Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελευταία ανακοίνωση είναι πως θα βγουν Μάρτιο. Τώρα θα μου πείτε πως όλο αλλάζει ο μήνας αλλά τι να κάνουμε, από το να βγουν με προβλήματα τον Σεπτέμβρη/Νοέμβρη/κλπ ας βγουν όταν είναι 100% έτοιμα χωρίς τα θεματάκια με τα ξυπνητήρια, τα sms και ότι άλλα υπάρχουν (απ' ότι διάβασα τα περισσότερα έχουν διορθωθεί πλέον).

Η νέα build βγήκε και για non Insiders με 10αρια (Lumia X50) οπότε πολύ πιθανό να είναι και αυτή που θα πάρουν οι υπόλοιποι όταν βγουν επισήμως για όλες τις συσκευές.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά στο Windows Central γράφει πως το 10568.164 είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει επίσημα απο μερα σε μέρα για όλους! Και ενας χρήστης Lumia 520 ανέβασε πως οι insiders άρχισαν ήδη και περνούν το επίσημο update και όχι technical preview.

post-202726-0-60062300-1457531041_thumb.png

• Like 1

Καμια εμπιστοσυνη στην ms πλεον.εχει μηνες που κοροιδευει τους λιγους που μεινανε.τα αλλα δυο λειτουργικα με εκατομ εφαρμογες και η μσ καταρρεει μερα με τη μερα στον τομεα mobile

Επίσημη ενημέρωση σε Lumia 930!!! Ξεκίνησε!!!

Αφου επανέφερα το τηλέφωνο με το Windows Devise Recovery Tool βρήκε νεο firmware 02540.00019.15235.40008 το εγκατέστησα κ αφου έψαξα για ενημερώσεις αμέσως μου έβγαλε τα 10 χωρίς insider!

post-202726-0-18507200-1457541454_thumb.png

• Like 3

Το τελευταίο update ,έφερε επιτέλους τον edge σε λειτουργική κατάσταση. Δεν είναι απίστευτα γρήγορος άλλα τα βασικά προβλήματα άρχισαν να επιλύονται, πλέον όταν θες να κλείσεις όλα τα taps το κάνει απροβλημάτιστα, σου επιτρέπει να επιλέξεις όλα τα links χωρίς δεύτερη προσπάθεια και κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα που σε αφήνει να κανεις full screen τα video η αντίθετα. Νομίζω επιτέλους είναι σε καλό δρόμο.

• Like 1

στο δικο μου l640xl τπτ ακομα .....

στην εφαρμογη πατησες leave να φυγεις απο το insider?την εφαφμογη την εχεις στο τηλεφωνο με τα 8,1 που σου ηρθε η ενημερωση;

http://www.windowscentral.com/stop-getting-insider-build-windows-10-mobile

οντως πρεπει να αρχισε σταδιακα http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-10586164-looks-release-candidate-81-upgrades?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

flogerako αντε να δουμε τα οφωνα θα δουλευουν τωρα η παλι τα ιδια;....αν δεν ... ανοιξε το παραθυρο και ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...