Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Update μετά απο κάποιες ώρες χρήσης.

Συσκευή Lumia 930.

- Ομαλή λειτουργία, ευχάριστο στη χρήση το νέο λειτουργικό. Πολλά σημεία βελτιώθηκαν πάρα πολύ σε σχέση με 8.1 Denim κάνοντας την χρήση του τηλεφώνου πιο ευχάριστη και γρήγορη.

- Όταν κάνω κλήσεις, με το που πατήσω το πλήκτρο κλήσης, απενεργοποιείται η οθόνη και δεν μπορείς να πατήσεις τίποτα. Οπότε δεν μπορείς να σταματήσεις την κλήση αν θελήσεις εκτός αν απαντήσει ο καλούμενος και το κλείσει αυτός. Η λύση που βρήκα είναι 2-3 φορές πάτημα στο Lock/Unlock button οπότε η οθόνη επανέρχεται. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αν χρησιμοποιείς εξωτερική πηγή όπως Bluetooth headset ή Car kit αυτοκινήτου περίπτωση στην οποία η οθόνη λειτουργεί κανονικά κατα την κλήση.

- Δεν λειτουργεί το Double tap για να ξεκλειδώσεις το κινητό, οπότε πρέπει αναγκαστικά να πατάς το Lock/Unlock button.

- Στο menu Προστασία Προσ. Δεδομένων--> Μηνύματα, όταν πατάς να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις την πρόσβαση μιας εφαρμογής, σε πετάει στο desktop. Οπότε για να απενεργοποιήσεις 5-6 εφασρμογές απο την πρόσβαση στα μνματά σου, πρέπει να πάς τόσες φορές απο την αρχή στο εν λόγω μενού.

- Όταν κάνεις Pin to Desktop μια ιστοσελίδα στην επιφάνεια εργασίας, δεν υπάρει προεπισκόπηση/thumbnail της σελίδας όπως υπήρχε μέχρι τώρα στα 8.1.

Αυτά βρήκα ώς τώρα. Εκτός απο αυτό με τον dialer που εξαφανίζεται, τα υπόλοιπα παλεύονται. Θα το αφήσω ώς έχει για 1-2 μέρες και αναλόγως θα πράξω, ίσως να γυρίσω σε 8.1 και να περιμένω την επίσημη αναβάθμιση.

εχω το 640 3g ds αλλα δεν εχει ερθει ακομα

Ούτε σε εμένα έχει έρθει, αν αναφέρεσαι στο προηγούμενο post μου. Insider Preview έχω κατεβάσει.

---> Να κάνω και μια ερώτηση. Όταν κάποτε βγεί επίσημο update σε Win 10, όσοι έχουν Insider Preview, θα χρειαστεί και πάλι επαναφορά του τηλεφώνου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα που έχεις με το πλήκτρο κλήσης δεν υπάρχει στο build γενικά .Κάτι άλλο συμβαίνει . Επίσης το Double tap μήπως το έχεις απενεργοποιημένο;Πήγαινε στις ρυθμίσεις , μετά πρόσθετα και στην αφη το ενεργοποιείς .

Το πρόβλημα που έχεις με το πλήκτρο κλήσης δεν υπάρχει στο build γενικά .Κάτι άλλο συμβαίνει . Επίσης το Double tap μήπως το έχεις απενεργοποιημένο;Πήγαινε στις ρυθμίσεις , μετά πρόσθετα και στην αφη το ενεργοποιείς .

Χθες βράδυ έκανα αναζήτηση ενημέρωσης και κατέβασε κάτι ακόμη, προφανώς με την πρώτη προσπάθεια με πήγε σε παλιότερο build. Λύθηκε το πρόβλημα εμφάνισης της οθόνης κλήσης και το double tap ,πλέον λειτουργεί κανονικά.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται προεπισκόπηση των σελίδων του Edge που γίνονται pin στην επιφάνεια εργασίας, όπως στα 8.1;

έχω βάλει την τελευταία εκδοσή insider σε lumia 920 και το μόνο θέμα που έχω είναι με το hotspot το οποίο απενεργοποιείται με το που κλείσει η οθόνη και αποσυνδέονται οι συσκευές που έχω συνδέσει. έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Αποτι έχω δει επειρεαζει 1ης γενιάς τηλέφωνα (lumia 920-925...)

έχω βάλει την τελευταία εκδοσή insider σε lumia 920 και το μόνο θέμα που έχω είναι με το hotspot το οποίο απενεργοποιείται με το που κλείσει η οθόνη και αποσυνδέονται οι συσκευές που έχω συνδέσει. έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Αποτι έχω δει επειρεαζει 1ης γενιάς τηλέφωνα (lumia 920-925...)

Τυχερός είσαι άμα έχεις μόνο αυτό! Στο δικό μου έχω τρομακτικό battery drain με το WiFi ανοιχτό (100% - 10% μέσα σε λιγότερο από 10 ώρες στην αναμονη).

Αν κλείσω το WiFi Το κινητό αντέχει στην αναμονή 3μερες+

Τυχερός είσαι άμα έχεις μόνο αυτό! Στο δικό μου έχω τρομακτικό battery drain με το WiFi ανοιχτό (100% - 10% μέσα σε λιγότερο από 10 ώρες στην αναμονη).

Αν κλείσω το WiFi Το κινητό αντέχει στην αναμονή 3μερες+

εγώ αφήνοντας το όλο το βράδυ με wifi και data ανοιχτά πέφτει 2-3%

soft-hard reset δοκίμασες;

το πρόβλημα με το hotspot το έχεις;

Επιβεβαιώνω και γω για το battery drain στο WiFi..οταν είναι κλειστό όλα μια χαρά!

Έχω το 532ds!

*Απλά μια σημείωση, όταν έχεις ανοιχτα WiFi και data δουλεύει με WiFi όταν βρει/πιασει, αλλιώς με τα δεδομένα! ;) :) Φιλικα!

Ναι δοκιμασα reset αλλα τπτ!!

Το προβλημα με το hotspot ναι το έχω αλλα δεν με πολυενδιαφερει γτ το κινητο το έχω σαν δεύτερο με την Ελληνική καρτα και μενω Σουηδια οποτε δεν χρησιμοποιω data ποτε.... 

Εγω με 635 δεν αντιμετώπισα κανένα από τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρατε , το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι ότι τρώει κολλήματα, το viber και το store καθυστερούν παρα πολύ για να ανοίξουν , και γενικά το λογισμό μου δίνει την αίσθηση ότι μαγκώνει και ξεμαγκωνει όταν μπαίνω σε εφαρμογές και όταν τις κλείνω.

Γειά σας παιδιά έχω το Lumia 520 και εχω μια απορια σχετικά με τα δεδομένα απο το wi-fi και την κινητή τηλεφωνία ... Το έχω σε 8.1.... και μου έχει φάει όλη την μνήμη αυτό το πράγμα ... μήπως γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να περιορίζω το να μου τρώει την μνήμη και πως μπορώ να διαγράψω αυτά τα δεδομένα?

• Like 1

Update μετά απο κάποιες ώρες χρήσης.

Συσκευή Lumia 930.

- Όταν κάνω κλήσεις, με το που πατήσω το πλήκτρο κλήσης, απενεργοποιείται η οθόνη και δεν μπορείς να πατήσεις τίποτα. Οπότε δεν μπορείς να σταματήσεις την κλήση αν θελήσεις εκτός αν απαντήσει ο καλούμενος και το κλείσει αυτός. Η λύση που βρήκα είναι 2-3 φορές πάτημα στο Lock/Unlock button οπότε η οθόνη επανέρχεται. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αν χρησιμοποιείς εξωτερική πηγή όπως Bluetooth headset ή Car kit αυτοκινήτου περίπτωση στην οποία η οθόνη λειτουργεί κανονικά κατα την κλήση.

- Δεν λειτουργεί το Double tap για να ξεκλειδώσεις το κινητό, οπότε πρέπει αναγκαστικά να πατάς το Lock/Unlock button.

Καλημέρα

κάνω παράθεση σε προηγούμενο post μου για να ρωτήσω κάτι.

Στην αρχή όταν πήγα σε Win 10 είχα τα 2 παραπάνω προβλήματα ενώ μετά από μερικές ώρες, ακολούθησε update που μου τα διόρθωσε.

Χθες ξαφνικά χωρίς να κάνω κάποια αναβάθμιση σταμάτησε και πάλι να δουλεύει το double tap (είναι ενεργοποιημένο στο menu) και επίσης μου σβήνει η οθόνη όταν πάω να κάνω κλήση. Γνωρίζει κάποιος κάποια λύση;

μπορει καποιος να μου θυμισει πως αλλαζεις το ονομα της συσκευης σε 8.1 ? ευχαριστω

Βαλτο σε USB με το pc. Οπως θα ανοιξεις τον explorer, θα δεις την συσκευη σου και το της.

Δεξι κλικ-->μετανομασια ή δεξι κλικ->properties και το αλλαζεις απο κει.

;)

• Like 1

Βαλτο σε USB με το pc. Οπως θα ανοιξεις τον explorer, θα δεις την συσκευη σου και το της.

Δεξι κλικ-->μετανομασια ή δεξι κλικ->properties και το αλλαζεις απο κει.

;)

εψαχνα μεσα ασπο τη συσκευη...στα δεκαρια γινεται. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...