Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραια αφου το βρηκες.το κακο ειναι οτι πρεπει να γινεται αποστολη μηνυματος επιβεβαιωσης για να βλεπουμε τα διαθεσιμα λεπτα μηνυματα.επισης δεν εχει τις επαφες what's up οπως στην εφαρμογη για android.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια αφου το βρηκες.το κακο ειναι οτι πρεπει να γινεται αποστολη μηνυματος επιβεβαιωσης για να βλεπουμε τα διαθεσιμα λεπτα μηνυματα.

Μονο στην περίπτωση που χρησιμοποιουμε wifi με την χρηση του δικτύου δε χρειάζεται.

Για 30 αυτού του μήνα έμαθα από έγκυρη πηγή, ότι θα γίνει επίσημη ανακοίνωση και στις 31-2-2016 η διάθεση στην Ελλάδα. Άντε και σε καλή μεριά.

Έχω έναν θείο στη Microsoft και μου πε το ίδιο, άντε να δουμε.

• Like 3

Flogerako στην εφαρμογη για android αποστελεται μια φορα κατα την πρωτη εναρξη μηνυμα επιβεβαιωσης στον παροχο ποτε ξανα σε σχεση με την συγκεκριμενη αυτο εννοω.

Ας ειναι και ετσι παντως ,απο το να παιρνει καποιος 1330 να περιμενει να διαλεξει πακετα να μην υπαρχει θορυβος να ακους καθαρα οδηγιες και αλλα οκ μια χαρα απο το τπτ

Έχει παρατηρήσει κανείς στον EDGE να μπαίνει σε σελίδα (πχ www.insomnia.gr ) να γεμίζει τελείως η μπάρα και η οθόνη να παραμένει λευκή χωρίς να δείχνει τίποτα... αυτό για 2-3-4 sec οπου μετά ξεκολλάει και εμφανίζει κανονικά το περιεχόμενο.

• Like 1

Έχει παρατηρήσει κανείς στον EDGE να μπαίνει σε σελίδα (πχ www.insomnia.gr ) να γεμίζει τελείως η μπάρα και η οθόνη να παραμένει λευκή χωρίς να δείχνει τίποτα... αυτό για 2-3-4 sec οπου μετά ξεκολλάει και εμφανίζει κανονικά το περιεχόμενο.

Αυτο που λες γινεται σε μενα ΑΛΛΑ γινεται αλλιως!! Φορτωνει η μπαρα,τελειωνει και λευκη οθονη!Παρολο που χει φορτωσει για να δω τη σελιδα αντι να τη ξαναφορτωσω παω στις καρτελες και την επιλεγω παλι και τοτε εμφανιζεται!!

*να σε ρωτησω και ενα bug να το πω... οταν ανοιγεις τον edge δεν κανει ενα 'υποτιθεμενο' loading η μπαρα;(μου το κανε οταν απτα 8 πηγα στα 10 αλλα στα 10 εκανα reset!), τωρα δεν μου το κανει διοτι ειμαι απτα 8 σε αναβαθμιση στα 10!δεν εχω κανει reset!)

Η αυτο που λεει ο τεο20 η μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα

Βγηκε επισημη εφαρμογη what's up cosmote για τα win phones για οποιον ενδιαφερεται αλλα καμια σχεση με την εφαρμογη android.

Επιτέλους! Παλεύαμε τόσο καιρό με το mobile site του whats up.  Την δοκίμασα κιόλας και είναι μια χαρά  :-)

Επιτέλους! Παλεύαμε τόσο καιρό με το mobile site του whats up.  Την δοκίμασα κιόλας και είναι μια χαρά  :-)

Υπήρχε από πριν 3rd party και ήταν πάνω κάτω σαν κι αυτή.

παιδια καλησπερα...εχω ενα 930 το οποιο τωρα τελευταια δε μπορει να συνδεθει σε ενα συγκεκριμενο δικτυο wifi... εκανα διαγραφη δικτυου και παλι προσθηκη αλλα τα ιδια.. δειχνει οτι συνδεεται αλλα δε φορτωνει τις σελιδες.... ενω σε αλλα 5 δικτυα που εχει στη μνημη παει ρολοι..καμμια ιδεα?? ευχαριστω

παιδια καλησπερα...εχω ενα 930 το οποιο τωρα τελευταια δε μπορει να συνδεθει σε ενα συγκεκριμενο δικτυο wifi... εκανα διαγραφη δικτυου και παλι προσθηκη αλλα τα ιδια.. δειχνει οτι συνδεεται αλλα δε φορτωνει τις σελιδες.... ενω σε αλλα 5 δικτυα που εχει στη μνημη παει ρολοι..καμμια ιδεα?? ευχαριστω

διαγραφείς το δίκτυο. επίσης διαγράφεις την συσκευή απο το router το συγκεκριμένο η το κάνεις ενα reset και κάνεις και ενα soft reset το κινητό κ ενα καθάρισμα τον browser.

• Like 1

διαγραφείς το δίκτυο. επίσης διαγράφεις την συσκευή απο το router το συγκεκριμένο η το κάνεις ενα reset και κάνεις και ενα soft reset το κινητό κ ενα καθάρισμα τον browser.

και πως διαφραγω το κονητο απο το router?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...