eliasjuve Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 η συσκευή σου τότε είναι branded απο κάποιον πάροχο. η δική μου ειναι σκέτη. Ναι όντως είναι της ΤΙΜ Ιταλίας.
Lazlow Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εμένα στο 435 βγάζει ότι συνεργάζονται με τον πάροχο κινητής και τον κατασκευαστή(!) για να γίνει η αναβάθμιση και ότι θα έρθει ειδοποίηση. Άσχετο: Ξέρετε κάποιο app για live scores , έχω το sofascore αλλά δεν μου βγάζει το Europa league κάθε φορά. και μενα αυτο λεει απο το απογευμα ομως δεν εχει ερθει τιποτα 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πόσο ελεύθερο χώρο χρειάζεται η αναβάθμιση; Δεν σβήνει τίποτα ε;
theosama Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Παιδιά αυτό που λέγανε με τις universal εφαρμογές τι γίνετε? Για να τις βάλω είναι μόνο μέσο υπολογιστή? (από βιντεάκια που είδα στο youtube)
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 όταν βγουν θα το μάθουμε. Παιδιά αυτό που λέγανε με τις universal εφαρμογές τι γίνετε? Για να τις βάλω είναι μόνο μέσο υπολογιστή? (από βιντεάκια που είδα στο youtube)
Georgc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μιας και οι εφαρμογες here maps/drive θα αποσυρθουν τις εσβησα απο τα win10 και εχω την εφαρμογη χαρτες κατεβασα τον χαρτη της ελλαδας αλλα φωνητικη καθοδηγηση δεν υπαρχει,πως κατεβαζω το αρχειο ηχου ;
stelios18120 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 λοιπον μετα απο μερικες ωρες που εχω περασει τα 10αρια ολα κυλουν ομαλα και χωρις θεματα και περιεργα... το μονο θεμα που εχω ειναι οτι βγαζει την εφαρμογη Groove και τους χαρτες χωρις εικονιδιο..δηλαδη λεει απο κατω ονομασια αλλα ειναι κενο και ετσι φαινεται πολυ ασχημο..και το κακο ειναι οτι δεν παιρνουν και διαγραφη τα συγκεκριμενα. κατα τ αλλα ολα δουλευουν κομπλε και χωρις κολληματα η διαφορα τετοια και η μπαταρια σαν να μου φαινεται να εχει μια βελτιωση η είναι ιδεα μου? (lumia 535) 1
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 κάνε ένα soft reset και θα στρώσει λογικά.
soteras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 λοιπον μετα απο μερικες ωρες που εχω περασει τα 10αρια ολα κυλουν ομαλα και χωρις θεματα και περιεργα... το μονο θεμα που εχω ειναι οτι βγαζει την εφαρμογη Groove και τους χαρτες χωρις εικονιδιο..δηλαδη λεει απο κατω ονομασια αλλα ειναι κενο και ετσι φαινεται πολυ ασχημο..και το κακο ειναι οτι δεν παιρνουν και διαγραφη τα συγκεκριμενα. κατα τ αλλα ολα δουλευουν κομπλε και χωρις κολληματα η διαφορα τετοια και η μπαταρια σαν να μου φαινεται να εχει μια βελτιωση η είναι ιδεα μου? (lumia 535) Με 535 βελτίωση στην μπαταρία ομολογώ είδα και εγώ αλλά είπα θα είναι ιδέα μου.Το έχω βγάλει από την φόρτιση από το πρωί κάπου στις 11 και η μπαταρία απλά είναι στο 99& εκεί τίποτα ενώ άλλες φορές τώρα ήταν στο 95 - 94 1
ChrV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό με την μπαταρία γιατί με τα 8αρια έβγαζα 2 μέρες στο 535 και με την ίδια χρήση έβγαζα <1 μέρα ως insider. Μακάρι να βελτιώθηκε η κατάσταση όπως λέτε. 1
teo20net Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σε Lumia 930 πάντως, διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας δεν υπάρχει καμμία σε εμένα. Ίσως (λέω ίσως) να τρώει ένα κλικ παραπάνω αλλα δεν είμαι σίγουρος. 1
soteras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό με την μπαταρία γιατί με τα 8αρια έβγαζα 2 μέρες στο 535 και με την ίδια χρήση έβγαζα <1 μέρα ως insider. Μακάρι να βελτιώθηκε η κατάσταση όπως λέτε. Δεν ξέρω τι να σου πω. Έγω το έχω βάλει στο παρασκήνιο πάντως να μην τρέχει όλα τα σκουπίδια που παρά μόνο όταν το επιλέγω εγώ τρέχει τα βασικά που θέλω 100%. Τσέκαρε και τι εχεις να τρέχει στο παρασκήνιο. Σε Lumia 930 πάντως, διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας δεν υπάρχει καμμία σε εμένα. Ίσως (λέω ίσως) να τρώει ένα κλικ παραπάνω αλλα δεν είμαι σίγουρος. Τσέκαρε εφαρμογες παρασκηνιου όταν έβαλα τα 10 χτες είδα είχε πολύ πολύ σκουπίδι που έτρχε παράληλα συνέχεια το οποίο ήταν περιττό να τρέχει
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στα 8.1 για να βάλεις τόνο σε μια λέξη πατάς τον τόνο μετά το γράμμα...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν κάνει έτσι! Παραμένει το ίδιο και στα 10;
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 σε μένα πάντως η μπαταρία φευγει νερό απο τις 8 που το έχω βγάλει εως τώρα με σχεδον μηδενική χρήση ειμαι στο 82%. τραγικά πράγματα. με 8.1 θα ημουν στο 90%+ χαλαρά και με ελαφριά χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα