flogerakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Πωλείται Lumia 930 με Windows 10 και μικρόφωνα που λειτουργούν κανονικά, σε τιμή ευκαιρίας ΜΟΝΟ 540 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα! Σηκωθείτε απο ντιβάνια, κανεπέδες και σκαμπό και τηλεφωνήστε τώρα!!! Προς τι η ειρωνεία παρακαλώ...??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Προς τι η ειρωνεία παρακαλώ...??? Ωπα φλογερακο χαλαρωσε!Αποτι καταλαβα δεν ειρωνευεται απλα λεει οτι και καλα για το(τα) μικροφωνο(να) που ειτε δουλευουν ειτε δεν δουλευουν σε 930! Αν ε το λεει το γιαυτο ετσι; ...οντως μηπως ειρωνευεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειρωνεύομαι, ένα αστείο έκανα. Είχα γράψει και μερικά post πιο πίσω ότι λογικά επηρεάζεται μια παρτίδα απο 930 μιας και το δικό μου λειτουργεί κανονικά. Αλλά αν το πήρες "στραβά", ανακαλώ. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Συγνώμη φίλε γράψε λάθος. Ναι είναι οι παρτίδες κ δυστυχώς έπεσα στην προβληματική... Σε 8.1 πάντως δουλεύουν ρολόι... Αλλά γτ μετά από τόσα πολλά feedback δεν το φτιάχνουν τόσο δύσκολο είναι πιά??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως εγώ μετά απο τόσα update δεν έχω καταλάβει αν βελτιώνετε το πράγμα ή αν χειροτερεύει... συγκεκριμένα στα 2-3 τελευταία cumulative (και καλά) update της 10586.χχχ μου έχει εμφανίσει ενα καινούριο bug... Κολλάνε τα γραφικά του κινητού μέσα σε εφαρμογές (email, onenote, edge) κάνει render στην ουσία πολλές φορές το ίδιο αντικείμενο δεξιότερα. Με restart ξεκολλάει, αλλά ξεφτίλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως εγώ μετά απο τόσα update δεν έχω καταλάβει αν βελτιώνετε το πράγμα ή αν χειροτερεύει... συγκεκριμένα στα 2-3 τελευταία cumulative (και καλά) update της 10586.χχχ μου έχει εμφανίσει ενα καινούριο bug... Κολλάνε τα γραφικά του κινητού μέσα σε εφαρμογές (email, onenote, edge) κάνει render στην ουσία πολλές φορές το ίδιο αντικείμενο δεξιότερα. Με restart ξεκολλάει, αλλά ξεφτίλα... Και μενα το ιδιο. Μεσα σε λιγες μερες εχω κανει πανω απο 3 φορες restart το κινητο. Νταξει συμφωνω οτι ειναι ακομα beta αλλα μερικα πραγματα ειναι απαραδεκτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το 630 (ή 635) μιας φιλης αναφερει στον ελεγχο αποθηκευσης πως εχει 3,3GB στο "αλλα"! Το δικο μου 620 εχει μονο 170ΜΒ εκει. Τι μπορει να ειναι αυτο και γιατι δεν μπορει να διαγραφει με καποιο τροπο? Εχει μεινει με 200ΜΒ ελευθερο χωρο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το 630 (ή 635) μιας φιλης αναφερει στον ελεγχο αποθηκευσης πως εχει 3,3GB στο "αλλα"! Το δικο μου 620 εχει μονο 170ΜΒ εκει. Τι μπορει να ειναι αυτο και γιατι δεν μπορει να διαγραφει με καποιο τροπο? Εχει μεινει με 200ΜΒ ελευθερο χωρο... μου ειχε τύχει και μένα στο 435 οταν πέρασα κοντά 4 γιγα μουσικής. Δεν εβλεπε οτι είχα 4 γιγα μουσικη αλλα 4 γιγα "αλλα". Απο ενα σημειο και μετά οσο παιζουν τα τραγουδια (μαλλον)αρχισε σταδιακά να αυξάνει ο χωρος στη μουσική. Δεν υπάρχει κάποιο cleaner για WP; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Απο cleaners εχει πολλα, ολα τα περισσοτερα ειναι μουφες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 να ρωτήσω και γω κάτι τώρα που το θυμηθηκα. Είχα βρει - δεν θυμάμαι πως- κάτι εφαρμογές με ενα εικονίδιο σαν γρανάζι και πέρασα μια να δω και απο τότε στις ρυθμίσεις κάτω κάτω τελευταια επιλογή εμφανίστηκε το συγκεκριμένο " ελεγχος μνημης" γνωρίζει κανεις πως μπορώ να το αφαιρεσω η να το βρω απ το store; δεν εμφανίζεται πουθενά ευχαριστώ Σίγουρα ΔΕΝ ηταν απο τη συσκευη μιας και θυμαμαι οτι ΔΕΝ υπήρχε αλλη επιλογή εκει πέρα 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εφαρμογες που δενουν με το λειτουργικο, οπως αυτη που λες ή αυτη που κανει backup τις επαφες, δεν βγαινουν αν μπουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εφαρμογες που δενουν με το λειτουργικο, οπως αυτη που λες ή αυτη που κανει backup τις επαφες, δεν βγαινουν αν μπουν! Με επαναφορά θα βγούν; έχω σκάσει αφάνταστα για το συγκεκριμένο φοβάμαι μήπως δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. πως μπορώ να βρω στο store τέτοιες εφαρμογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εννοειται οτι φευγουν με επαναφορα. Τετοιες εφαρμογες ειναι της ms αν θες να τις ψαξεις. Παντως δεν εχω δει να δημιουργουν προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δυστυχώς δεν μπορώ να βρω παρόμοιες,μια φορά ειχα πέσει πάνω κατα τύχη σε λίστα με εφαρμογές που ενσωματώνονται στο λειτουργικό και μάλιστα είχε πολύ πράμα αλλα πέρασα να δω αυτη που αναφέρω παραπάνω και έκλεισα στο store δυστυχώς. της Microsoft έχω βρει αυτες που δίνει και οσες χρειάζομαι είναι ήδη περασμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 καποιο νεοτερο για επισημα δεκαρια σε 930?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα