privateer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς και δεν σε ικανοποιούν; Παντως αν δεν σε καλύπτουν άλλαξε κινητό και λειτουργικό. Ειναι απλά τα πράγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Κάτι που δεν ξέρουμε; Είναι έτοιμες σχεδόν (beta) οι universal εφαρμογές facebook, mesenger, instagram, σύντομα το vider και γενικότερα με την ολοκληρωτική επικράτηση των Windows 10 και των universal apps αυξάνονται συνεχώς και θα τις παίρνουν τα κινητά κανονικά... το insta πχ το έχω καταβάσει.Σε καλό δρόμο είναι. Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς και δεν σε ικανοποιούν; Παντως αν δεν σε καλύπτουν άλλαξε κινητό και λειτουργικό. Ειναι απλά τα πράγματα. τόσο fanboyσμος; Απαγορεύεται δηλαδή να κάνουμε κριτική,έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Έβγαλε universal εφαρμογή το mediafire και πήραν αναβαθμίσεις το Dailymotion & Instagram Beta (new). Κάθε (δεύτερη) μέρα βλέπω βγαίνουν νέες εφαρμογές στο store και αυτό μόνο καλό είναι για την πλατφόρμα, συγκρίνοντας τις εφαρμογές που υπήρχαν όταν έπιασα πρώτη φορά wp στα χέρια μου (Αύγουστο) και τώρα είναι ξεκάθαρο πως έχει βελτιωθεί. Μπορεί να μην είναι σαν τον ανταγωνισμό ακόμα ή μπορεί και να μην τον φτάσει ποτέ αλλά σίγουρα έχουν γίνει βήματα ανόδου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 η έλευση των universal εφαρμογών στοχεύει στο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο θέμα των εφαρμογών.Το λειτουργικό έτσι και αλλιώς είναι ήδη καλύτερο,άρα θα είναι ευχής έργον να πετύχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Κάτι που δεν ξέρουμε; το insta πχ το έχω καταβάσει.Σε καλό δρόμο είναι. τόσο fanboyσμος; Απαγορεύεται δηλαδή να κάνουμε κριτική,έλεος. Τι σχέση εχει αυτο που λες με αυτό που ρώτησα; Ειπα εγω να μην κάνει κριτική; Διάβασε καλυτερα πρώτα και μετά ποσταρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μπορεί να μην είναι σαν τον ανταγωνισμό ακόμα ή μπορεί και να μην τον φτάσει ποτέ αλλά σίγουρα έχουν γίνει βήματα ανόδου και αν συνεχίσει έτσι ο πολλαπλασιασμος των εφαρμογών σίγουρα κάποια στιγμή θα τον ξεπεράσει... fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Τι σχέση εχει αυτο που λες με αυτό που ρώτησα; Ειπα εγω να μην κάνει κριτική; Διάβασε καλυτερα πρώτα και μετά ποσταρε. όχι,μόνο να αλλάξω κινητό με λίγα λόγια είπες. Αλλά προφανώς δεν έχεις διαβάσει άλλο μήνυμα μου,οπότε οκ. Διάβασε και εσύ λοιπόν και μετά κάνε τέτοια σχόλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Λογικό δεν ειναι αν δεν σε ικανοποιεί κατι να το αλλάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αναλόγως από ποια μεριά το βλέπεις κανείς. Εσύ πχ είσαι καλυμμένος και δε σε πειράζει τίποτα. Εγώ που έχω τα παράπονα μου,πρέπει να αλλάξω συσκευή/λειτουργικό και όχι να ελπίζω σε διορθώσεις. Σωστά;Φαντάζομαι το ίδιο προτρέπεις σε όλους τους wp users που έχουν τα παράπονα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αναλόγως από ποια μεριά το βλέπεις κανείς. Εσύ πχ είσαι καλυμμένος και δε σε πειράζει τίποτα. Εγώ που έχω τα παράπονα μου,πρέπει να αλλάξω συσκευή/λειτουργικό και όχι να ελπίζω σε διορθώσεις. Σωστά;Φαντάζομαι το ίδιο προτρέπεις σε όλους τους wp users που έχουν τα παράπονα τους. Εξαρτάται τι βελτιώσεις περιμένεις μιας και δεν απάντησες στην ερώτηση μου περι εφαρμογών. Και ναι αν σε κάποιον δεν τον ικανοποιούν τα windows mobile και οι εφαρμογές τους αυτό προτείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 στις βασικές εφαρμογές.FB Insta κλπ. Η έλλειψη ποιότητας και αριθμού εφαρμογών είναι κοινό μυστικό. αν δε το βλέπεις... Δε καταλαβαίνω όμως γιατί απαντάς σα να έχει θιχτεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ισχύει πάντως πως όχι μόνο έχει το store σοβαρές ελλείψεις έχει και πολύ κακή ποιοτητα στις εφαρμογές του σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες. Και μιλάω για βασικές εφαρμογές όπως viber, outlook mail, groove music και η λίστα ειναι μεγάλη ακόμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ισχύει πάντως πως όχι μόνο έχει το store σοβαρές ελλείψεις έχει και πολύ κακή ποιοτητα στις εφαρμογές του σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες. Και μιλάω για βασικές εφαρμογές όπως viber, outlook mail, groove music και η λίστα ειναι μεγάλη ακόμα. Αυτό λέω και εγώ. Αν και στα mail δεν έχω παράπονο,μια χαρά τα παίρνει.Στα υπόλοιπα είναι όπως τα λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 στις βασικές εφαρμογές.FB Insta κλπ. Η έλλειψη ποιότητας και αριθμού εφαρμογών είναι κοινό μυστικό. αν δε το βλέπεις... Δε καταλαβαίνω όμως γιατί απαντάς σα να έχει θιχτεί. Δεν εχω θιχθεί συζητηση κανουμε. Το θεμα με τις εφαρμογες το εχουμε συζητησει απειρες φορες και είναι γνωστα τα συν και πλην που υπαρχουν. Σιγουρα υπαρχουν ελλειψεις αλλα και από την άλλη υπαρχουν και 3rd party εφαρμογες που είναι ισαξιες η και καλυτερες από τις επισημες στις άλλες πλατφόρμες. Η κατασταση είναι γνωστη και δεν περιμενω παντως να αλλαξει δραστικα κατι συντομα. Για αυτό και προτείνω αλλαγη λειτουργικου σε οποιον στηρίζεται σε εφαρμογες που δεν εχουν υποστηριξη. Για τις βασικες εφαρμογες που αναφερθηκαν mail και groove στα 10αρια είναι πολύ καλες ιδιως το τελευταιο είναι καλυτερο και από την desktop εκδοση. Ηρθε το Instagram Και δεν βλεπω να είναι σε κατι καλυτερο από το 6tag. Όσο για το facebook απλα το παρακατω Link τα λεει όλα. http://www.theguardian.com/technology/2016/feb/01/uninstalling-facebook-app-saves-up-to-20-of-android-battery-life Συν ότι μπορείς να βλέπεις τα Most recent posts στην εφαρμογή των windows που για εμένα είναι πολύ βασικο. Καλυτερη εφαρμογή από το readit στο android δεν εχω βρει, για να μην μιλησω για το YouTube ή εφαρμογες όπως το aeries/tweet it που εχουν features πριν από τις επισημες στα αλλα λειτουργικα. Εχω και android κινητο και μπορω να κρινω καταστασεις και το μονο σιγουρο είναι ότι τελειο λειτουργικο δεν υπαρχει. Σε καποια θεματα θα συμβιβαστείς και θα διαλέξεις σε πιο κάνεις τις λιγοτερες υποχωρήσεις και θα πράξεις αναλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς έξτρα battery drain στην .164 ? Άσχετο με το παραπάνω αλλα να θυμίσω οτι εν έτη 2010 η voda στα 3-4 windows phone που υπήρχαν εκείνη την εποχή τα έριξε σχεδόν μισή τιμή και αγοράσαμε κινητάρες με 200ε και τότε τα windows phone 7 είχαν καλύτερο market share απο τωρα. Δε βλάπτει και καμια προωθητική κίνηση απο MS και παρόχους με καλύτερες τιμές... Και για να το τραβήξω λίγο παραπάνω αν η MS θέλει να πουλήσει έχει πλέον δικά της online store. Δε θα χαλούσε την MS για promotion να μπορουμε να αγοράσουμε απο ελληνικό microsoft store κινητό με αρκετά μεγάλη έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα