Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και στα insider όλa αυτά λειτουργούν αν τα έχεις ενεργοποιήσει. :-)

ΜΩΡΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙΟΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ UPDATE ΓΙΑ ΑΥΤΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά έτσι είναι @Chrysostomos η τελευταία build (10586.164) είναι η τελευταία που είχαμε πάρει και αυτή που έγινε public σήμερα.

(από twitter του Gabriel Aul)

• Like 1

Τελικά έτσι είναι @Chrysostomos η τελευταία build (10586.164) είναι η τελευταία που είχαμε πάρει και αυτή που έγινε public σήμερα.

(από twitter του Gabriel Aul)

Aκριβώς.

Βέβαια με τρώει να κάνω rollback μόνο και μόνο για να δω αν έχει διαφορά.Αλλά βαριέμαι τρομερά. :-D

Aκριβώς.

Βέβαια με τρώει να κάνω rollback μόνο και μόνο για να δω αν έχει διαφορά.Αλλά βαριέμαι τρομερά. :-D

Μπα δεν νομίζω να 'χει διαφορά... μόνο αν το κάνεις με clean install (και χωρίς επαναφορά backup)

Οι συσκευές που δεν παίρνουν τα 10αρια σήμερα θα τα πάρουν κάποια άλλη στιγμή, δεν θα μείνουν στα 8.

Εξάλλου αυτή η λίστα με την πρώτη παρτίδα αναβαθμίσεων κυκλοφορεί από το καλοκαίρι, δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξε σε σχέση με τότε αλλά δεν αποτελεί είδηση που δεν αναβαθμίζονται σήμερα το 625 κλπ.

Παρατήρησε κανείς αν αλλάζει και το firmware?

Είναι δυνατό να γίνει η εγκατάσταση μέσω του tool από το PC ή για την ώρα κάνει εγκατάσταση μόνο τα 8,1?

Μπα δεν νομίζω να 'χει διαφορά... μόνο αν το κάνεις με clean install (και χωρίς επαναφορά backup)

αρα καμία διαφορά.

Οι συσκευές που δεν παίρνουν τα 10αρια σήμερα θα τα πάρουν κάποια άλλη στιγμή, δεν θα μείνουν στα 8.

Εξάλλου αυτή η λίστα με την πρώτη παρτίδα αναβαθμίσεων κυκλοφορεί από το καλοκαίρι, δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξε σε σχέση με τότε αλλά δεν αποτελεί είδηση που δεν αναβαθμίζονται σήμερα το 625 κλπ.

Παρατήρησε κανείς αν αλλάζει και το firmware?

Είναι δυνατό να γίνει η εγκατάσταση μέσω του tool από το PC ή για την ώρα κάνει εγκατάσταση μόνο τα 8,1?

το firmware θα δοθεί σε αργότερη ενημέρωση.

Μέχρι στιγμής μόνο ota ενημέρωση.

Λοιπον μολις τελειωσα μ την αναβαθμιση.

Εχω Lumia 535 και εκανε συνολικα 50 λεπτα ολη η διαδικασια.

Ολα λειτουργουν κομπλε.πολυ ομορφο κ λειτουργικο.

Ειχα 8.1 και πηρε επιτοπου την 10 χωρις κολπα-κοπο η οτιδηποτε αλλο να κανω.

Εμένα στο 435 βγάζει ότι συνεργάζονται με τον πάροχο κινητής και τον κατασκευαστή(!) για να γίνει η αναβάθμιση και ότι θα έρθει ειδοποίηση.

Άσχετο: Ξέρετε κάποιο app για live scores , έχω το sofascore αλλά δεν μου βγάζει το Europa league κάθε φορά.

Εμένα στο 435 βγάζει ότι συνεργάζονται με τον πάροχο κινητής και τον κατασκευαστή(!) για να γίνει η αναβάθμιση και ότι θα έρθει ειδοποίηση.

η συσκευή σου τότε είναι branded απο κάποιον πάροχο.

η δική μου ειναι σκέτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...