Chrysostomos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Θα μπορούσε να τα είχε δώσει αν ήθελε η μικρομαλακή πιστεύω. Λογικά τους βολεύει σε κάτι να μας έχει στην beta/tester φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Aπλά το λειτουργικό πρέπει οταν γίνει release να είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση. Γιατί γκρίνια υπάρχει τώρα που είναι σε beta. Φανταστείτε με όλα αυτά τα Bugs να ήταν η official. Εκεί να βλέπατε γκρίνια και πόσο άσχημη θα ήταν η εικόνα της MS. Και τέλος, πότε δεν βγήκε επίσημη ακριβής ημ/νια του rollout. Εγώ προσωπικά έχω υπομονή και περιμένω να ειδώ. Αν όμως βγεί η επίσημη και είναι τίγκα στα bugs εκεί θα γκρινιάξω και εγω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Επίσημη ημερομηνία δε βγήκε μόνο στην μέρα.Δηλαδή να μας πει 25 του μήνα πχ. Συνέχεια αλλάζουν τον μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εγώ μέχρι να ακούσω ακριβή ημερομηνία (π.χ 15 Μαρτίου 2016) δεν περιμένω κάτι. Τα άλλα μου ακούγονται ως estimates. Και εγώ το περιμένω πως και πως γιατί αν δεν δω βελτίωση σημαντική και αλλαγή σοβαρή του store θα πάω σε android ξανα αλλά με υπομονή. Δεν οδηγεί κάπου η γκρίνια και το κράξιμο. Το ίδιο περίπου γινοταν και με τα 10 στα PC αλλά το άξιζε γιατί είναι τα καλύτερα windows που εχω χρησιμοποιήσει ως τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα με τον Jimi παραπάνω. Είναι λογικό να καθυστερεί μέχρι να δώσει κάτι λειτουργικό και απροβλημάτιστο, σε ένα εύλογο βαθμό. Όσο και να γκρινιάζει ο κόσμος, αυτή η γρίνια είναι πολλάκις προτιμότερη απο την γκρίνια για ένα λειτουργικό που έχει προβλήματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα με τον Jimi παραπάνω. Είναι λογικό να καθυστερεί μέχρι να δώσει κάτι λειτουργικό και απροβλημάτιστο, σε ένα εύλογο βαθμό. Όσο και να γκρινιάζει ο κόσμος, αυτή η γρίνια είναι πολλάκις προτιμότερη απο την γκρίνια για ένα λειτουργικό που έχει προβλήματα.Δεν είναι έτσι τα πράγματα αδερφέ μου...Καταρχάς όταν κανείς τάζει κάτι, καλό είναι να το κάνει. Δεύτερον είναι το να παρέχεις σωστή υποστήριξη στο προϊόν σου.Τι Redstone 1-2 και κουραφέξαλα;Ο χρόνος τρέχει για τις συσκευές σαν τρελός.Αγοράζεις δηλαδή ένα κινητό και θα περιμένεις πόσο για να λειτουργήσει όπως πρέπει; 1 έτος;Πάλιωσε!Αυτή είναι η πραγματικότητα για πολλούς.Αλλά να ήταν 1 καλά θα ήταν..Πόσα χρόνια περιμένουν αξιόλογα apps οι WP users;Και αναφέρομαι και στα apps και στις νέες συσκευές που κυκλοφόρησαν με beta λογισμικό.. Και όλα αυτά από την MS.Συνταγή αποτυχίας διδάσκει προς το παρόν. Εγώ προσωπικά δεν κάνω καμμία τρομερή χρήση με το κινητό και δεν με νοιάζει, αλλά για την εποχή έχει μείνει πίσω αρκετά και άντε να το μαζέψει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ειχαν ταξει 10αρια σεπτεμβρη 2015 εχουμε μαρτη 2016 τα windows 10 mobile εχουν καταντησει το συγχρονο γιοφυρι της αρτας μιλαμε για την ms οχι καμια εταιρειουλα καμια δικαιολογια για τις μλκες τους πλεον οσο αντεξει το lumia 730 ,μετα ποιοτικο κινεζικο android κ αντε γεια ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Πάντως αν το τελευταίο update ειναι αυτο που θα δοθεί σαν official release δεν το λες και smooth σαν τα 8.1. Είναι αλήθεια ότι γλυκοκοιταω το g4 που χει πέσει αρκετά η τιμή του, όσο και αν έχω μισήσει τα android δεν μπορώ να παραλείψω την αδιαφορία και από πλευρά της ms αλλα και των developers για τα windows phone. Ακόμα και οι εφαρμογές της ms ειναι πιο ανεπτυγμένες και όμορφες στις άλλες πλατφόρμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδιά βρήκα (προσωρινή) λύση για το πρόβλημα των μικροφώνων σε Lumia 930 Windows 10 Mobile! Και ναι είναι software το πρόβλημα κ η microsoft δεν λεει να το φτιάξει... Γύρισα το κινητό σε "λειτουργία προγραμματιστη". Κατέβασα το "Lumia Camera" απο εδώ http://www.appx4fun.com/xap/17352/ την έκδοση του Ιουλίου γτ η επόμενη απλα σε παραπέμπει στην stock κάμερα. Δουλεύει άψογα, γράφει 1080p, 4Κ τέλεια με ηχο άψογα και στέρεο και 5.1 και εχω την εντύπωση πως ειναι πιο γρήγορη κ πως βγάζει και πολύ καλύτερες φωτογραφίες...! Το μονο που πρέπει να προσέξω ειναι να μην την αναβαθμίσω... Ελπίζω να κανει κατι η microsoft με το θεματακι αυτο κάποια στιγμή.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paramedic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δηλαδή τα Windows 8.1 που φοράνε τώρα τα κινητά σας είναι τόσο χάλια που θέλετε ντε και καλά τα 10άρια? Εγω πήρα πρώτη φορά WP το Lumia 640XL και είμαι ενθουσιασμένος με όσα κάνει σε τόσο καλό βαθμό απο την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα που έχουν περάσει 6 μήνες περίπου. Το android το θεωρώ υποδεέστερο πια. Όλες οι εφαρμογές που θέλω υπάρχουν και τρέχουν άψογα και στο internet(που γι'αυτό πήρα τόσο μεγάλη οθόνη) είναι τέλειο. Αν βγούν τα 10άρια ξέρω οτι θα είναι καλύτερα αλλά και το υπάρχων λειτουργικό είναι φοβερό. Πολύς ντόρος για το τίποτα θαρρώ ρε σεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 δεν είναι άσχημα τα 8.1 Αλλά τα 10άρια είναι καλύτερα.Και ναι όπως και να το κάνεις,μια αναβάθμιση την θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Grass is always greener on the other side λένε οι ξένοι και ετσι είναι. Και ειναι λιγο αστείο να φωνάζουν κάποιοι για την αναβάθμιση και μετα να λενε θα πάνε σε android που το 90% των χρηστών του ειναι δυο εκδόσεις πίσω από την τελευταία. Καλή τύχη στο xda τους εύχομαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ρε σεις πριν με κρίνεται, το 925 μου το είχα αγοράσει 350 δηλαδή είχα σκάσει αρκετά για να δώσω μια ευκαιρία στα wp. Το κινητό από την αρχή το λάτρεψα γιατί εκτός από πανέμορφο είχε smooth λογισμικό. Το παν σε ένα Smartphone εκτός από το να ειναι smooth (που τα 10ρια αν γίνουν release με την τωρινή έκδοση δεν θα ναι) ειναι και οι εφαρμογές, που ας το παραδεχτούμε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Περι xda κτλπ, άμα θες να πειράξεις το κινητό, θα το κανεις είτε έχεις android είτε windows phone. Ο flogerakos περνάει custom firmware. Γιατί ασχολήθηκα πρόσφατα με custom rom σε android, η διαδικασία ειναι παρα πολύ απλή χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σαφώς και η μεγαλύτερη πληγή στα wp είναι οι εφαρμογές. Το λειτουργικό είναι πολύ καλό και smooth αλλά τι να το κάνεις σκέτο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σαφώς και η μεγαλύτερη πληγή στα wp είναι οι εφαρμογές. Το λειτουργικό είναι πολύ καλό και smooth αλλά τι να το κάνεις σκέτο; Είναι έτοιμες σχεδόν (beta) οι universal εφαρμογές facebook, mesenger, instagram, σύντομα το vider και γενικότερα με την ολοκληρωτική επικράτηση των Windows 10 και των universal apps αυξάνονται συνεχώς και θα τις παίρνουν τα κινητά κανονικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα