Rage_unseen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μπηκα απλα να γραψω οτι στην ms γαμ$%νται big time 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ακομα να φτιαχτει το μαυρο εικονιδιο του start στο multitasking.Θα σας πω εντυπωσεις απο μπαταρια σε λιγο καιρο. Συμβαινει και σε σας οι εφαρμογες κατα την εγκατασταση τους να βγαζουνε error? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ακομα να φτιαχτει το μαυρο εικονιδιο του start στο multitasking.Θα σας πω εντυπωσεις απο μπαταρια σε λιγο καιρο. Συμβαινει και σε σας οι εφαρμογες κατα την εγκατασταση τους να βγαζουνε error? Μολις κατεβασα παιχνιδι για την ακριβεια (sonic dash) και οχι εφαρμογη και κατεβηκε και εγινε εγκατασταση κανονικα!! Θες να μου πεις τι εφαρμογη προσπαθεις να κατεβασεις και δεν μπαινει ωστε να το την δοκιμασω αν δω αν θα μπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μολις κατεβασα παιχνιδι για την ακριβεια (sonic dash) και οχι εφαρμογη και κατεβηκε και εγινε εγκατασταση κανονικα!! Θες να μου πεις τι εφαρμογη προσπαθεις να κατεβασεις και δεν μπαινει ωστε να το την δοκιμασω αν δω αν θα μπει; Δεν το κανει σε ολες , αλλα σε ορισμενες. Το facebook messenger το ειχα σβησει και θελω να το ξαναπερασω και παντα μου βγαζει ερορ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 .122 κυρίες και κύριοι κ το πρόβλημα με τα μικρόφωνα στο 930 παραμένει ακάθεκτο.... Απ' ότι υποψιάζομαι μάλλον είναι καθαρά θέμα firmware κ όχι software κ μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα... Από επιδώσεις κ μπαταρία σούπερ η .122 πάντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 σε 640 η 122 δουλεύει όπως πρέπει. Να δούμε πότε θα αρχίσουν να σκάνε και τα fw που έγραψαν εχθές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τα μικρόφωνα είπαμε ειναι hardware πρόβλημα. Τσεκαρετα με το Lumia test application. Με 122 όλα δουλεύουν καλά στο 920. Νομιζω είμαστε κοντά σε official release. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ας παρατηρησει καποιος και να μου πει τι γινεται με το battery draining me ανοιχτο το wifi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνουμε browse τα αρχεία μας σε mac; Θέλω να μεταφέρω flac μουσική και ο μόνος τρόπος ειναι με cloud αλλα είναι αρκετά χρονοβόρο. Ούτε αυτό μπορούμε να κάνουμε καλά που μας αφήνει να παίρνουμε και τηλέφωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τα μικρόφωνα είπαμε ειναι hardware πρόβλημα. Τσεκαρετα με το Lumia test application. Με 122 όλα δουλεύουν καλά στο 920. Νομιζω είμαστε κοντά σε official release. Οχι τα μικρόφωνα είπαμε ειναι θέμα software και το γνωρίζει το bug η microsoft. Δοκιμασμένα με Lumia Test Application δουλεύουν άψογα σε 8.1 Denim. Και το ξαναλέμε, σε κανένα Lumia 930 παγκοσμίως με Windows 10 Mobile δεν δουλεύουν και τα 4 μικρόφωνα που έχει η συσκευή. Δουλεύουν το πολύ μέχρι 2 μικρόφωνα στην καλύτερη περίπτωση. Στην δικιά μου δεν δουλεύει κανένα. Έχω την έκδοση υλικολογισμικου 2.0.0.2 . Μπορεί κάποιος που εχει την συγκεκριμένη έκδοση, να μας πει αν δουλεύουν ολα τα μικρόφωνα του με το Lumia Test Application σε Windows 10 Mobile και αν ναι με πιο firmware μήπως κ το περάσω να δουλέψουν και σε έμενα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αναβάθμιση στην εφαρμογή της κάμερας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Οχι τα μικρόφωνα είπαμε ειναι θέμα software και το γνωρίζει το bug η microsoft. Δοκιμασμένα με Lumia Test Application δουλεύουν άψογα σε 8.1 Denim. Και το ξαναλέμε, σε κανένα Lumia 930 παγκοσμίως με Windows 10 Mobile δεν δουλεύουν και τα 4 μικρόφωνα που έχει η συσκευή. Δουλεύουν το πολύ μέχρι 2 μικρόφωνα στην καλύτερη περίπτωση. Στην δικιά μου δεν δουλεύει κανένα. Έχω την έκδοση υλικολογισμικου 2.0.0.2 . Μπορεί κάποιος που εχει την συγκεκριμένη έκδοση, να μας πει αν δουλεύουν ολα τα μικρόφωνα του με το Lumia Test Application σε Windows 10 Mobile και αν ναι με πιο firmware μήπως κ το περάσω να δουλέψουν και σε έμενα? Ξαναλέω είναι hardware prob. Εκτός και εσύ ξέρεις καλύτερα από τους τεχνικούς της MS. Μόνη λυση είναι το service αλλιώς περιμενε το μαγικό update που θα τα φτιάξει Hi, Windows Audio Quality guy here. Here's what we think we know about the microphone issues on the Lumia 930. The Lumia 930 uses several microphone elements that work together to deliver sound to the OS. Due to known hardware issues, sometimes these microphone elements go bad and stop producing sound. When this happens, they don't ever fix themselves. So you are now in a situation where only some elements are producing sound, and others are not. Different apps record audio in different ways. Depending on which element(s) went bad, and how the apps record audio, things might seem to work anyway, or you might get silence. The built-in Camera app changed the way it recorded audio between Windows 8.1 and Windows 10. So some users might notice that going from Windows 8.1 to Windows 10 breaks recording video... and other users might notice that going from Windows 8.1 to Windows 10 fixes recording video! It all depends on which elements went bad. The only way to fix the problem, that we know of, is to replace the phone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 επειδή μπερδεύτηκα αναφέρεστε σε 10586.122 ??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 επειδή μπερδεύτηκα αναφέρεστε σε 10586.122 ??? Salida ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πως γινεται να βγηκε h .122 στα slow και οχι στα fast? Καθεται βγαζει η microsoft update διαφορα και το τεραστιο προβλημα του battery drain με wifi στα @@ της.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα