006_thumb.png

Επίσης αρχίσανε τα όργανα για τα μικρόφωνα που δεν λειτουργούν στα Lumia 930 

http://www.neowin.net/news/windows-10-mobile-update-breaks-video-recording-capability-on-nokia-lumia-930

και δυστυχώς πρόκειται για θέμα hardware το οποίο αποκαλυπτεται μς τα Windows 10 Mobile επειδή η εφαρμογές τους  εκμεταλλευονται ολα τα μικρόφωνα του 930. Το δικό μου έφυγε σήμερα στα κεντρικά της Ευρώπης για επισκευή η αντικατασταση.

• Like 3

Επίσης αρχίσανε τα όργανα για τα μικρόφωνα που δεν λειτουργούν στα Lumia 930 

http://www.neowin.net/news/windows-10-mobile-update-breaks-video-recording-capability-on-nokia-lumia-930

και δυστυχώς πρόκειται για θέμα hardware το οποίο αποκαλυπτεται μς τα Windows 10 Mobile επειδή η εφαρμογές τους  εκμεταλλευονται ολα τα μικρόφωνα του 930. Το δικό μου έφυγε σήμερα στα κεντρικά της Ευρώπης για επισκευή η αντικατασταση.

Εγώ πάντως σε Insider δεν είχα πρόβλημα με κανένα μικρόφωνο, επαναφορά σε 8.1 και πάλι όλα κανονικά. Και τώρα official 10άρια και πάλι τα testαρα σήμερα και λειτουργούν όλα κανονικά.

Εdit: Εκτός απο την κάμερα, ποιά άλλη εφαρμογή χρειάζεται όλα τα μικρόφωνα;

• Like 1

Εγώ πάντως σε Insider δεν είχα πρόβλημα με κανένα μικρόφωνο, επαναφορά σε 8.1 και πάλι όλα κανονικά. Και τώρα official 10άρια και πάλι τα testαρα σήμερα και λειτουργούν όλα κανονικά.

Εdit: Εκτός απο την κάμερα, ποιά άλλη εφαρμογή χρειάζεται όλα τα μικρόφωνα;

Μια άλλη εφαρμογή είναι η "Εγγραφή Φωνής". Προφανώς δεν εχεις κάποιο πρόβλημα με τα μικρόφωνα σου εσυ και λειτουργούν ολα κανονικά!

• Like 2

Ελπίζω στην universal messenger app να μπορούμε να κάνουμε εγγραφή μόνο στο messenger με αριθμό τηλεφώνου και όχι γενικά στο facebook. By the way η ported εφαρμογή του Instagram είναι πολύ καλή. Παρόλο που στο λειτουργικό αντιμετωπίζω ένα ψιλοlagging γενικά χωρίς να είναι ενοχλητικο σε 735

• Like 1

Ελπίζω στην universal messenger app να μπορούμε να κάνουμε εγγραφή μόνο στο messenger με αριθμό τηλεφώνου και όχι γενικά στο facebook. By the way η ported εφαρμογή του Instagram είναι πολύ καλή. Παρόλο που στο λειτουργικό αντιμετωπίζω ένα ψιλοlagging γενικά χωρίς να είναι ενοχλητικο σε 735

τις universal τις βρίσκεις κανονικά μέσα απ το store;

εννοώ αυτές ειναι;

και για το facebook μου αναβάθμισε σε μια αλλη εκδοση μέσω του store,αυτή ειναι η universal;

Όσοι εχετε θέμα με μπαταρία δείτε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο εμένα σρ 535 είχε όλα τα σκουπίδια να εκτελούνται συνέχεια όπως το xbox,καιρος,χαρτες και πολλα άλλα 

Όσοι εχετε θέμα με μπαταρία δείτε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο εμένα σρ 535 είχε όλα τα σκουπίδια να εκτελούνται συνέχεια όπως το xbox,καιρος,χαρτες και πολλα άλλα 

και τι να αφησουμε μόνο ενεργό;

τηλέφωνα και μηνύματα;

εαν κλείσεις πχ το fb,εαν σου έρθει ειδοποιηση και δεν έχεις ανοιχτή την εφαρμογή νομίζω δεν θα το δεις εαν εχεις απενεργοποιήσει το παρασκήνιο.

• Like 1

εγώ ας πούμε έχω κλείσει μερικές εφαρμογές που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να τρέχουν.ετσι ούτε ενημερώσεις ούτε τρέχουν όλες οι εφαρμογές όλη την ώρα.

• Like 1

το φιλτρο κλησεων καταργηθηκε,τωρα που υπαρχει το αντιστοιχο υπομενου για τη διαχειριση ;

η μπαταρια επισης πεφτει κατα 20 τοις εκατο πιο γρηγορα απο τα 8,1

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...