Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάξε το sharefolder explorer , ότι αρχεία υποστηρίζει το κινητό τα παίζει από μακριά (ftp, smb). Διαφορετικά τα αντιγράφεις τοπικά και τα ανοίγεις με vlc .

Σ'ευχαριστώ θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια βγηκε η .73;;πως την παιρνουμε;Κανω update και λεει οτι ειναι ενημερωμενο!

Edit: Την βρηκα μεσω Insider!

Μονο σε performance εχουμε διαφορα;Καπου αλλου;

Επεξ/σία από olimpiakos 7

Δυστυχώς το πρόβλημα με το μικρόφωνο σε lumia 930 ακόμη παραμένει σε εκκρεμότητα ακόμη κ μετά την .73

μηπως εχει το μικροφωνο σου προβλημα?? εγω σε δυο 930 δουλευουν κομπλε

• Like 1

μηπως εχει το μικροφωνο σου προβλημα?? εγω σε δυο 930 δουλευουν κομπλε

οχι είναι γενικό πρόβλημα σε 930, μπορείς να μπεις να το δεις και στην εφαρμογή feedback των windows.... δεν δουλεύουν τα μικρόφωνα για ηχογράφηση και για την καταγραφή βίντεο...

post-202726-0-55448000-1454509867_thumb.png

• Like 1

+1 στο tubecast, απιστευτη εφαρμογη

ισως η μοναδικη που αξιζει στα win phones.....η εκδοση ,73 αποσυρθηκε και αυτη νομιζω τωρα λογω πολλων bugs.....οποτε τι μπορει ακομα να πει η ms στους ελαχιστους χρηστες;υπομονη;απασχολει χιλιαδες ατομα δεν θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο;οχι !!απλα σκοτωνει την πλατφορμα σιγα σιγα....δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

περιμενοντας τα 8 θα βλεπαμε οτι δεν ειδαμε αλλου,τιποτα, περιμενοντας τα 8,1 παλι τιποτα ...στα 10 ειναι ενα store αδειο..... με λιγες κακογραμμενες εφαρμογες,εξαγορασε μια εταιρεια σε σχεση με το πληκτρολογιο που διαβασα εδω σημερα ,με 250 εκατ ,δεν μπορουσε να δωσει το 1/10 σε προγραμματιστες να φτιαξουν εφαρμογες να παρουν εγκριση και να ειναι οkay οι χρηστες winphones?αρα σκοτωνει το λειτουργικο αυτο.

• Like 1

ισως η μοναδικη που αξιζει στα win phones.....η εκδοση ,73 αποσυρθηκε και αυτη νομιζω τωρα λογω πολλων bugs.....οποτε τι μπορει ακομα να πει η ms στους ελαχιστους χρηστες;υπομονη;απασχολει χιλιαδες ατομα δεν θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο;οχι !!απλα σκοτωνει την πλατφορμα σιγα σιγα....δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

περιμενοντας τα 8 θα βλεπαμε οτι δεν ειδαμε αλλου,τιποτα, περιμενοντας τα 8,1 παλι τιποτα ...στα 10 ειναι ενα store αδειο..... με λιγες κακογραμμενες εφαρμογες,εξαγορασε μια εταιρεια σε σχεση με το πληκτρολογιο που διαβασα εδω σημερα ,με 250 εκατ ,δεν μπορουσε να δωσει το 1/10 σε προγραμματιστες να φτιαξουν εφαρμογες να παρουν εγκριση και να ειναι οkay οι χρηστες winphones?αρα σκοτωνει το λειτουργικο αυτο.

Έχω την εντύπωση ότι στα windows 10 και με αμερικάνικο store βλέπω περισσότερες και νέες εφαρμογές...

Εβαλα στο 925 μου, τα 10 με insider. Ειχε πολλα updates και στην αρχη κολλούσε πολυ, αφου τελειωσε του εκανα ενα restart και απο τοτε το κινητο πραγματικα πεταει...! Άμεση απόκριση παντου, καμία σχεση με αυτο που ειχα αντικρίσει το καλοκαίρι.

οχι είναι γενικό πρόβλημα σε 930, μπορείς να μπεις να το δεις και στην εφαρμογή feedback των windows.... δεν δουλεύουν τα μικρόφωνα για ηχογράφηση και για την καταγραφή βίντεο...

attachicon.gifwp_ss_20160203_0002.png

Πάντως ούτε κι εγώ αντιμετώπισα στο 930 μου κάποιο πρόβλημα. Απο την πρώτη στιγμή λειτουργούσαν όλα κανονικά.

Εβαλα στο 925 μου, τα 10 με insider. Ειχε πολλα updates και στην αρχη κολλούσε πολυ, αφου τελειωσε του εκανα ενα restart και απο τοτε το κινητο πραγματικα πεταει...! Άμεση απόκριση παντου, καμία σχεση με αυτο που ειχα αντικρίσει το καλοκαίρι.

Ναί έτσι είναι. Το λειτουργικό κυλάει άψογα.

Πάντως ούτε κι εγώ αντιμετώπισα στο 930 μου κάποιο πρόβλημα. Απο την πρώτη στιγμή λειτουργούσαν όλα κανονικά.

Μάλλον έχει να κάνει με διαφορετική έκδοση hardware που χρησιμοποίησε η Microsoft κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πάντως έχω δει πολύ κόσμο να έχει το ίδιο πρόβλημα και στο εξωτερικό. Εγώ το τηλέφωνο δεν το έχω ούτε χρόνο. Ίσως το πρόβλημα να είναι στην πρώτη παρτίδα, στα πιο παλιά τηλέφωνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...