KwstasXt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Η microsoft φαινεται να εχει εγκαταλειψει την Consumer αγορα προς το παρων.Θα επανερθει απο το 2017.
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Η εφαρμογή του fb τι το τόσο χάλια έχει ρε παιδιά; Εμένα τις λίγες φορές που τη χρησιμοποιώ οκ μου φαίνεται!
Belisarius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Η εφαρμογή του fb τι το τόσο χάλια έχει ρε παιδιά; Εμένα τις λίγες φορές που τη χρησιμοποιώ οκ μου φαίνεται! Reply στα σχόλια βάλανε;
gesamgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Είναι έτοιμες σχεδόν (beta) οι universal εφαρμογές facebook, mesenger, instagram, σύντομα το vider και γενικότερα με την ολοκληρωτική επικράτηση των Windows 10 και των universal apps αυξάνονται συνεχώς και θα τις παίρνουν τα κινητά κανονικά. τι ειναι οι universal? και που τις βρισκουμε?
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Η εφαρμογή του fb τι το τόσο χάλια έχει ρε παιδιά; Εμένα τις λίγες φορές που τη χρησιμοποιώ οκ μου φαίνεται! Σε σχέση με τα αλλά λειτουργικά,ναι είναι. Reply στα σχόλια βάλανε; Ναι εδώ και καιρό. τι ειναι οι universal? και που τις βρισκουμε? οι universal εφαρμογές θα βγουν στα WP10. όσοι έχουμε την techical preview έχουμε πάρει μερικές τέτοιες εφαρμογές. 1
Makis38 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 στις βασικές εφαρμογές.FB Insta κλπ. Η έλλειψη ποιότητας και αριθμού εφαρμογών είναι κοινό μυστικό. αν δε το βλέπεις... Δε καταλαβαίνω όμως γιατί απαντάς σα να έχει θιχτεί. θιγεί λέγεται
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Πλάκα μας κάνεις τώρα ε; Δες που κόλλησε ο άλλος.... 1
teo20net Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μετά από επαναφορά του τηλεφώνου μου, κάνω αναζήτηση στο store αλλα δεν μπορώ να βρω το app του Insomnia. Γνωρίζεται αν έχει κατέβει;
Georgc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 μονο για iphone/pad υπαρχει εφαρμογη πλεον νομιζω
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Reply στα σχόλια βάλανε; Σε σχέση με τα αλλά λειτουργικά,ναι είναι. Ναι εδώ και καιρό. οι universal εφαρμογές θα βγουν στα WP10. όσοι έχουμε την techical preview έχουμε πάρει μερικές τέτοιες εφαρμογές. Εμένα πάντως όσες φορές χρειάστηκε οκ μου φάνηκε όπως και το messenger.
flogerakos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως όσες φορές χρειάστηκε οκ μου φάνηκε όπως και το messenger. Μην ακούς κ πολλά πολλά εδω μέσα .... Η 10.2 έκδοση του facebook της Microsoft για τα Windows 10 mobile ειναι σχεδόν ιδια με τις αλλες πλατφόρμες και αλλαγή εξώφυλλου κάνεις κ αλλαγή εικόνας προφίλ και reply στα σχόλια τα ιδια περίπου δεν λείπει τίποτα... Και η universal beta της Facebook Inc που τρεχω στο pc και σύντομα θα περάσει και στα κινητά κανει επίσης τα πάντα και εχει τα πάντα οτι μπορείς να κανεις και στο site.... Δες μερικές κριτικές... 1
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Nα ευλογούμε τα γένια μας,αλλά όχι και έτσι. Σίγουρα έχει κάνει βελτιώσεις στο fb,αλλά οι ελλείψεις σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά είναι αρκετές για να πούμε ότι είναι σχεδόν ίδια. Με μεγαλύτερη έλλειψη την κλήση και την βιντεοκλήση.Που εντάξει δεν ξέρω πόσο χρήσιμα είναι γενικά,αλλά δεν παύουν να λείπουν. Η δουλειά γίνεται με την παρούσα εφαρμογή,κουτσουρεμένα μεν. 1
flogerakos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Nα ευλογούμε τα γένια μας,αλλά όχι και έτσι. Σίγουρα έχει κάνει βελτιώσεις στο fb,αλλά οι ελλείψεις σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά είναι αρκετές για να πούμε ότι είναι σχεδόν ίδια. Με μεγαλύτερη έλλειψη την κλήση και την βιντεοκλήση.Που εντάξει δεν ξέρω πόσο χρήσιμα είναι γενικά,αλλά δεν παύουν να λείπουν. Η δουλειά γίνεται με την παρούσα εφαρμογή,κουτσουρεμένα μεν. Είναι διαφορετική εφαρμογή το facebook απο το messenger που προφανώς αναφέρεις. Το messenger εχει τεράστιες ελλείψεις και ειναι 500 εκδόσεις πίσω συγκριτικά με τις αλλες πλατφόρμες.. Το σωστό να λέγεται. Αλλα δοκιμάζεται η universal εφαρμογή messenger στα windows 10 pc που θα βγει σύντομα και στα κινητά κ θα κλείσει το κενό γιατι εχει τα πάντα αυτή. Απο κει και περα η εφαρμογή Facebook ειναι σχεδόν ίδια!
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το σχεδόν το συζητάμε. Το messenger,είναι τα μηνύματα του fb(που αποφάσισαν να τα κάνουν ξεχωριστά,παντού,έλεος.) οπότε σε αυτό κολλάει. την έχω δει την universal και είναι όντως πολλά υποσχόμενη για να λέμε όπως λες και τα σωστά. Για μένα είναι καταδικασμένη να πετύχει η ms αν θέλει να ξεπεράσει το 1% της αγοράς,που στην τελική καλό στον καταναλωτή(εμάς)θα κάνει.
Supes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλο το φμπ εγω που στο 640 με τα 10ρια ανοίγω browser για να δω τα mail mου τι να πω; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα