Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από ένα soft reset στο 640 είδα μεγάλη διαφορά. Θυμήθηκα το smoothness των 8.1. Ερώτηση: Αν κανω hard reset (έχοντας πρώτα backup στο cloud) μετα εκτος απ το ότι θα πρέπει να ξαναβάλω τους κωδικούς στις εφαρμογές το κινητό θα ειναι ακριβώς όπως είναι τώρα κατά τα άλλα;

Ερώτηση 2: Ποιον browser βρίσκεται καλύτερο στα 10ρια;

Οχι ότι με χαλάει ο edge απλα για δοκιμη (αν και ειναι σπαστικό το ότι αν τον έχω στο παρασκήνιο και τον ανοίξω μετα από λίγη ώρα ανανεώνει τη σελίδα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από ένα soft reset στο 640 είδα μεγάλη διαφορά. Θυμήθηκα το smoothness των 8.1. Ερώτηση: Αν κανω hard reset (έχοντας πρώτα backup στο cloud) μετα εκτος απ το ότι θα πρέπει να ξαναβάλω τους κωδικούς στις εφαρμογές το κινητό θα ειναι ακριβώς όπως είναι τώρα κατά τα άλλα;

Ερώτηση 2: Ποιον browser βρίσκεται καλύτερο στα 10ρια;

Οχι ότι με χαλάει ο edge απλα για δοκιμη (αν και ειναι σπαστικό το ότι αν τον έχω στο παρασκήνιο και τον ανοίξω μετα από λίγη ώρα ανανεώνει τη σελίδα)

Ναι το κινητό θα είναι όπως  τωρα... αν έχεις κάνει και στο cloud backup και τις εφαρμογές (δημιουργία αντιγράφων ασφάλειας περιεχόμενου απο εφαρμογές που συμμετέχουν) δεν θα χρειαστεί ούτε κωδικούς κ ρυθμίσεις να περάσεις στις εφαρμογές... Δεν ξερω και δεν νομίζω να υπάρχει άλλος browser αυτούσιος για τα windows 10 mobile...

• Like 3

μια ερωτησουλα παιδια,εχω wind παροχο και f2g καρτα,το νοκια 1020 υποστηριζει 4g ?

απο τις ρυθμισεις εβαλα 4g αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα,πανω πανω μου βγαζει ενα H+ ,οπως μου εβγαζε και οταν το ειχα στο 3g.

σε αλλους με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα σε παροχο και samsung τους γραφει 4g κανονικα.

το νοκια 1020 υποστηριζει 4g ?

Ναί.

Δεν γνωρίζω ακριβώς για τον πάροχό σου, αλλά η voda θέλει να στείλεις μήνυμα ενεργοποίησης καθώς και η cosmote θέλει να πας σε κατάστημα για την ενεργοποίηση του 4G.

Απο την επίσημη σελίδα αναφέρω μόνο

4G SIM Κάρτα

Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση.

Πελάτες Συμβολαίου / ΚαρτοΣυνδεσης: Η πλειοψηφία των καρτών SIM υποστηρίζουν το 4G δίκτυο. (όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο ενώ οι πιο παλιές θα χρειαστούν αντικατάσταση η οποία θα γίνεται με χρέωση).

Πρόγραμμα πελατών συμβολαίου

Όλα τα προγράμματα με ενσωματωμένα DATA & όλα τα προγράμματα Mobile Broadband είναι αυτόματα ενεργοποιημένα και δεν χρειάζε

• Like 1

εχω την εντυπωση οτι δεν εχω αλλαξει καρτα sim,αλλα μου κοψαν την παλια μηπως φταιε αυτο?

το 4g εμφανιζεται πανω αριστερα σε οσους εχουν?

Αν το μοντέλο σου είναι το RM-875 τότε πρέπει να έχεις κανονικά 4G αφού υποστηρίζει την Band 20 που παίζει η Wind. Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών να στο ενεργή ενεργοποιήσουν. Αν δεν έχεις αυτό το μοντέλο, τότε δεν πρόκειται να πιάσεις 4G.

Υπόψιν οτι το 4G της Wind πιανει προς το παρόν σε λιγα σημεία της Ελλάδας όποτε παίζει το ενδεχόμενο να μην πιανει 4G στην περιοχή που δοκιμάζεις...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...