privateer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όπως φαίνεται μπήκαμε στην τελική ευθεία για το γενικό release των win10 mobile. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ετσι φαινεται, αν και δεν ξερεις ποτε με την Microsoft... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κατεβάζω την 10.0.10586.164 από release στην .999 θα δωσουν το επισημο update!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 στην .999 θα δωσουν το επισημο update!! Ρε παιδιά το έχουμε πει...γράφετε πηγές αλλιώς δεν έχει νόημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ρε παιδια εγω για πλακα το εγραψα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τελευταία ανακοίνωση είναι πως θα βγουν Μάρτιο. Τώρα θα μου πείτε πως όλο αλλάζει ο μήνας αλλά τι να κάνουμε, από το να βγουν με προβλήματα τον Σεπτέμβρη/Νοέμβρη/κλπ ας βγουν όταν είναι 100% έτοιμα χωρίς τα θεματάκια με τα ξυπνητήρια, τα sms και ότι άλλα υπάρχουν (απ' ότι διάβασα τα περισσότερα έχουν διορθωθεί πλέον). Η νέα build βγήκε και για non Insiders με 10αρια (Lumia X50) οπότε πολύ πιθανό να είναι και αυτή που θα πάρουν οι υπόλοιποι όταν βγουν επισήμως για όλες τις συσκευές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τα 10αρια δεν με εχουν ενθουσιασει. Τα 8.1 μου φαίνονται πιο χρηστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδιά στο Windows Central γράφει πως το 10568.164 είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει επίσημα απο μερα σε μέρα για όλους! Και ενας χρήστης Lumia 520 ανέβασε πως οι insiders άρχισαν ήδη και περνούν το επίσημο update και όχι technical preview. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εχει κανεις αλλος το προβλημα που κολλαει το gui και freezαρει ολο το κινητο μεχρι να το κανεις soft reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 θα ξαναβαλουν πισω εφαρμογες μηχανης? Θελω πανοραμα και τα αλλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καμια εμπιστοσυνη στην ms πλεον.εχει μηνες που κοροιδευει τους λιγους που μεινανε.τα αλλα δυο λειτουργικα με εκατομ εφαρμογες και η μσ καταρρεει μερα με τη μερα στον τομεα mobile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σήμερα έπιασα στα χέρια μου Lumia 950 xl και εμφάνησε το update με την .164 χωρίς να είναι σε insider.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Επίσημη ενημέρωση σε Lumia 930!!! Ξεκίνησε!!! Αφου επανέφερα το τηλέφωνο με το Windows Devise Recovery Tool βρήκε νεο firmware 02540.00019.15235.40008 το εγκατέστησα κ αφου έψαξα για ενημερώσεις αμέσως μου έβγαλε τα 10 χωρίς insider! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το τελευταίο update ,έφερε επιτέλους τον edge σε λειτουργική κατάσταση. Δεν είναι απίστευτα γρήγορος άλλα τα βασικά προβλήματα άρχισαν να επιλύονται, πλέον όταν θες να κλείσεις όλα τα taps το κάνει απροβλημάτιστα, σου επιτρέπει να επιλέξεις όλα τα links χωρίς δεύτερη προσπάθεια και κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα που σε αφήνει να κανεις full screen τα video η αντίθετα. Νομίζω επιτέλους είναι σε καλό δρόμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 στο δικο μου l640xl τπτ ακομα ..... στην εφαρμογη πατησες leave να φυγεις απο το insider?την εφαφμογη την εχεις στο τηλεφωνο με τα 8,1 που σου ηρθε η ενημερωση; http://www.windowscentral.com/stop-getting-insider-build-windows-10-mobile οντως πρεπει να αρχισε σταδιακα http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-10586164-looks-release-candidate-81-upgrades?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook flogerako αντε να δουμε τα οφωνα θα δουλευουν τωρα η παλι τα ιδια;....αν δεν ... ανοιξε το παραθυρο και ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα