Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@flogerakos

Αν πατησεις "σημειωση" στο notification center ανοιγει το onenote? Αν πατησεις το φακο, εχει δικη του εφαρμογη?

Για να ειμαι ειλικρινης, μονο τον edge περιμενω να ειναι καλυτερος απο τον ie στα νεα windows phone. Τα υπολοιπα δεν με καινε και τοσο, μιας και οι 5-6 εφαρμογες που χρησιμοποιω υπαρχουν ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

@flogerakos

Αν πατησεις "σημειωση" στο notification center ανοιγει το onenote? Αν πατησεις το φακο, εχει δικη του εφαρμογη?

Για να ειμαι ειλικρινης, μονο τον edge περιμενω να ειναι καλυτερος απο τον ie στα νεα windows phone. Τα υπολοιπα δεν με καινε και τοσο, μιας και οι 5-6 εφαρμογες που χρησιμοποιω υπαρχουν ηδη.

ναι με την "σημείωση" ανοίγει η universal OneNote εφαρμογή και αν πατήσεις τον φακό δεν ανοίγει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή απλά ανάβει ο φακός. Όλα είναι καλύτερα στα νεα Windows 10 Mobile.

• Like 1
Δημοσ.

αν καποιος περασει την δοκιμαστικη των 10,οταν βγει η επισημη πρεπει να γυρισει στα 8,1 με το ειδικο tool η θα περασει κανονικα απο πανω;

Δημοσ.

αν καποιος περασει την δοκιμαστικη των 10,οταν βγει η επισημη πρεπει να γυρισει στα 8,1 με το ειδικο tool η θα περασει κανονικα απο πανω;

+1 κι εγώ την ίδια απορία έχω. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε rollback σε 8.1 και μετά update σε 10. Απλά βαριέμαι πολύυυυ να το googlaρω μιας και δεν έχει νόημα. Η σταθερότητα της Ms τον τελευταίο χρόνο, εκπλήσει. Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι. Και την Δευτέρα κοκορέτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 κι εγώ την ίδια απορία έχω. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε rollback σε 8.1 και μετά update σε 10. Απλά βαριέμαι πολύυυυ να το googlaρω μιας και δεν έχει νόημα. Η σταθερότητα της Ms τον τελευταίο χρόνο, εκπλήσει. Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι. Και την Δευτέρα κοκορέτσι.

τωρα κατεβαζω τη νεοτερη (fast) ,να δω τις αλλαγες κατεβασε σε 15 λεπτα αρχεια και εχει περιπου 25 λεπτα που εχει τα γραναζια(lumia 640xl ds)

edit : ειναι ταχυτατο ακομα και χωρις επαναφορα ,αυτη τη φορα ναι,αλλα με ενα store αδειο με τις ιδιες κακογραμμενες εφαρμογες,αν δεν αλλαξει αυτο οτι και να κανει με το λειτουργικο δεν γινεται τιποτα!

το καλο ειναι τα γραμματα ειναι πιο μικρα και οχι τερατα σαν τα 8,1,τα εικονιδια πιο ομορφοα

Επεξ/σία από Georgc
Δημοσ.

το καλο ειναι τα γραμματα ειναι πιο μικρα και οχι τερατα σαν τα 8,1,τα εικονιδια πιο ομορφοα

Υποκειμενικό είναι, εγώ στις ρυθμίσεις έχω βάλει 300% για να είναι όλα πιο μεγάλα. Γούστα είναι αυτά  :-)

P.s. Δεν έχω μυωπία και τίποτα τέτοιο σχετικό, έχω και χαρτί απο γιατρό που το επιβεβαιώνει. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πως παει ρε παιδια το τελευταιο build?Καμια διαφορα απτην προηγουμενη;(Αν δεν κανω λαθος δεν εχει σημαντικες αλλαγες; )Ποια εκδοση ειναι τωρα στο fast ring? Η .107;;

Δημοσ.

Οντως πηρε αν και εγω δεν ειδα αλλαγη στην ταχυτητα :P

Στις εφαρμογές μου,δηλαδή αυτές που ήδη κατέβασες έχει αισθητή διαφορά,και αν δεν κάνω λάθος έχει και μια μικρή αισθητική διαφορά

Πως παει ρε παιδια το τελευταιο build?Καμια διαφορα απτην προηγουμενη;(Αν δεν κανω λαθος δεν εχει σημαντικες αλλαγες ;)Ποια εκδοση ειναι τωρα στο fast ring? Η .107;;

Ναι η 107 και στο slow.Γενικά είναι λίγο καλύτερη με λιγότερα κολλήματα ή προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά την σταδιακή αναβάθμιση σε Πολώνια και Γερμανία του Lumia 640 σε Windows 10 Mobile ξεκίνησε από χθες και για το Lumia 535 σε Αίγυπτο και Ιορδανία.. Ελπίζουμε σύντομα να το δούμε σε περισσότερες συσκευές σύντομα κ να μην το καθυστερησουν οι παροχοι μας εδώ στην Ελλάδα...

Source.png Πηγή: WMPU

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως παίζει ρόλο οτι το Lumia 640 kai Lumia 535 ειναι καθαρά συσκευές της Microsoft ενω το 930 ειναι ΝΟΚΙΑ. Πάντως με το 930 εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με τα windows 10 Mobile, αν έφτιαχναν και το θέμα με τα μικρόφωνα δεν εχω σχεδόν τίποτα μετα να περιμένω....

• Like 3
Δημοσ.

Εδω φαντασου ειμαι εγω ευχαριστημενος με το 925 :P Φανταζομαι οτι με το +1 gb ram και τον καλυτερο επεξεργαστη το κινητο θα πεταει. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι με την Microsoft και Nokia, εχεις δίκιο. 

Δημοσ.

Ίσως παίζει ρόλο οτι το Lumia 640 kai Lumia 535 ειναι καθαρά συσκευές της Microsoft ενω το 930 ειναι ΝΟΚΙΑ. Πάντως με το 930 εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με τα windows 10 Mobile, αν έφτιαχναν και το θέμα με τα μικρόφωνα δεν εχω σχεδόν τίποτα μετα να περιμένω....

Πωλείται Lumia 930 με Windows 10 και μικρόφωνα που λειτουργούν κανονικά, σε τιμή ευκαιρίας ΜΟΝΟ 540 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα! Σηκωθείτε απο ντιβάνια, κανεπέδες και σκαμπό και τηλεφωνήστε τώρα!!!  :-D  :-D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...