george_gr1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εβαλα στο 925 μου, τα 10 με insider. Ειχε πολλα updates και στην αρχη κολλούσε πολυ, αφου τελειωσε του εκανα ενα restart και απο τοτε το κινητο πραγματικα πεταει...! Άμεση απόκριση παντου, καμία σχεση με αυτο που ειχα αντικρίσει το καλοκαίρι. Αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Μολις κανεις τις αναβαθμισεις, διστυχως επιβαλλεται μια επαναφορα τηλεφωνου. Το τηλ ομως μετα πεταει. Φαντασου το δικο μου 930 με αναβαθμιση στα 10 δε θυμαμαι σε ποια εκδοση, δεν μου ανοιγε την μουσικη, το εβλεπα γενικως σαν να ψιλοκολλαει. Μολις εκανα επαναφορα, πετουσε. Μηπως με μια επαναφορα στανιαρει και το μικροφωνο σας? Εμενα τωρα το δοκιμασα δουλευει κανονικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Guys ξερει κανενας αν μπορουμε να κανουμε backup στο cloud τα save games μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug/πρόβλημα. Kwstasxt αν δεν σου δίνει η ίδια η εφαρμογή τέτοια επιλογή δεν νομίζω ότι γίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Μολις κανεις τις αναβαθμισεις, διστυχως επιβαλλεται μια επαναφορα τηλεφωνου. Το τηλ ομως μετα πεταει. Φαντασου το δικο μου 930 με αναβαθμιση στα 10 δε θυμαμαι σε ποια εκδοση, δεν μου ανοιγε την μουσικη, το εβλεπα γενικως σαν να ψιλοκολλαει. Μολις εκανα επαναφορα, πετουσε. Μηπως με μια επαναφορα στανιαρει και το μικροφωνο σας? Εμενα τωρα το δοκιμασα δουλευει κανονικα. Κι εγώ δεν δοκίμασα κάν να το δουλέψω πριν την επαναφορά. Με την αναβάθμιση έκανα κατευθείαν επαναφορά και μετά το δούλεψα. Btw τα παιχνίδια δεν κρατάν backup στο cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει κάτι τέτοιο αλλά δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. You can't find your favorite application or game on the Windows 10 platform ? Act ! http://wishapplist.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια στο store των 10 έχει πληροφορίες ποτε έγινε το τελευταίο update σε μια εφαρμογή ή εγώ δεν το βλέπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει κάτι τέτοιο αλλά δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. You can't find your favorite application or game on the Windows 10 platform ? Act ! http://wishapplist.com/ Θα ιδρώσει τ' αυτάκι τους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 παιδες εχει ακουστει τπτ για ημερομηνια διαθεσης των επισημων 10? εχω βαρεθει τα bugs και να εχω το τηλεφωνο σαν το γυφτο αν ειναι να γυρισω στα 8.1 οπου ολα δουλευουν οπως πρεπει κ ας δωσουν τα 10 και του χρονου ,νυσαφι πια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια στο store των 10 έχει πληροφορίες ποτε έγινε το τελευταίο update σε μια εφαρμογή ή εγώ δεν το βλέπω; Το αφαίρεσαν στα 10, υποθέτω για να μην μπαίνεις σε εφαρμογές και να βλέπεις τελευταια ενημέρωση το 2012/13. Ήταν πολύ χρήσιμο πάντως, μου φαίνεται αδύνατο να λείπει κάτι τέτοιο. παιδες εχει ακουστει τπτ για ημερομηνια διαθεσης των επισημων 10? εχω βαρεθει τα bugs και να εχω το τηλεφωνο σαν το γυφτο αν ειναι να γυρισω στα 8.1 οπου ολα δουλευουν οπως πρεπει κ ας δωσουν τα 10 και του χρονου ,νυσαφι πια Δεν έχει βγει επίσημη ημερομηνία, από σύντομα σε σύντομα πηγαίνουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα μου πέρασε πριν απο λίγο ένα Configuration Update (σε Windows Insider Lumia 930). Γνωρίζει κανείς τι περιέχει; Δεν βλέπω κάτι να έχει αλλάξει με μια πρώτη ματιά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Είχε βγει ένα configuration update και λίγες μέρες αργότερα βγήκε η .71 build. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε βοηθάει να παίρνεις τις επόμενες builds. Επίσης κάπου είχα διαβάσει πως μετά το configuration update θα κατεβάζουμε μόνο τα αρχεία που πρέπει σε κάθε αναβάθμιση και όχι όλη τη ρομ (~1.5GB) και όντως η αναβάθμιση στην .71 έγινε πολύ γρηγορότερα από τις προηγούμενες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantineparas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Έχω κάνει και ξεχωριστό νήμα αλλά το αναφέρω και εδώ μπας και πάρω κάποια γνώμη. Μόλις αγόρασα το 640 το απλό(Dual Sim) αλλά κατέβασα κανά δύο παιχνίδια - Subway και GT Racing 2 και είναι αργό/κολλάει όταν παίζω. Δεν τρέχει τίποτα από πίσω(ή τουλάχιστον έτσι νομίζω). Τι μπορεί να φταίει; Καμία πρόταση; *Μόλις πέρασα τα Windows 10 με Windows Insider. Βέβαια έκανα και την δοκιμή μου στα 8.1 αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης παρατηρώ ένα πολύ μικρό συνεχόμενο τρέμουλο στην οθόνη,γενικά,όχι μόνο στα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Έχω κάνει και ξεχωριστό νήμα αλλά το αναφέρω και εδώ μπας και πάρω κάποια γνώμη. Μόλις αγόρασα το 640 το απλό(Dual Sim) αλλά κατέβασα κανά δύο παιχνίδια - Subway και GT Racing 2 και είναι αργό/κολλάει όταν παίζω. Δεν τρέχει τίποτα από πίσω(ή τουλάχιστον έτσι νομίζω). Τι μπορεί να φταίει; Καμία πρόταση; *Μόλις πέρασα τα Windows 10 με Windows Insider. Βέβαια έκανα και την δοκιμή μου στα 8.1 αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης παρατηρώ ένα πολύ μικρό συνεχόμενο τρέμουλο στην οθόνη,γενικά,όχι μόνο στα παιχνίδια. Το πας πίσω... Ειδικά με το τρεμούλιασμα στην οθόνη θα πρεπε να το χεις πάει ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantineparas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά έκανα factory reset και το κόλλημα λύθηκε. Το τρέμουλο στην οθόνη όμως παραμένει, αν και μικρό και αν δεν κάνω λάθος μόνο στην πολύ χαμηλή-εντελώς χαμηλή φωτεινότητα εμφανίζεται. Δεν πιστεύω να φταίει κάτι από hardware. μάλλον το λογισμικό πέρα από το ότι δεν είναι official,όπως είπα και στην αρχή-με Windows Insider. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά έκανα factory reset και το κόλλημα λύθηκε. Το τρέμουλο στην οθόνη όμως παραμένει, αν και μικρό και αν δεν κάνω λάθος μόνο στην πολύ χαμηλή-εντελώς χαμηλή φωτεινότητα εμφανίζεται. Δεν πιστεύω να φταίει κάτι από hardware. μάλλον το λογισμικό πέρα από το ότι δεν είναι official,όπως είπα και στην αρχή-με Windows Insider.εμένα για hardware μου ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα