Supes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Βασικά την τελευταία έχουμε. Απλά τώρα δόθηκε και επίσημα. Ναι κι εγώ αυτό καταλαβαίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gyno Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 και στα insider όλa αυτά λειτουργούν αν τα έχεις ενεργοποιήσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gyno Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 και στα insider όλa αυτά λειτουργούν αν τα έχεις ενεργοποιήσει. ΜΩΡΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙΟΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ UPDATE ΓΙΑ ΑΥΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 εγώ δεν έχω κανένα θέμα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τελικά έτσι είναι @Chrysostomos η τελευταία build (10586.164) είναι η τελευταία που είχαμε πάρει και αυτή που έγινε public σήμερα. (από twitter του Gabriel Aul) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τελικά έτσι είναι @Chrysostomos η τελευταία build (10586.164) είναι η τελευταία που είχαμε πάρει και αυτή που έγινε public σήμερα. (από twitter του Gabriel Aul) Aκριβώς. Βέβαια με τρώει να κάνω rollback μόνο και μόνο για να δω αν έχει διαφορά.Αλλά βαριέμαι τρομερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Aκριβώς. Βέβαια με τρώει να κάνω rollback μόνο και μόνο για να δω αν έχει διαφορά.Αλλά βαριέμαι τρομερά. Μπα δεν νομίζω να 'χει διαφορά... μόνο αν το κάνεις με clean install (και χωρίς επαναφορά backup) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οι συσκευές που δεν παίρνουν τα 10αρια σήμερα θα τα πάρουν κάποια άλλη στιγμή, δεν θα μείνουν στα 8. Εξάλλου αυτή η λίστα με την πρώτη παρτίδα αναβαθμίσεων κυκλοφορεί από το καλοκαίρι, δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξε σε σχέση με τότε αλλά δεν αποτελεί είδηση που δεν αναβαθμίζονται σήμερα το 625 κλπ. Παρατήρησε κανείς αν αλλάζει και το firmware? Είναι δυνατό να γίνει η εγκατάσταση μέσω του tool από το PC ή για την ώρα κάνει εγκατάσταση μόνο τα 8,1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μπα δεν νομίζω να 'χει διαφορά... μόνο αν το κάνεις με clean install (και χωρίς επαναφορά backup) αρα καμία διαφορά. Οι συσκευές που δεν παίρνουν τα 10αρια σήμερα θα τα πάρουν κάποια άλλη στιγμή, δεν θα μείνουν στα 8. Εξάλλου αυτή η λίστα με την πρώτη παρτίδα αναβαθμίσεων κυκλοφορεί από το καλοκαίρι, δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξε σε σχέση με τότε αλλά δεν αποτελεί είδηση που δεν αναβαθμίζονται σήμερα το 625 κλπ. Παρατήρησε κανείς αν αλλάζει και το firmware? Είναι δυνατό να γίνει η εγκατάσταση μέσω του tool από το PC ή για την ώρα κάνει εγκατάσταση μόνο τα 8,1? το firmware θα δοθεί σε αργότερη ενημέρωση. Μέχρι στιγμής μόνο ota ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Λοιπον μολις τελειωσα μ την αναβαθμιση. Εχω Lumia 535 και εκανε συνολικα 50 λεπτα ολη η διαδικασια. Ολα λειτουργουν κομπλε.πολυ ομορφο κ λειτουργικο. Ειχα 8.1 και πηρε επιτοπου την 10 χωρις κολπα-κοπο η οτιδηποτε αλλο να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μετα την εγκατασταση, του εκανες hard reset ή ακομα? Να δεις που μεχρι να μου ερθουν τα 10 στο 620 θα εχω βαρεθει και θα εχω βαλει insider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κατεβάζω και γω μόλις για 435DS ελπίζω να ΜΗΝ χρειαστεί hard reset δεν είμαι σε θέση νυχτιάτικα να περνάω τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εμένα στο 435 βγάζει ότι συνεργάζονται με τον πάροχο κινητής και τον κατασκευαστή(!) για να γίνει η αναβάθμιση και ότι θα έρθει ειδοποίηση. Άσχετο: Ξέρετε κάποιο app για live scores , έχω το sofascore αλλά δεν μου βγάζει το Europa league κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εμένα στο 435 βγάζει ότι συνεργάζονται με τον πάροχο κινητής και τον κατασκευαστή(!) για να γίνει η αναβάθμιση και ότι θα έρθει ειδοποίηση. η συσκευή σου τότε είναι branded απο κάποιον πάροχο. η δική μου ειναι σκέτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα