dimosthenis1984 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχεις και αδικο .περιμενω λιγες μερες αν δεν γινει τιποτα με εφαρμογες συγκεκριμενες που χρησιμοποιω φευγω για android εγω παλι σκεφτομαι για bb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ .... ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ... Ώχου μωρέ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Με τον messenger εκανα κλησεις και βιντεοκλησεις με αριστη ποιοτητα ,γυρισα σε win phone και βαζω 5 καρτες το μηνα γιατι η εφαρμογη δεν εχει αυτα που εχει στο android.υπομονη ενα μηνα και μετα αντε γεια ,χτυπαω ενα s6 με 350 € και τη βγαζω 3 χρονια ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εμείς αυτοί την πολυπόθητη αναβάθμιση πότε θα την λάβουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μας κρεμάσανε παιδιά......... http://www.mobipicker.com/windows-10-mobile-release-for-eligible-lumia-phones-wont-be-happening-on-29th-feb/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ΓΑ$#^&ΝΤΑΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το σπιτάκι τους μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα ειχα στο νου μου οτι θα βγαινε η επομενη εκδοση .122 διοτι το ειχα δει μεσω Windows Central και μου φανηκε παραξενο (να μη ξερετε τιποτα σχετικο) και λεγατε πως σημερα θα βγουν επισημα τα 10ρια(του χρονου δλδ)... Αν μπειτε Windows Central λενε πως θα βγει αλλο update η .122! Παρεμπιπτοντως Windows Central μπαινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έλεος πια.. τσάμπα πήγε και το hard reset παίζει το επίσημο update να έρθει σε κανά δυο μήνες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ειμαι ενα κλικ πριν βαλω τα 8.1 ,ειμαι με κινητο στημενο προχειρα απο τελη δεκεμβρη που υποτιθεται θα περναμε τα official 10 windows phone ποτε ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα ειχα στο νου μου οτι θα βγαινε η επομενη εκδοση .122 διοτι το ειχα δει μεσω Windows Central και μου φανηκε παραξενο (να μη ξερετε τιποτα σχετικο) και λεγατε πως σημερα θα βγουν επισημα τα 10ρια(του χρονου δλδ)... Αν μπειτε Windows Central λενε πως θα βγει αλλο update η .122! Παρεμπιπτοντως Windows Central μπαινετε; Μπαίνω καθημερινά σε Windows Central, MSPowerUser και WinBeta και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο ξέρω πως μάλλον δεν θα βγουν ποτέ τα 10αρια επίσημα Χρησιμοποιώ προσωρινά Xperia M με Android 6 και η αλήθεια είναι πως όσες βελτιώσεις και αν έγιναν με τα 10αρια, είμαστε ακόμα αρκετά πίσω. Ελπίζω με το Redstone Update το καλοκαίρι να δούμε αρκετά νεα features. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 παει και σημερα 29/2 τωρα παμε για 31/3!! χελωνε MS!!! Μπαίνω καθημερινά σε Windows Central, MSPowerUser και WinBeta και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο ξέρω πως μάλλον δεν θα βγουν ποτέ τα 10αρια επίσημα Χρησιμοποιώ προσωρινά Xperia M με Android 6 και η αλήθεια είναι πως όσες βελτιώσεις και αν έγιναν με τα 10αρια, είμαστε ακόμα αρκετά πίσω. Ελπίζω με το Redstone Update το καλοκαίρι να δούμε αρκετά νεα features. μα το καλοκαιρι δεν θα εχουμε παρει ακομα τα 10!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλά μας βλέπω να πέρνουμε τα 10 όταν βγάλει νεο λειτουργικό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τα καταφερε πολυ καλα η ms να διωξει και οσους μεινανε.χιλιες φορες android με ενημερωμενες λειτουργικες εφαρμογες και αντε γεια windows mobile. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τα καταφερε πολυ καλα η ms να διωξει και οσους μεινανε.χιλιες φορες android με ενημερωμενες λειτουργικες εφαρμογες και αντε γεια windows mobile. Στο καλό και καλή ώρα να έχετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα