Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου χαρισε ο πατερας μου ενα lumia 535 (απο νεα συνδεση που εκανε του το δωσανε δωρο.)

Ευκαιρια λοιπον να δω τα windows phone σε νεωτερη μορφη αφου ειχα τα 6.1......καποτε!

Απο τοτε μονο android.

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,smooth λειτουργια.εντυπωσιακη καμερα για selfie.

Μια χαρα η οθονη,δεν εκτειθεται με τα λιγα ppi και αναλυση.

μπερδεψοδουλεια το μενου,αλλαζει?

Οι αποριες μου:

1)Κατα αρχην δεν μπορω να βρω πως θα το βαλω σε σιωπηρη λειτουργια,δηλαδη αθορυβο.

2)Περνει launchers?

3)οι συντομευσεις πανω πανω ειναι μονο 4?

4)Η μπαταρια δεν δειχνει και τερας αντοχης,η επιδει ειναι οι πρωτες φορτησεις?ειδικα με αυτη την οθονη ελεγα θα κραταει......

1) Απλά χαμηλώνεις τον ήχο με το πλήκτρο μείωσης της έντασης.

2)Όχι

3)Στα 8.1 ναι, μπορείς όμως στις ρυθμίσεις να επιλέξεις ποιές 4 θα είναι. Στα 10 έχει πολλές περισσότερες.

4)Δεν έχω το 535 αλλά φαντάζομαι η μπαταρία του θα είναι απλά ικανοποιητική. Στις ρυθμίσεις της μπαταρίας απαγόρευσε διάφορες εφαρμογές να τρέχουν στο background αν δεν τις χρειάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον..

1. Για αθορυβο θα πατησεις το κατω volume button και θα δεις το ρυθμιστικο να πηγαινει απτο (10,9,8,7) και παει λεγοντας.Μολις παει στο 0 θα νιωσεις μια δονηση...Τοτε εχει μπει στο αθορυβο αλλα με δονηση!Εαν δεν θες ουτε δονηση αφου εμφανιστει το ρυθμιστικο πατας το βελακι που ειναι κατω απτην ενταση(στην οθονη) και σου λεει Vibrate:Enable

2. Launchers οχι δεν ειναι android για να παρει..

3. Οι συντομευσεις ΣΤΑ windows 8.1 ειναι 4 ναι! Στα Windows 10 ειναι 4 και εχει επιλογη που γινεται expand και εχει και περισσοτερα!

4. Τωρα η μπαταρια πιστευω μια μερα σε βγαζει...

*δε σου βγαινουν τα ματια μαυτην την αναλυση που εχει;

Με προλαβε ο Revvok!

Δημοσ.

μου χαρισε ο πατερας μου ενα lumia 535 (απο νεα συνδεση που εκανε του το δωσανε δωρο.)

Ευκαιρια λοιπον να δω τα windows phone σε νεωτερη μορφη αφου ειχα τα 6.1......καποτε!

Απο τοτε μονο android.

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,smooth λειτουργια.εντυπωσιακη καμερα για selfie.

Μια χαρα η οθονη,δεν εκτειθεται με τα λιγα ppi και αναλυση.

μπερδεψοδουλεια το μενου,αλλαζει?

Οι αποριες μου:

1)Κατα αρχην δεν μπορω να βρω πως θα το βαλω σε σιωπηρη λειτουργια,δηλαδη αθορυβο.

2)Περνει launchers?

3)οι συντομευσεις πανω πανω ειναι μονο 4?

4)Η μπαταρια δεν δειχνει και τερας αντοχης,η επιδει ειναι οι πρωτες φορτησεις?ειδικα με αυτη την οθονη ελεγα θα κραταει......

πέρα απο τα όσα προτάθηκαν παραπάνω, με σχεδόν τυπική χρήση(τηλέφωνα-μηνύματα)το 435 DS μου βγάζει περίπου 2+μέρες χωρίς να το κλείσω το βράδυ.

όμως είμαι σε περιοχή που έχω πάρα πολύ καλό σήμα.

Αντιθετα όταν βρίσκομαι έξω(πχ στη σχολή)που πάλι δεν χρησιμοποιώ τη συσκευή αλλα η καλυψη ειναι τραγική γυρνάω μετά απο 8-10ώρες και έχω χάσει ~25% χωρίς να κάνω και πολλά πράγματα.

στις πρώτες φορτίσεις να κρατάει λίγο λιγότερο αλλα με τον καιρό θα στρώσει.Βάλε και την φωτεινότητα στο αυτόματο η ρυθμιζέ την εσυ ανάλογα.

Γενικότερα να ξέρεις το ασπρο φόντο τραβάει την μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Έχω ένα LG l9 ii με 720p και 320ppi,παραταυτα δεν με χαλάει το 535.

Μπήκα σε σαιτ όπου για το Android κατεβάζω τόνους εφαρμογών πλήρη,για windows phone 8 δύο σελίδες..?

Δημοσ.

εαν ψάχνεις για σπασμένες,δεν υπάρχουν.

Εαν ψάχνεις για εφαρμογές που ηξερες απ το android,ξεκίνα το κλάμα γιατί είτε δεν θα υπάρχουν,είτε θα ειναι beta είτε θα ειναι αρκετά κατώτερες.

Δημοσ.

Εμένα πάντως το Lumia πετάει στο internet. Έχω και ένα Samsung S3, Μέχρι να μπει σε μια σελίδα το Samsung το Lumia έχει ανοίξει 5.

;) Που να δεις με τον edge σε ποσο θα φορτωνει!(εννοω πιο γρηγορα!)

• Like 1
Δημοσ.

Φουλ παραμετροποιηση δηλαδη τα windows.....:-)

Παντως σαν συσκευή το 535

Έχει καλό σημα και καθαρό ήχο.

Πολύ καλή κάμερα σελφι.

στιβαρή και ομορφη κατασκευή(λευκό πίσω).

Ο explorer σαν το stock android,μια χαρά.

Το touch υπάκουο.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται external εφαρμογή για τα μνμτα, μια χαρά είναι η υπάρχουσα και μάλιστα στα 10 παίζει και seamless ενοποίηση με skype.

ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω, η microsoft φταίει αν οι ίδιες οι εταιρίες (facebook, viber) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βγάλουν updates? γιατί δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση στην στασιμότητα των εφαρμογών. Ή απλά ετοιμάζουν big update σε universal.

Δημοσ.

δεν καταλαβες ,η εφαρμογη του fb γραφεται απο την ms και παιρνει αδεια κ πιστοποιηση απο το facebook

για το viber δεν ξερω αλλα θα μπορουσαν στην ms να κανουν κατι αναλογο οπως για ολες τις βασικες εφαρμογες,ποσες να ειναι 50 το πολυ πολυ ,αυτοι θελουν κοσμο στα wp ,οι εταιρειες αν δεν εχουν κοινο γιατι να μπουν στον κοπο?

αντ αυτου γραφει εφαρμογες της για αλλα λειτουργικα

τεσπα μετρημενα ειναι τα ψωμια οπως δειχνουν ολα κ μακαρι να βγω ψευτης

Δημοσ.

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι...έχω ένα Asus routerάκι που έχει δυνατότητα dlna και Local ftp. Έχω πάνω του ένα δίσκο με διάφορα και θέλω να μπορώ να τα αναπαράγω στο κινητό. Στο Iphone υπήρχε σχετική εφαρμογή της Asus και όλα δουλεύαν ρολόι (όσο χρησιμοποιούσα το Iphone). Στο Lumia 930 δεν υπάρχει σχετική εφαρμογή οπότε με διάφορες generic ενώ κατάφερα να δώ τγα περιεχόμενα του δικτυακού σκληρού δίσκου, δεν μπορεί να αναπαράγει κανένα βίντεο παρα μόνο εικόνες, όταν προσπαθώ να ανοίξω απο το κινητό. Ξέρει κάποιος κάποια εφαρμογή που να με βοηθήσει να κάνω αυτό που θέλω;

Ενδεικτικά αυτή είναι η εφαρμογη στο App Store

-  https://itunes.apple.com/us/app/asus-aicloud/id527118674?mt=8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε το sharefolder explorer , ότι αρχεία υποστηρίζει το κινητό τα παίζει από μακριά (ftp, smb). Διαφορετικά τα αντιγράφεις τοπικά και τα ανοίγεις με vlc .

Επεξ/σία από salida
  • Like 1
Δημοσ.

Το τελευταιο build .71 μου φαινεται βελτιωσε αρκετα την αποδοση σε Lumia 620.Κουτσα κουτσα στρωνει το πραμα , αρκει μην τα σκοτωσει η microsoft. Ολες οι εφαρμογες που δοκιμασα μου εδωσαν την εντυπωση οτι δεν σκαλωνουν τοσο οσο προηγουμενως ,παρολα αυτα ακομα η εφαρμογη messeging αργει μια ωρα να φορτωσει και μου σπαει τα νευρα !

Παντως βλεπωντας την μεγαλη αναβαθμιση του κερνελ στα 10ρια που απο 6.3 που ειχαν τα 8.1 πηδηξε σε κερνελ 10.0, μου φαινεται  λογικο οτι παρουσιαζουν ασταθειες και ειναι σαν τα  νεα Windows vista.Πιστευω σε ενα χρονο απο σημερα που θα δουλεψει η μικροσοφτ το καινουριο κερνελ θα γινουν πολυ σταθερα και τα Windows 10 και τα Windows 10 Mobile , μεχρι να κανουν το μπαμ και να περασουμε παλι σε εποχη ευημεριας αλα windows 7.

https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_NT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...