Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλο το φμπ εγω που στο 640 με τα 10ρια ανοίγω browser για να δω τα mail mου τι να πω; Γιατί ρε συ,το mail δουλεύει καλά..640 έχω και εγώ. 2
Supes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γιατί ρε συ,το mail δουλεύει καλά..640 έχω και εγώ. και σε μένα 2 build πριν μια χαρά πήγαινε, τώρα θα δοκιμάσω hard reset... πάντως τέτοια προβλήματα από δω κι από κει συνέχεια προκύπτουν δεν είναι καθόλου σταθερό το σύστημα... 1
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 εν μέρη είναι και λογικό,αν σκεφτείς ότι το τρέχουμε χωρίς firmware. 1
teo20net Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 μονο για iphone/pad υπαρχει εφαρμογη πλεον νομιζω Μέχρι 3 μέρες πριν, είχα κανονικά την εφαρμογή του forum στο τηλέφωνο μου. Υπάρχει κάποιος λόγος που κατέβηκε από το store; Μπορώ να την εγκαταστήσω πάλι με κάποιο τρόπο;
flogerakos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλο το φμπ εγω που στο 640 με τα 10ρια ανοίγω browser για να δω τα mail mου τι να πω; Μα γιατι? Η εφαρμογή mail (δωξα το θεο) δουλεύει άψογα και αναβαθμιζεται συνεχώς...! Κάποτε ειχα θεμα με την εφαρμογή και ειχα απενεργοποιησει τις υπηρεσίες παρασκηνίου για αυτη καταλαθος... Μήπως κατι εχεις κανει κάποια ρυθμιση??? 1
eliasjuve Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέχρι 3 μέρες πριν, είχα κανονικά την εφαρμογή του forum στο τηλέφωνο μου. Υπάρχει κάποιος λόγος που κατέβηκε από το store; Μπορώ να την εγκαταστήσω πάλι με κάποιο τρόπο; Το έχω πάθει κι εγώ από τον Νοέμβριο και δεν μπορώ να την βρω.
dali13gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει πλέον, έχει κατέβει και θα ανέβει universal app κάποια στιγμή. Μόνο iPhone και iPad προς το παρόν.
KwstasXt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τερματισμος του Spotify στα Windows Phone. πηγή : Windows central
hliastsek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τερματισμος του Spotify στα Windows Phone.πηγή Windows central Πολυ κριμα.... απο τις λιγες εφαρμογες που δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο τις αλλες πλατφορμες αφου ηταν full ενημερωμένη. Τωρα για να εχουμε ενημερωμενη εφαρμογη spotify θα πρεπει να ελπιζουμε σε 3rd party που οπως ειναι λογικο θα ειναι full σε διαφημίσεις.
Supes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τερματισμος του Spotify στα Windows Phone. πηγή : Windows central wtf???
KwstasXt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 wtf??? Απο την αλλη δεν αποκλειεται να βγαλουν Universal App.
Supes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Απο την αλλη δεν αποκλειεται να βγαλουν Universal App. Καλά από την άλλη αν το σκεφτείς και να μην το μαθαίναμε δεν θα το καταλαβαίναμε (όχι σύντομα τουλάχιστον)... Θα μας φαίνονταν περίεργο να μην βγαίνουν updates?
hliastsek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Θα μας φαίνονταν περίεργο να μην βγαίνουν updates? Γενικα οχι Αλλα στην περίπτωση του spotify ναι...
flogerakos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τερματισμος του Spotify στα Windows Phone. πηγή : Windows central πηγη: windows central Η εφαρμογή σταματάει να υποστηριζεται και να αναβαθμιζεται στις συσκευές με Windows Phone 8 η Windows Phone 8.1. Και οπως λεει ο Alessandro S. στο tweeter του ο λογος που σταμάτησε να υποστηριζεται ειναι οτι θα φτιάξουν universal app... Βεβαια η υπάρχον εφαρμογή δεν σημαίνει οτι σταματάει να δουλεύει μεχρι να βγει η universal... "We can confirm Windows Phone 8.x is no longer supported. You can still use our Spotify application on the associated devices, but it will no longer receive any further updates and download the application. We apologize for the inconvenience"
privateer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Επιτελους βγηκε το Universal app για το LINE. Για Spotify ακούγεται θα φτιαξουν universal app. Μακαρι. Time will tell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα