Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πατησε παρατεταμενα πανω στο δικτυο κανε διαγραφη και ξανα - συνδεση.

ισως να εχουν αλλαξει τον τυπο ασφαλειας,ισως να ειναι φορτωμενο απο downloads

το εχω κανει 5-6 φορες..

Οκ, νομίζω πως αν αλλάξεις κανάλι στο WiFi θα παίξει κανονικά. Φαντάζομαι δεν είσαι πολύ μακρυά από το router;

οχι δεν ειμαι.. και πως αλλαζω καναλι??

Δημοσ.

απο cmd δινεις την εντολη ipconfig/all,στη default gateway σου γραφει τη διευθυνση του ρουτερ,την γραφεις στον browser πανω πανω(γραμμη διευθυνσεων) και πατας εντερ.καπου υπαρχει καποιο μενου interface setup wireless ,πανω κατω ετσι ειναι στα ρουτερ εκει γραφει channel,στο αυτοματο νομιζω ειναι καλα να μεινει.

εαν δεν ειναι ετσι η ρυθμιση γραψε το ρουτερ να ψαξω .

παντως πιστευω οτι αφου συνδεεσαι δεν ειναι θεμα του κινητου η του ρουτερ,μαλλον υπαρχει θεμα με τη γραμμη ή ειναι υπερφορτωμενη.

• Like 1
Δημοσ.

απο cmd δινεις την εντολη ipconfig/all,στη default gateway σου γραφει τη διευθυνση του ρουτερ,την γραφεις στον browser πανω πανω και πατας εντερ.καπου υπαρχει καποιο μενου interface setup wireless ,πανω κατω ετσι ειναι στα ρουτερ εκει γραφει channel,στο αυτοματο νομιζω ειναι καλα να μεινει.

εαν δεν ειναι ετσι η ρυθμιση γραψε το ρουτερ να ψαξω .

παντως πιστευω οτι αφου συνδεεσαι δεν ειναι θεμα του κινητου η του ρουτερ,μαλλον υπαρχει θεμα με τη γραμμη ή ειναι υπερφοδεν εχω ιδεα απο cmδεν εχω ιδεα 

δεν εχω ιδεα απο cmd και λοιπα..που τα γραφω?

Δημοσ.

υπαρχει υπολογιστης εκει που εισαι;μπορεις πρωτα να δοκιμασεις πως παει η ταχυτητα ,η φορτωση σελιδων εκει;

Δημοσ.

απο εναν υπολογιστη αν εχει win 8.x δεξι κλικ στην εναρξη,γραμμη εντολων θα βρεις τη διευθυνση που εγραψα παραπανω

απο windows 7 εναρξη ολα τα προγραμματα βοηθηματα γραμμη εντολων .

προφανως θα χρειαστεις username και pass,αν ειναι οτε το γραφει πισω απο το ρουτερ,διαφορετικα απο αλλες εταιρειες admin,admin,cytauser,cytauser.η αλλαγη σε καναλι θα διακοψει ολες τις συνδεσεις για περιπου 1 λεπτο,ισως καποιες συσκευες να μη συνδεθουν ξανα ,γιαυτο το αυτοματο ειναι το καλυτερο.

το ρουτερ ειναι καποιο τυπικο οικιακης χρησης η υπαρχει κεντρο πολλαπλων συνδεσεων;

post-344095-0-26965300-1456259369_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα κάτω από το router, γράφει μια IP, λογικά 192.168.2.1 ή 192.168.1.1. Την γράφεις στη διεύθυνση του browser και πατάς Enter. Σου ζητάει να βάλει username και password που και αυτά τα γράφει κάτω από το router λογικά. Αν δεν τα γράφει, πες μας τι μάρκα είναι το router και ποιον πάροχο internet έχετε.

• Like 1
Δημοσ.

τελευταια ενημερωση απο Microsoft Lumia México για 29/2/16 αρχιζει η αναβαθμιση.

http://windowsphoneapps.es/2016/02/microsoft-lumia-mexico-pone-fecha-a-la-actualizacion-de-windows-10-mobile/

http://www.sofokleousin.gr/archives/283769.html

στις συσκευες 

• Lumia 430
  • Lumia 435
  • Lumia 532
  • Lumia 535
  • Lumia 540
  • Lumia 635 (1 GB de RAM)
  • Lumia 640
  • Lumia 640 XL
  • Lumia 735
  • Lumia 830
  • Lumia 930

πιανει και εμας αυτη η ανακοινωση η μονο το μεξικο;

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα κάτω από το router, γράφει μια IP, λογικά 192.168.2.1 ή 192.168.1.1. Την γράφεις στη διεύθυνση του browser και πατάς Enter. Σου ζητάει να βάλει username και password που και αυτά τα γράφει κάτω από το router λογικά. Αν δεν τα γράφει, πες μας τι μάρκα είναι το router και ποιον πάροχο internet έχετε.

εβαλα στο cmd και εβγαλε 192.168.100.1 , αλλα οταν την βαζω για αναζητηση κανει πολυ ωρα να φορτωσει και στο τελος δεν.....

Δημοσ.

εβαλα στο cmd και εβγαλε 192.168.100.1 , αλλα οταν την βαζω για αναζητηση κανει πολυ ωρα να φορτωσει και στο τελος δεν.....

αν και βγαινουμε off topic τι μαρκα ειναι το ρουτερ;

Δημοσ.

δοκιμασε να μπεις με 192.168.1.1 ονομα και κωδικο δωσε admin/admin.αν δεν αποκρινεται κανε μια επανεκκινηση και δοκιμασε παλι,αφου μπεις θα πας wireless lan εκει εχει την αλλαγη καναλιου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας και ερχεται η 29 η / 2 για να αναβαθμιστουν τα τηλεφωνα πρεπει να γινει επαναφορα στο προεγκατεστημενο λειτουργικο με το tool της ms,και μετα να γινει η αναβαθμιση απο οσα διαβαζω!

https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

επισης θα υπαρξει δευτερο κυμα αναβαθμισεων αργοτερα για τις συσκευες που δεν ειναι στη λιστα παραπανω,προφανως μεσω συνδεσης υπολογιστη - κινητου για τηλεφωνα που διαθετουν 4 gb χωρο αποθηκευσης.

στο lumia 520 θα γινει ενημερωση πετσοκομενη με πολυ λιγοτερα χαρακτηριστικα, λογω μνημης.

τελευταια αναφορα γινεται για τις 29 ανυπερθετως

http://en.yibada.com/articles/106091/20160224/windows-10-mobile-ota-update-for-lumia-930-830-735-640-640-xl-634-540-535-532-435-430.htm

--flogerakos οσο για τα προβληματα με το μικροφωνο σε μια παρτιδα ,θα πρεπει να γινει εγκατασταση οπως σε ολα τα αλλα με την 8,1(tool) μετα την αναβαθμιση επαναφορα και κομπλε!

πλεον δεν αναφερεται τιποτα σοβαρο στο λογισμικο , γινεται ενα λιφτινγκ στον edge(σε σχεση με την εξοικονομηση δεδομενων στη χρηση δεδομενων παροχου,δλδ τη συμπιεση στους σερβερς) και στη μπαταρια σε σχεση με το wifi, σε αυτα που διαβασα

θα ξεκινησει σταδιακα πρωτα σε τηλεφωνα Country variant! δηλαδη τηλεφωνα που δεν εχουν λογοτυπα των παροχων cosmote,vodafone,wind αγορασμενα με συμβολαια και κλειδωμενα(branded) -ισως παρει 10 μερες + για την αναβαθμιση στα υπολοιπα

σε επομενες αναβαθμισεις δεν θα χρειαστει συνεννοηση με τους παροχους,θα γινεται απευθειας

ρυθμισεις -πληροφοριες-

post-344095-0-85337700-1456352256_thumb.jpg

Επεξ/σία από Georgc
  • Like 2
Δημοσ.

--flogerakos οσο για τα προβληματα με το μικροφωνο σε μια παρτιδα ,θα πρεπει να γινει εγκατασταση οπως σε ολα τα αλλα με την 8,1(tool) μετα την αναβαθμιση επαναφορα και κομπλε!

πλεον δεν αναφερεται τιποτα σοβαρο στο λογισμικο , γινεται ενα λιφτινγκ στον edge(σε σχεση με την εξοικονομηση δεδομενων στη χρηση δεδομενων παροχου,δλδ τη συμπιεση στους σερβερς) και στη μπαταρια σε σχεση με το wifi, σε αυτα που διαβασα

Φίλε τι εννοείς? Το τηλέφωνο (930 unbranded) το έχω κάνει επαναφορά με το tool, περνάει την 8.1 denim. δουλεύουν όλα τα μικρόφωνα κανονικότατα, περνάω τα 10 (την πιο τελευταία έκδοση, σταματάνε να δουλεύουν, κάνω hard reset, πάλι τα ίδια... Κ είμαι σίγουρος αν δεν κανω λάθος πως σε παλιότερο build των 10 δούλευαν κανονικά... Έχω διαβάσει σε ξενο φόρουμ οτι είναι γενικό πρόβλημα σε όλα τα Lumia 930, επειδή δεν υπάρχει υποστήριξη σε ολα τα μικρόφωνα του 930 στα Windows 10. Εγω ειμαι στην περίπτωση που δεν δουλεύουν καθόλου. Σε εσας που δουλεύουν να ξερετε πως το ενα απο τα μικρόφωνα δεν δουλεύει καθόλου. 

Υποστηρίζεις δηλαδή οτι εγω που ειμαι unbranded μετα της 29 του μηνα θα πάρω official τα 10 και θα εχει φτιαχτεί το θεμα με τα μικρόφωνα???

Δημοσ.

εαν δεν λειτουργει με την επισημη αναβαθμιση των 10 ,θα πρεπει να σταλθει για επισκευη(ελαττωματικη συσκευη δηλαδη).

στις δοκιμαστικες εκδοσεις σου γινεται γνωστοποιηση οτι ισως να μην εχει σταθεροτητα η συσκευη,επομενως προχωρας με δικη σου ευθυνη

τρεξε και το διαγνωστικο αν θελεις http://download-fds.webapps.microsoft.com/supportFiles/phones/files/recovery/LumiaPhoneTestApplicationInstaller.exe

post-344095-0-71361200-1456427751_thumb.jpg

post-344095-0-15572500-1456427753_thumb.jpg

post-344095-0-51430600-1456427754_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...