Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν με νοιάζει το πρώτο κύμα, καλό είναι και το insider αλλά περιμένω τον Ιούνη το Redstone με πολλά νέα features.

Δημοσ.

και εγώ μια χαρά είμαι με Insider,αλλά θα ήθελα και τους drivers για το 640.

πάντως και για redstone μικρό καλάθι κρατάω.

Και για τα "απλά" 10άρια το ίδιο λέγαμε και δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από τα 8.1 σε λειτουργίες.

• Like 1
Δημοσ.

Τι παραπανω χαρακτηριστικα εχει η redstone?

Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν επίσημα πριν το καλοκαίρι ή μπα;  :P

Σαν πολλα δεν θελεις? :P

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν με όσα έχω διαβάσει με κάνατε να το ψάξω. Έβαλα το Lumia Tester και όπως έχω πει και προηγουμένως στο δικό μου Lumia 930 απο την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που έβαλα Windows 10 Insider, λειτουργούν όλα τα μικρόφωνα κανονικά. Για όσους παραμένουν δύσπιστοι, μπορώ να τους παραθέσω και τα tests που έκανα και το επιβεβαιώνουν αλλά νομίζω ότι είναι περιττό. 

Αυτό το "σε κανένα Lumia 930 παγκοσμίως" προφανώς και δεν ισχύει. Γνωστός μου με 930, το οποίο είχε αγοράσει περίπου 1 χρόνο πριν απο εμένα, επίσης δεν έχει κανένα πρόβλημα με Win 10 σε κανένα απο τα μικρόφωνά του.

Σε ποια έκδοση υλικολογισμικου αναφέρεσαι φίλε μου και αν ειναι εύκολο να μας πεις με ποιο firmware..??? Γιατι το πρόβλημα το έχουν το 2.0.0.2 και 2.0.0.3 Η Microsoft το αναγνωρίζει επίσημα το πρόβλημα με την ασυμβατότητα των μικροφώνων στην παρτίδα αυτή των 930 στα Windows 10 Mobile και εχουν ετοιμάσει firmware γιαυτο το λογο που ίσως κυκλοφορήσει εντός της εβδομάδος....

• Like 1
Δημοσ.

το εντος εβδομαδας μου αρεσε πιο πολυ απο ολα!οπως και η αναβαθμιση το φθινοπωρο,μετα πηγε δεκεμβρη,μετα φεβρουαριο και ξανα αναβολη.....ειναι μια χαμενη υποθεση της ms για τα win mobile.κριμα σε αυτους που αγορασαν τα 950 (ακριβα) και οι εφαρμογες ειναι πισω 3 χρονια,γιατι δεν ασχολειται κανενας προγραμματιστης πλεον.ο edge στην insider σε μεγαλες σελιδες κολλαει και κλεινει,δλδ ακομα χειροτερος και απο τον ie.

στον chrome android οι ιδιες σελιδες φορτωνουν και δεν κλενει ποτε

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποια έκδοση υλικολογισμικου αναφέρεσαι φίλε μου και αν ειναι εύκολο να μας πεις με ποιο firmware..??? Γιατι το πρόβλημα το έχουν το 2.0.0.2 και 2.0.0.3 Η Microsoft το αναγνωρίζει επίσημα το πρόβλημα με την ασυμβατότητα των μικροφώνων στην παρτίδα αυτή των 930 στα Windows 10 Mobile και εχουν ετοιμάσει firmware γιαυτο το λογο που ίσως κυκλοφορήσει εντός της εβδομάδος....

Δεν γνωρίζω σε ποιον αριθμό αναφέρεσαι. Αν θέλεις πες μου που μπορώ να το βρώ για να στο πω. Παρόλα αυτά, πριν 2 μήνες μπήκα σε Insider και έκτοτε έχω κάνει άλλη μία αναβάθμιση πριν περίπου 1 μήνα.

Δημοσ.

το εντος εβδομαδας μου αρεσε πιο πολυ απο ολα!οπως και η αναβαθμιση το φθινοπωρο,μετα πηγε δεκεμβρη,μετα φεβρουαριο και ξανα αναβολη.....ειναι μια χαμενη υποθεση της ms για τα win mobile.κριμα σε αυτους που αγορασαν τα 950 (ακριβα) και οι εφαρμογες ειναι πισω 3 χρονια,γιατι δεν ασχολειται κανενας προγραμματιστης πλεον.ο edge στην insider σε μεγαλες σελιδες κολλαει και κλεινει,δλδ ακομα χειροτερος και απο τον ie.

στον chrome android οι ιδιες σελιδες φορτωνουν και δεν κλενει ποτε

Θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά τον Edge.

Ενώ στην αρχή μου φάνηκε πως είναι αρκετά καλός, όσο περνάει ο καιρός έχω όλο και περισσότερα παράπονα και ελπίζω είτε σε μεγάλη αναβάθμιση στο redstone (btw έχουν πει για addons σε πισί άρα και σε κινητό υποθέτω) είτε σε κανα firefox γιατί οι UC, maxthon κ.α. μου φαίνονται γελοίοι και καμία σχέση με τις εκδόσεις τους στο android.

Για το θέμα των εφαρμογών βγήκε βίντεο με το νέο ίνσταγκραμ και λένε πως είναι import από το IOS. Μακάρι να κάνουν το ίδιο και με το μέσεντζερ στο φβ.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Edge είναι κάκιστος. Τον δοκίμασα σε Lumia 950 και είναι έτη φωτός πίσω από τον Dolphin σε συσκευή του 2013.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τι περιμένατε με τον edge, καμουφλαρισμένος ie είναι.

Δεν ισχύει αυτο. Αν δεν ξέρουμε μην πετάμε οτι νανε. Και όντως ο edge θέλει δουλειά ακόμη.

• Like 1
Δημοσ.

Τρόπος να τρέχει το messenger με την Οικ. μπαταριας ον μπα;

Απλα θα προσθέσεις το messenger  στις εφαρμογές που επιθυμείς να τρέχουν ακόμη και με την οικονομία μπαταρίας. Τι εχεις Windows 8.1 η Windows 10 ?

Δημοσ.

Απλα θα προσθέσεις το messenger  στις εφαρμογές που επιθυμείς να τρέχουν ακόμη και με την οικονομία μπαταρίας. Τι εχεις Windows 8.1 η Windows 10 ?

στο win 8.1 δεν μπορεις να αλλαξεις καποια ρυθμιση σχετικα με τον messenger στην οικονομια μπαταριας,γυρισα στα 8,1 οποτε δεν ξερω αν γινεται πλεον στα 10.τρεχει απο οσο καταλαβα συνεχεια στο παρασκηνιο,αλλα οπτε γουσταρει δουλευει ,μια ερχονται μηνυματα μια οχι.στο tube cast εχει την επιλογη 

post-344095-0-25893600-1457382643_thumb.png

post-344095-0-73035000-1457382645_thumb.png

post-344095-0-19310400-1457382858_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...