Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και λετε για battery drain νομιζω πως οντως οταν εχω ανοιχτο το wifi καταναλωνει καποια παραπανω μπαταρια αποτι στο προηγουμενο build .107.. ισχυει;; Και γενικως οταν ειμαι στο internet παλι νομιζω πως καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια αποτι στην .107...(οτι να ναι λιγο)

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγουρα στα προηγουμενα build με wifi ειχαμε τεραστιο battery drain, τωρα στο .122 ας ελπισουμε να ειναι καλυτερα. Το κανω τωρα install.

• Like 1
Δημοσ.

Πως γινεται να βγηκε h .122 στα slow και οχι στα fast? :P

Καθεται βγαζει η microsoft update διαφορα και το τεραστιο προβλημα του battery drain με wifi στα @@ της....

Βγήκε και στο release.Στα καινούργια κινητά ασχολούνται με το fast.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια καινοτομία από την MS, άλλαξα από fast σε release για να βρει το update.

Επίσης σε κάθε update κάνει unpin τις ομάδες επαφών από την οθόνη..

Επεξ/σία από salida
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογη στο μαρκετ για καλύτερο και πιο εύχρηστο κατάλογο επαφών, προσθήκη νέων επαφών κλπ;

Ακόμα, υπάρχει κάποια εφαρμογή για τις κλήσεις;

(το 635 έχει φίλη και δυσκολεύεται να βρει επαφές, να προσθέσει νέες, γενικά της φαίνεται πολύ δύσχρηστο)

Δημοσ.

αξιζει να βαλω τα preview στο 640 η θα ειναι ταλαιπωρια;

Αξίζει και με το παραπάνω.Σαν να έχεις άλλο τηλέφωνο είναι.

είναι και από τις συσκευές που παίρνουν την tp συνήθως χωρίς προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογη στο μαρκετ για καλύτερο και πιο εύχρηστο κατάλογο επαφών, προσθήκη νέων επαφών κλπ;

Ακόμα, υπάρχει κάποια εφαρμογή για τις κλήσεις;

(το 635 έχει φίλη και δυσκολεύεται να βρει επαφές, να προσθέσει νέες, γενικά της φαίνεται πολύ δύσχρηστο)

Το rapdialer ισως να τη βολεψει.
  • Like 2
Δημοσ.

το fast ring θα ασχολείται με τις redstone όταν γίνουν διαθέσιμες για τα παλαιότερα Lumia.

• Like 1
Δημοσ.

Εντυπωσεις μπαταριας της .122 σε Lumia 620. Υπαρχει μια μικρη βελτιωση στην αναμονη.Μου τρωει 2.13percent/Hour ενω παλια ηταν γυρω στο 2.3Percent/Hour.

Επισης τα τελευταια builds απο την .72 και υστερα το κινητο το αισθανομαι να μην κουραζει πλεον.Τα 10ρια αντεχονται σε πολυ low end Soc και με 512 mb RAM.

Μερικα παραπονα γενικα ειναι οτι το messaging αργει αρκετα να φορτωθει και επισης δεν μπορω να εγκαταστησω ορισμενες εφαρμογες απο το store με την πιο σημαντικη το facebook messenger.

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει και με το παραπάνω.Σαν να έχεις άλλο τηλέφωνο είναι.

είναι και από τις συσκευές που παίρνουν την tp συνήθως χωρίς προβλήματα.

τα εβαλα σημερα και πραγματικα ειναι σαν να εχω αλλο τηλεφωνο

• Like 1
Δημοσ.

Οχι τα μικρόφωνα είπαμε ειναι θέμα software και το γνωρίζει το bug η microsoft. Δοκιμασμένα με Lumia Test Application δουλεύουν άψογα σε 8.1 Denim. Και το ξαναλέμε, σε κανένα Lumia 930 παγκοσμίως με Windows 10 Mobile δεν δουλεύουν και τα 4 μικρόφωνα που έχει η συσκευή. Δουλεύουν το πολύ μέχρι 2 μικρόφωνα στην καλύτερη περίπτωση. Στην δικιά μου δεν δουλεύει κανένα.

Λοιπόν με όσα έχω διαβάσει με κάνατε να το ψάξω. Έβαλα το Lumia Tester και όπως έχω πει και προηγουμένως στο δικό μου Lumia 930 απο την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που έβαλα Windows 10 Insider, λειτουργούν όλα τα μικρόφωνα κανονικά. Για όσους παραμένουν δύσπιστοι, μπορώ να τους παραθέσω και τα tests που έκανα και το επιβεβαιώνουν αλλά νομίζω ότι είναι περιττό. 

Αυτό το "σε κανένα Lumia 930 παγκοσμίως" προφανώς και δεν ισχύει. Γνωστός μου με 930, το οποίο είχε αγοράσει περίπου 1 χρόνο πριν απο εμένα, επίσης δεν έχει κανένα πρόβλημα με Win 10 σε κανένα απο τα μικρόφωνά του.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...