Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Βασικά το messenger δε τρέχει στο προσκήνιο. Μόνο αν σου έρθει μήνυμα παίρνει μπρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ενω διαβαζω 5 μηνυματα απο τον υπολογιστη στις 10 το βραδυ ,μετα 3 ωρες ερχονται στον messenger και ξυπναω,ενω τα εχω διαβασει ερχονται μετα ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Έχει βγει στο store το νέο Instagram Beta (import από το IOS, διαφορετική εφαρμογή από το προηγούμενο). Σύμφωνα με την αδερφή μου πολύ καλύτερο από το προηγούμενο Beta και από το 6tag. ενω διαβαζω 5 μηνυματα απο τον υπολογιστη στις 10 το βραδυ ,μετα 3 ωρες ερχονται στον messenger και ξυπναω,ενω τα εχω διαβασει ερχονται μετα ωρες Κάτι παρόμοιο γίνεται και σε μένα που χρησιμοποιώ ανδροιδ (6,0) αυτό το καιρό και γινόταν και με την παλιά μου συσκευή (4,0-4,4). Μόλις ανοίξω το ιντερνετ θα μου έρθουν μαζεμένα όλα τα μηνύματα από την προηγούμενη φορά που χρησιμοποίησα την εφαρμογή παρόλο που τα έχω απαντήσει από το πισί. Στα windows phone βέβαια γίνεται σε χειρότερο βαθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εχω και android συσκευη lg f60,καμια μα καμια σχεση ερχονται αμεσως και δεν κανει τις μαλ...ες που κανει στο lumia.οσο για την εφαρμογη εχει λιγο καιρο που βγηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Νομίζω αυτή είναι η παλιά που δείχνεις. Η καινούρια είναι για windows 10, store link. Known issues: - Facebook login - "Share to" functionality - Crashes/stability in creation workflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αυτη ειναι που εβαλα πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αυτή που έδωσα στο λινκ πιο πάνω είναι η καινούρια γι'αυτό και έχει μόνο 419 ratings ενώ η παλιά είναι αυτή που έχει 76Κ. Αν τις δεις από τον browser στο pc ή από W10M συσκευή θα σου ανοίξει δυο διαφορετικές εφαρμογές. Ορίστε και η είδηση για την καινούρια -> http://mspoweruser.com/universal-instagram-app-now-windows-store/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Επιτελους μια official και updated εφαρμογη για Instagram. Σαν το περιβαλλον ομως του 6tag δεν εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Απλα θα προσθέσεις το messenger στις εφαρμογές που επιθυμείς να τρέχουν ακόμη και με την οικονομία μπαταρίας. Τι εχεις Windows 8.1 η Windows 10 ? Flogerake πες μου πως βλέπω την Build που χρησιμοποιώ για να την κοιτάξω και να σου την πώ, ώστε να τσεκάρεις το πρόβλημα με τα μικρόφωνα σε 930 που αναφέρθηκε προηγουμένως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλά ρε πάνε καλά εκεί στην ΜΑΙΚΡΟΣΟΦΤ ; windows 10 mobile Microsoft Lumia 640xl πχ .. Έχω......και μια λένε τον ένα μήνα μια τον άλλο ... Πες μια και καλή καλοκαιρη 2016 και τέλος ... Λεγανε 2015 Οκτώβριο για Δεκέμβριο μετά Φλεβάρη μετά Απρίλιο τώρα μαρτιο .. Κάπως έτσι ..τελος πάντων αποφασίστε ρε ..προφανώς και δεν είναι έτοιμο ακόμα και φαίνεται αλλά ρε γαμωτο πείτε μια ημερομηνία μακρινή κάπως υπολογισμένη.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Επιτελους μια official και updated εφαρμογη για Instagram. Σαν το περιβαλλον ομως του 6tag δεν εχει... Αυτό ακριβώς. Ακόμα το 6tag είναι καλύτερο. έχει και live tile. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Κατεβάζω την 10.0.10586.164 από release 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Κατεβάζω την 10.0.10586.164 από release Δεν εχει και καμια σημαντικη διαφορα απτην .122.. Νομιζω μονο fixαρουν για το swipe keyboard?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Νωρίς το θυμήθηκα αλλά μπορούμε να έχουμε κάπως google maps;; Διαβάζω αυτά που γράφετε για τον edge και δεν μου αρέσουν...για μένα ένας καλός browser είναι σημαντικότερος από όλες τις εφαρμογές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αλλαγες που φερνει η .164 http://prntscr.com/acukzm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα