Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέμα λογισμικού είναι κ σε εσένα. Αν δεν έπαιζαν εξαρχής από την ημέρα που το αγόρασες / απόκτησες τότε πάω πάσο. Αν έχεις εγγύηση πας για αντικατασταση συσκευής. Αν έπαιζαν και σταματήσαν κάποια στιγμή είναι θέμα λογισμικού. Έχει συμβεί και σε πολλές περιπτώσεις μετά από αναβάθμιση σε 8.1 (http://www.dailymotion.com/video/x2exnww_nokia-lumia-sound-and-mic-problem-with-latest-update-windows-8-1-black_news) και αν περάσεις μέσω του tool το τελευταίο firmware για την συσκευή φτιάχνουν!

Επίσης σήμερα παρατήρησα πως τα δικά μου μικρόφωνα λειτουργούν ΑΛΛΑ ηχογραφούν σε πάρα πολύ υπερβολικό βαθμό σιγά. Δηλαδή μετά δυσκολίας την ακούς την ηχογράφηση μετά... Άντε να δούμε τι θα γίνει κ αν το φτιάξουν...

http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-930/361128-2nd-mic-fail-conspiracy-theory.html

Βασικά, δεν είχα δουλέψει ποτέ ανοιχτή ακρόαση και μόλις είδα το bug έκανα μια κλήση και διαπίστωσα ότι δεν παίζει. Βέβαια, παρατήρησα ότι πριν κάποιον καιρό που τραβούσα βίντεο, ο ήχος ακουγόταν πολύ πιο καθαρός, δυνατός και... "πολυκατευθυντικός" απ' όλες τις μεριές... πλέον είναι σα να ακούγεται από μακριά.

Και στο δικο μου 930 δεν δουλευουν το 3ο και 4ο μικρόφωνο. Θα το στείλω για service όταν βγούνε τα 10αρια

Γιατί τότε; :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, δεν είχα δουλέψει ποτέ ανοιχτή ακρόαση και μόλις είδα το bug έκανα μια κλήση και διαπίστωσα ότι δεν παίζει. Βέβαια, παρατήρησα ότι πριν κάποιον καιρό που τραβούσα βίντεο, ο ήχος ακουγόταν πολύ πιο καθαρός, δυνατός και... "πολυκατευθυντικός" απ' όλες τις μεριές... πλέον είναι σα να ακούγεται από μακριά.

Γιατί τότε; :)

Για να μην χρειαστεί να κανω και 2ο hard reset όταν βγουνε τα 10αρια.

• Like 2
Δημοσ.

Παλικάρια ερώτηση. Πήρα για τον πατέρα μου το 532 και πέρασα viber στη συσκευή αλλά δεν με αφήνω να κάνω βίντεο κλήση. Μόνο ομιλία. Γιατί αυτό; Πρέπει να κάνω κάτι πριν μου το επιτρέψει; 

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε και λεμε! Σε φιλο εχει το 930 και εχει κατεβασει απτο store(αφου το βρηκε με δυσκολια) το subway surfers!!

Ε αφου πορωθηκα παλι ειπα να το κατεβασω! Ελα μου ομως που παω στο store, γραφω subway surfers και (!) δεν μου βρισκει, το κανονικο subway παρα μονο ενα αλλο κινεζικο οπου δεν ειναι αυτο!

Ε αφου δε το βρισκω λεω, παω google κανω αναζητηση subway surfers wp, μπαινω στο πρωτο αποτελεσμα και με πεταει στο store...καλα μεχρι δω..μετα στο store δεν μπορω να το κατεβασω γιατι μου λεει: Sorry, Subway Surfers is no longer available.. For help go to support.microsoft.com;;; Το χει αντιμετωπισει κανενας;; Αν δεν σας ειναι κοπος καντε το μια αναζητηση στο store να μου πειτε αν το βρισκεται και αν δεν το βρισκεται να το αναζητησετε στο google ωστε να σας πεταξει στο store..

Βεβαια και κατι αλλο οταν, παω και καλα να κανω κριτικη(για το παιχνδι μιλαω) λεει This app needs hardware your device doesn't have, hindering app performance. Rating and reviewing is turned off.

Εχει καμια σχεση με το να γινεται universal η εφαρμογη;;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξεις λειτουργικό :P Η εφαρμογή των WM δεν έχει βιντεοκλήση.

Α τέλεια... και να φανταστείς ότι του το διάλεξα αυτό για να μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα ως μια φτηνή dual sim smart συσκευή. Θα του έπαιρνα το Moto Ε αν δεν είχα το θέμα με το dual sim. Πωωωω σπάσιμο, κλήσεις με την μάνα μου για να βλέπουν τον εγγονό του ήθελε (redmi note 2 η μάνα μου εν το μεταξύ)...

• Like 2
Δημοσ.

Α τέλεια... και να φανταστείς ότι του το διάλεξα αυτό για να μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα ως μια φτηνή dual sim smart συσκευή. Θα του έπαιρνα το Moto Ε αν δεν είχα το θέμα με το dual sim. Πωωωω σπάσιμο, κλήσεις με την μάνα μου για να βλέπουν τον εγγονό του ήθελε (redmi note 2 η μάνα μου εν το μεταξύ)...

ετοιμαζουν universal app που πιθανον να εχει βιντεοκλησεις. Καλυτερο για τετοια από το Skype παντως δεν υπαρχει.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μη τους πιεζετε...ειναι πολυ οργανωμενο το τμημα των κινητων στην ms και πανε με φανταστικους ρυθμους!!

απο ποτε περιμενουμε επισημα τα 10? (που θα ναι και τα τελευταια αφου παει για κλεισιμο η υποθεση) νοεμβριο?

• Like 3
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!! ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΑ 10ΑΡΙΑ ΣΕ 930 !!!

αυτο που ρωτησε και ο 

Hlapatsas

απο ποια χωρα;κανω ελεγχο καθε 1 ωρα σε 640 xl ακομα τιποτα.....

επισης εχεις κανει επαναφορα με το tool της ms?ησουν στην denim και ηρθε η νεα εκδοση των 10;

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που ρωτησε και ο 

Hlapatsas

απο ποια χωρα;κανω ελεγχο καθε 1 ωρα σε 640 xl ακομα τιποτα.....

επισης εχεις κανει επαναφορα με το tool της ms?ησουν στην denim και ηρθε η νεα εκδοση των 10;

ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ ....  :-D  :-D  :-D  ΜΗ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχεις και αδικο .περιμενω λιγες μερες αν δεν γινει τιποτα με εφαρμογες συγκεκριμενες που χρησιμοποιω φευγω για android

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...