Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μου το έκανε κι εμενα κάποιες στιγμές, τωρα έχω να το δω καιρο. Κάτι σαν νεράκια να καταλάβεις. Είχα παρατηρήσει ότι το έκανε σίγουρα όταν έμπαινα σε σελίδα μέσω δεδομένων με πολύ χαμηλό σήμα, μπορεί να μην φόρτωνε καν δηλαδή, τόσο χαμηλό.

Δημοσ.

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρετε εχω ανεβάσει εδω οδηγό Εγκατάσταση οποιασδήποτε χώρας firmware σε Microsoft & Nokia κινητά με την χρήση του επίσημου Windows Devise Recovery Tool.

http://www.insomnia.gr/topic/599676-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82-firmware-%CF%83%CE%B5-microsoft-nokia-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84/

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρετε εχω ανεβάσει εδω οδηγό Εγκατάσταση οποιασδήποτε χώρας firmware σε Microsoft & Nokia κινητά με την χρήση του επίσημου Windows Devise Recovery Tool.

http://www.insomnia.gr/topic/599676-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82-firmware-%CF%83%CE%B5-microsoft-nokia-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84/

Διορθωση! *Device! :) ;)

Δημοσ.

Μόλης έγινα κάτοχος του lumia 640 και εχει τα 8.1

Ξέρετε ποτε θα γίνει σε windows 10 επίσιμα.

Έχει ξεκινήσει επίσημα σταδιακά από χώρα σε χώρα η αναβάθμιση για 640 σε windows 10.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ξεκινήσει επίσημα σταδιακά από χώρα σε χώρα η αναβάθμιση για 640 σε windows 10.

που το ειδες ;ειναι επισημο;

https://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/lumia-software-availability-in-europe/?country=GB,United%20Kingdom  εδω παντως απο λιγες χωρες που ειδα δεν γραφει για 10

edit,σ επεριπτωση που περαστει η δοκιμαστικη εκδοση των 10,οταν βγει η επισημη κανουμε εκ νεου εγκατασταση την 8,1 με το tool της ms ;η την περναει απο πανω;

Επεξ/σία από Georgc
Δημοσ.

Ναι,και τώρα ετοιμάζονται να σταματήσουν και το support γιατί πάλιωσαν..  :rolleyes:

Δεν ειρωνεύομαι εσένα φίλε μου,με την όλη κατάσταση γελάω..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,και τώρα ετοιμάζονται να σταματήσουν και το support γιατί πάλιωσαν..  :rolleyes:

Δεν ειρωνεύομαι εσένα φίλε μου,με την όλη κατάσταση γελάω..

και ναι συμφωνω με αυτο....κριμα γιατι εδωσα 230 € και θελω να το πουλησω αλλα δεν.....ακουει ο αλλος win phone και λεει ''οχι ρε ουτε για πλακα''

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει καμμιά εφαρμογή που να μπορώ από το Lumia 930 να εκτυπωσω ασύρματα σε κάποιο εκτυπωτή ;;

Οχι. Για να γινει κατι τετοιο, πρεπει ο εκτυπωτης να ειναι δικτυακος και shared στο δικτυο. Και τα windows phone δεν εχουν κατι που να συνδεεται σε network shares :(
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...